Acasă » Exclusiv » După ordine de protecție și scandaluri, cunoscuta cântăreață Alessia și fostul iubit s-au împăcat. „Mergem la terapie de cuplu”

După ordine de protecție și scandaluri, cunoscuta cântăreață Alessia și fostul iubit s-au împăcat. „Mergem la terapie de cuplu”

De: Loriana Dasoveanu 30/01/2024 | 23:40

Alessia și tatăl copilului său au ajuns la un numitor comun, după ani de neînțelegeri și procese. Vedeta este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, iar hiturile sale făceau furori în boxe în urmă cu 15 ani. Doar că de câțiva ani a intrat într-un con de umrbă și a lăsat cariera pe locul doi. Totul s-a întâmplat din cauza familiei pe care a încercat să și-o formeze alături de tatăl copilului ei, Ionuț. Cei doi au avut o relație de 15 ani, presărată atât cu iubire și venirea pe lume a unui băiețel pe nume Alvin, cât și cu certuri, acuzații în presă și ordine de protecție emise pe numele bărbatului.

În 2021, Ionuț a primit două ordine de protecție, unul de cinci zile și altul de trei luni, timp în care nu a avut voie să se apropie de cântăreață. La trei ani de la scanadalul fără precedent, Alessia a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO și a dezvăluit cum se înțelege acum cu tatăl copilului ei.

Alessia și tatăl copilului au făcut pace! Cum lucrează cei doi la relația lor

Celebra cântăreață a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre relația pe care o are acum cu tatăl copilului său, dar și cu foștii socrii. După un scandal imens alimentat de ambele părți implicate, dar și după acuzațiile fără precedent aduse de solistă socrilor săi, acum lucrurile se pare că s-au liniștit și au intrat pe un făgaș normal. Alessia susține că atât ea, cât și Ionuț, au ajuns la un numitor comun. Ba mai mult, se înțeleg din ce în ce mai bine în privința copilului.

„Am făcut pace cu mine, așa că am făcut pace cu toată lumea. Începe o nouă etapă în viața mea, îmi schimb stilul muzical. Alvin trece și el într-o nouă etapă, în septembrie începe clasa zero. Sunt focusată pe sănătatea noastră emoțională și vreau să fiu în armonie în permanență.

Cum se înțelege Alessia cu tatăl copilului său
Cum se înțelege Alessia cu tatăl copilului său

Încerc să îmi aranjez treburile când Alvin este la tătăl lui. Mă ajută și părinții pentru că tata este pensionar, îl duce el dimineața la grădiniță. Mama când iese de la muncă se duce ea să-l ia, dacă nu sunt eu disponibilă. Și sora mea mă ajută, sunt toți în Constanța. Am mare noroc că îmi sunt alături.

În mod normal, Ionuț are program de vizită. Un weekend la două săptămâni stă cu tatăl lui, vacanțele sunt împărțite, sărbătorile sunt împărțite. În general când Alvin nu merge la grădiniță sau are liber, îl mai las și la tatăl lui ca să se bucure și ei de timpul lor împreună” , a dezvăluit vedeta exlusiv pentru CANCAN.RO.

( CITEȘTE SI: DISPERAT SĂ O RECUCEREASCĂ, ALEX BODI A ATACAT-O PE EMA UTA ÎN MIEZ DE NOAPTE… FOSTA LUI DORIAN POPA A FOST MARTORĂ. “TE IUBESC!”)

„Mai există frustrări, dar vrem să le eliminăm! Ne dorim să fim o familie sănătoasă”

Și dacă în trecut s-au aruncat vorbe grele și nu se puteau înțelege nici să-i pici cu ceară, Alessia și Ionuț s-au maturizat. Se pare că terapia a fost unul dintre principalii factori care au contribuit la bunăstarea familiei lor și la armonia dintre ei. Cu toate acestea, pentru că artista locuiește la Constanța, iar Ionuț la București, cei doi trebuie să se împartă pentru ca fiul lor să petreacă timp cu ambii părinți. Iar când sunt toți trei împreună, Alessia și Ionuț  aleg să meargă la terapie pentru a își îmbunătăți relația.

 „Mai există și frustrări, îți dai seama. Orice s-ar întâmpla, vrem, nu vrem, o să fim legați pe viață. Chiar dacă fiecare dintre noi își reface viața, noi trei vom forma o familie până la final. Copilul trebuie să fie interesul nostru superm pentru că de asta l-am făcut. Nu au mers lucrurile între noi în trecut, dar asta este altceva.

Artista și Ionuț au ajuns la un numitor comun
Artista și Ionuț au ajuns la un numitor comun

Am început să facem și terapie ca să învățăm cât mai multe. Este ceva nou în viața noastră, am făcut un copil, ne-am despărțit și nu știm, nu am mai fost puși în fața unei astfel de situații și nu știm cum să facem să obținem cel mai bun rezultat. Astfel, am decis să apelăm la specialist ca să ne învețe cum să manageriem situația. Vrem să știm cum să ne comportăm când Alvin este la unul sau la celălalt, cum discutăm ca părinți, cum vrem să luăm o decizie. Ne dorim să fim o familie sănătoasă.

Facem terapie de cuplu, dar facem și de familie, toți trei. O să facem și separat, în toate variantele ca să ne putem cunoaște mai bine. Noi acum, sincer, nici nu ne mai cunoaștem. A trecut atât de mult timp, să înțelegem lipsurile fiecăruia, să ne ajutăm reciproc. Să facem ce trebuie să nu fim frustrați, să luăm deciziile în armonie. Și cel mai important să înțelegem copilul și el pe noi”, susține Alessia pentru CANCAN.RO.

Alessia și tatăl copilului au mers la psiholog: „Alvin ne luase de mână pe amândoi”

Alegerea de a merge la terapie de cuplu a fost cheia câștigătoare pentru Alessia și Ionuț. Cei doi au realizat că relația lor s-a îmbunătățit, cu toate că, susține cântăreața, Ionuț nu ar fi vrut nici în ruptul capului să apeleze la o astfel de variantă.

„Consider că faptul că nu am apelat la terapie nu am reușit să facem să funcționeze relația. Eu îi propusesem lui să apelăm la terapie, iar el a fost foarte vehement. A spus că nu este de acord cu terapia. După prima ședință, eu m-am simțit mult mai bine. Și pe el l-am văzut mult mai relaxat. Chiar m-a întrebat dacă mi-a plăcut și dacă mai mergem. Mi-a plăcut că el a avut o evoluție foarte rapidă, am simțit o îmbunătățire în vibe-ul lui.

Și comunicarea dintre noi s-a îmbunătățit. Vorbim foarte calm, nu ne precipităm, chiar sunt bucuroasă de evoluția noastră ca și părinți. Mă bucuram pentru Alvin că în timp ce mergeam către cabinetul pshihologului, ne luase de mână pe amândoi și se uita când la unul, când la celălalt. Era foarte mândru. Mă bucuram că putem să îi oferim astfel de momente și fără să fim împreună” , a declarat cântăreața pentru CANCAN.RO.

Și pentru că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru artistă și tatăl copilului său, nu puteam să nu o întrebăm dacă iau în calcul o împăcare.  „Nu am luat în calcul încă o împăcare. Eu deocamdată încerc să fiu bine cu mine și cu el, încercăm să ne împrietenim. Încercăm să ne cunoaștem pentru că au trecut atâția ani și fiecare s-a dezvoltat diferit, nu mai suntem aceleași persoane. Mi-aș dori să ne împrietenim ca să putem colabora eficient. Vrem, nu vrem, noi trei o să formăm o familie până la final”, a declarat vedeta.

Este sau nu dispusă la o împăcare cu foștii socrii
Este sau nu dispusă la o împăcare cu foștii socrii

( VEZI ȘI: DANA ROBA NU-ȘI IARTĂ SOȚUL CARE A MUTILAT-O CU CIOCANUL! ”ÎL EXECUT SILIT!” + SUMA URIAȘĂ PE CARE I-A CERUT-O!)

Alessia, despre relația cu foștii socrii: „Nu mergem la mese, dar am făcut pace!”

Vă reamintim că relația Alessiei nu a fost tensionată doar cu Ionuț, ci și cu părinții acestuia. Cântăreața îi acuza pe socrii ei că s-ar fi băgat în viața ei și a partenerului său încă de la început. Ulterior, au existat certuri explozive între ei și chiar ar fi existat acuzații că nu ar vrea să-i mai dea copilul cântăreței. Dar, știți cum se spune că timpul vindecă tot! Așadar, anii au trecut, și atât Alessia, cât și foștii socrii, au lăsat timpul să vindece rănile.

„Am făcut pace cu toată lumea. I-am iertat pe părinții lui Ionuț. Fiecare gândește în felul lui, fiecare a crescut în felul său și fiecare om are traumele sale. Nu trebuie să-i judecăm pe ceilalți pentru reacțiile lor. Poate reacțiile lor sunt rezultate ale traumelor lor. Așa au învățat poate sau poate nu au știut altfel. Am ales să îi iert, au o vârstă și nici nu știu cum au crescut, așa că nu am de ce să-i judec. Sunt parte din familie, vreau, nu vreau, și o să fie toată viața. Alvin îi iubește pe bunicii lui, iar eu tot ce pot face este ca ei să se vadă atunci când își doresc. Nu mergem la mese, dar nu vreau să îmi privez copilul de iubirea bunicilor. Este o relație de respect și compromis între noi” , mai susține Alessia pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un stadion ultra-modern de 30.000 de locuri
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....