Gluma care îl scoate din sărite pe Fuego: ”Sunt sătul, mi-a ajuns!”

Autor:
Publicat: 18/09/2019 | 18:24
Gluma care îl scoate din sărite pe Fuego: ”Sunt sătul, mi-a ajuns!”

Chiar dacă este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, Fuego a devenit ușor și ținta unor glume care, din câte se pare, îl cam deranjează. 

Paul Surugiu, știut de toată lumea drept Fuego, sărbătorește în această toamnă 25 de ani de carieră.

Printre multele piese care au rămas în memoria românilor și care strâng mii de oameni în sălile de concerte, cea mai cunoscută de către toate generațiile este duetul cu Irina Loghin, „Împodobește, mamă, bradul„. Nu există Crăciun fără ca această melodie să nu se audă în mai toate casele, însă a devenit și motiv de glume.

Invitat la Click! Tv Online, Fuego a mărturisit care este singurul lucru care îl deranjează la ironiile care se fac la adresa lui și a piesei care a devenit un adevărat imn al Sărbătorilor de iarnă:

S-au făcut atâtea glume cu “Împodobește, mamă, bradul!”, încât sunt sătul, mi-a ajuns, sunt la limită. Când o glumă e bună și e făcută cu simț de răspundere și haioasă, râd și eu. Când faci ironii urâte, când glumele sunt spurcate, murdare, nu își mai au efectul. Am auzit atâtea bancuri cu bradul ăsta, zeci-sute de glume cu bradul„, a declarat artistul.