„Drag de România mea!”, cu familii artistice!

Publicat: 15/10/2019 | 11:38

Duminică, 20 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, Paul Surugiu-Fuego a pregătit o nouă întâlnire specială. Emisiunea se difuzează și pe TVRi, TVR HD, TVR MOLDOVA și TVR+. Fiecare gală „Drag de România mea!” aduce varietate și un fragment de înțelepciune pur românească.(CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | FUEGO – SOLD-OUT LA SALA PALATULUI, CU O LUNĂ ÎNAINTE DE CONCERT! ARTISTUL VA CÂNTA ”SIMFONIC” ÎN LUNA MARTIE!)

Mulți ne spun că venim cu prea multe laude și că România noastră nu are strălucirea pe care noi încercăm să o promovăm. Nu deținem adevăruri, dar cert este că arta românească trebuie cunoscută, aplaudată și văzută, iar eroii ei, apreciați la justa lor valoare. Viitorul poate fi mai special dacă ne raportăm întotdeauna, cu simplitate și corectitudine, la trecut.(NU RATA: GLUMA CARE ÎL SCOATE DIN SĂRITE PE FUEGO: ”SUNT SĂTUL, MI-A AJUNS!”)

Paul Surugiu-Fuego și echipa lui încearcă, duminică de duminică, să creeze diversitate, emoții și un program de divertisment de calitate, îmbinând muzica, teatrul sau filmul, precum și poveștile de viață emoționante ale unor oameni simpli, care pot fi exemple pentru noi toți prin devotamentul și seriozitatea cu care privesc lumea din jur. Și avem suficiente motive ca să ne mândrim cu oamenii noștri de valoare, să-i omagiem și să le arătăm respectul cuvenit, la timpul potrivit.

Le ascultăm, admirăm și apreciem pe minunatele fete de la trupa Amadeus, care ne-au pregătit surprize speciale.

Descoperim două familii-exemplu

Pe 20 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, Paul Surugiu-Fuego a pregătit o ediție aniversară, de colecție, în care descoperim două familii-exemplu, artiști de seamă, muzică de ieri până azi, premiere și omagii de seamă, precum și duete inedite, în exclusivitate pentru emisiunea noastră. Le ascultăm, admirăm și apreciem pe minunatele fete de la trupa Amadeus, care ne-au pregătit surprize speciale.(NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A ”INFLAMAT” CUSCRII ÎN NOAPTEA NUNȚII! SOCRILOR MARI NU LE-A CONVENIT FAPTUL CĂ…)

Veți afla și povestea lui Florin Munteanu, un om simplu din Ploiești, supranumit ”Salvatorul de vieți”, omul care a donat în 16 ani, din bunătate și solidaritate, peste 100 de litri de sânge.

Ediție aniversară

Îi întâmpinăm cu drag pe actorii de succes Alexandra și Ștefan Velniciuc. Emoționați, ei ne destăinuie cum au construit frumoasa relație de prietenie și cum au trecut peste problemele vieții. Veți afla și povestea lui Florin Munteanu, un om simplu din Ploiești, supranumit Salvatorul de vieți, omul care a donat în 16 ani, din bunătate și solidaritate, peste 100 de litri de sânge. Exemplul său, istoriile sale și puterea de a vedea lumea sunt lecţii pentru noi toți.(VEZI ȘI: PREZENTATORUL KANAL D A FILMAT PENTRU O MEGA-PRODUCȚIE DE LA PRO TV!)

Maestrul Ion Dichiseanu, însoțit de familia sa artistică minunată.

Revine la noi, pentru a-l celebra la ceas aniversar, maestrul Ion Dichiseanu, însoțit de familia sa artistică minunată. Îi este alături Simona Florescu, care slujeste muzica uşoară românească şi cântă cu pasiune despre dragoste. Fiica lor, Ioana Dichiseanu-Artene, nu putea să nu le moştenească talentul şi si-a unit armonios destinul cu un talentat şi sensibil poet si jurnalist, Adrian Artene, care transmite si el mai departe, către fiicele sale, Anastasia și Amira, iubirea pentru frumos. Într-un cuvant…trei generații de artisti!(NU RATA: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” A PREZENTAT-O PĂRINȚILOR PE ANDREEA ANTONESCU! ÎNTÂLNIREA NU S-A ÎNCHEIAT CUM ȘI-AR FI IMAGINAT VEDETA)

Paul Surugiu-Fuego a pregătit momente speciale şi alături de baletul Florin Mariș și trupa Supermarket!

Citește și...