Doliu în familia „Exatlon”. Mesajul emoționant: „Eu am poza”

Publicat: 23/04/2018 | 09:06

O postare făcută recent pe o rețea de socializare a cutremurat inimile fanilor de la „Exatlon”. Aceasta a apărut la scurt timp de la eliminarea neașteptată a Dianei Belbiță, fostă concurentă în echipa „Faimoșii”. Vă reamintim că, după ce a părăsit competiția, au apărut noi controverse în rândul fanilor, care au fost dezamăgiți să vadă cum preferații lor au fost trimiși acasă, în România.

Citește și: Exatlon, 22 aprilie. Cum a reacționat soția lui Ionuț „Jaguarul” după ce concurentul a plâns când a citit mesajele de la ea

„Prințesa Războinică”, așa cum a fost numită Diana Belbiță în cadrul emisiunii „Exatlon” a primit o mulțime de mesaje din partea prietenilor, dar mai ales a sutelor de fani pe care și i-a câștigat datorită prestației sale din cadrul competiției filmată în Republica Dominicană. Una dintre susținătoarele sportivei i-a făcut o mărturisire șocantă. Aceasta i-a scris într-un comentariu că poartă doliu de când ea a părăsit concursul „Exatlon”.

„Eu am poza de doliu de cand ai plecat de la «Exatlon» este mesajul scris de fana înrăită a Dianei Belbiță.

Citește și: Diana Belbiță știe cine va câștiga Exatlon! ”O să ne întâlnim după ce se termină totul!”

„Fără tine, «Exatlon» nu mai are sens”, „Te iubim mult”, „Eu nu m[ mai prea uit la «Exatlon» 🙂 nu trebuia să pleci tu”, ” Offf.. .îmi pare rău de Diana Belbiță! Era o concurență foarte, foarte bună și puternică!!! Nu trebuia să fie nominalizată… fiindcă nu avea de ce!!! A, că nu știa să înoate? Păi uite că Diana Belbita a trecut și peste apă în timpu’ traseului și uite că a câștigat!!!! Nu trebuia să fie data afară din concurs!! Pentru că  Diana Belbita era o bună concurență și luptătoare”, „Tu vei rămâne in continuare Prințesa noastră ❤❤ ai fost și esti cea mai bună fată de la «Exatlon»?❤” sunt comentariile lăsate de alți susținători de-ai fostei concurente de la „Exatlon”.

Citește și: Ce i-a șoptit la ureche Diana Belbiță lui Giani Kiriță, imediat după ce a fost eliminată de la Exatlon

Ce este Exatlon România 2018

Citește și: Cele mai sexy concurente de la Exatlon România!

„Exatlon România” este varianta românească a reality show-ului internațional bazat pe un format turcesc. Emisiunea a început la Kanal D pe 7 ianuarie 2018 și este formată din probe care la pun la încercare rezistența fizică și psihică a mai multor concurenți împărțiți pe echipe. Filmările au loc în Republica Dominicană, iar la final se va desemna sun singur câștigător care va primi un premiu de 100.000 de euro.

Concurenții sunt împărțiți în echipa Faimoșilor – formată din vedete – și echipa Războinicilor – formată din oameni obișnuiți, necunoscuți publicului.

Citește și...