Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019, despre relația cu Diana Belbiță: ”Să nu uităm…”

Publicat: 03/06/2019 | 19:20
Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019, despre relația cu Diana Belbiță: ”Să nu uităm…”

Marius Crăciun și Diana Belbiță au atras atenția celor care au urmărit emisiunea-concurs Ferma și au dat naștere unor ipoteze sentimentale pe care nici nu le-au infirmat, nici nu le-au confirmat. Amândoi se mențin rezervați în declarații, atunci când este adus în discuție subiectul, însă… nu iese fum fără foc. 

Diana Belbiță a ținut să păstreze suspansul și, prin declarațiile pe care le-a făcut, a lăsat să se înțeleagă că este vorba doar despre o prietenie sinceră și atât. La rândul său, după ce s-a aflat că Diana urmează să plece în Canada, Marius Crăciun a ținut să precizeze că este vorba despre o mare realizare a partenerei de emisiune și că aceasta trebuie să își dezvolte cariera sportivă.

„Mă bucur că are această șansa să plece în Canada, plus că să nu uităm, a semnat un contract cu cea mai mare promoție, UFC. Este o realizare pentru ea și trebuie să își dezvolte această carieră pentru care a muncit din greu de mic copil”, a declarat câștigătorul Ferma 2019, pentru Viva!

Marius Crăciun și Diana Belbiță, rezervați în ceea ce privește declarațiile despre o posibilă poveste de iubire

Diana Belbiță: ”Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică”

Diana a recunoscut, de altfel, că i s-au pus foarte multe întrebări legate de acest subiect, ținând să lămurească lucrurile pe pagina sa de Instagram. Da, ea și Marius păstrează legătura chiar și după terminarea emisiunii-concurs, însă – preferând să păstreze misterul – a recunoscut că nu vrea să dea prea multe explicații. Ceea ce, bineînțeles, lasă orice ipoteză deschisă și incită imaginația fanilor.

„Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea «Tu și Marius formați un cuplu?» Eu și Crăciun Marius păstrăm legătura și după FERMA, așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi”, a scris Diana Belbiță pe Instagram.

Citește și...