Diana Belbiță a spus adevărul despre relația cu Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma

Publicat: 31/05/2019 | 09:09
Diana Belbiță a spus adevărul despre relația cu Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma

Relația dintre Diana Belbiță și Marius Crăciun – câștigătorul Ferma 2019 – i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi, însă foarte mulți dintre ei s-au bucurat și au presupus că este vorba despre mult mai mult decât o legătură de amiciție. Totuși, Diana Belbiță este ”zgârcită” atunci când vine vorba despre explicații.

Diana a și recunoscut, de altfel, că i s-au pus foarte multe întrebări legate de acest subiect, ținând să lămurească lucrurile pe pagina sa de Instagram. Da, ea și Marius păstrează legătura chiar și după terminarea emisiunii-concurs, însă – preferând să păstreze misterul – a recunoscut că nu vrea să dea prea multe explicații. Ceea ce, bineînțeles, lasă orice ipoteză deschisă și incită imaginația fanilor.

„Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea «Tu și Marius formați un cuplu?» Eu și Crăciun Marius păstrăm legătura și după FERMA, așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi”, a scris Diana Belbiță pe Instagram.

Diana Belbiță: ”Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi”

Mulți fani s-au grăbit să îi felicite

Timpul va dovedi însă dacă iubitul Dianei Belbiță este sau nu Marius Crăciun… însă, până atunci, unii dintre fanii lor i-au felicitat. “Sunteți superbi, vă stă bine împreună, să fiți fericiți😍😍😘”, “E viața ta și să nu dai explicații nimănui! Nu îi interesează, fiecare cu viața lui!”, “Foarte frumoși amândoi!”, “Asta e egal… mie îmi sunteți simpatici și împreună, și separat !!😊😍😘🤗”, “Stiți acele momente când mergi pe uliț,  a țară, iar două femei stau pe o bancă la poartă și bârfesc. Cam așa și pe aici. În loc să te preocupe viața ta personală, îți ocupi timpul cu ce fac alții. Gândurile rele și stresul dăunează👍👍 sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și...