Ea ar putea fi cauza divorțului! Filmări nocturne cu deputatul ”Pensie” și…

Publicat: 20/04/2019 | 23:10

Marius Manolache, cunoscut drept deputatul ”Pensie”, a hotărât să se despartă de soție! Ea ar putea fi cauza divorțului! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări nocturne cu ex-PSD-istul în compania unei domnișoare “apetisante”, la un local de lux din Capitală. Avem noi detalii despre ultima telenovela din politică.

Pe 21 ianuarie, la Judecătoria Sectorului 1 București, Marius Manolache a înaintat actele de divorț. Foarte probabil, după Paște, va deveni și un bărbat fără obligații. Cauzele separării sunt, încă, ținute în secret, cei doi soți fiind extrem de discreți cu privire la viața personală. Cert este că, până când despărțirea va deveni oficială, au mai rămas doar câteva zile.

(VEZI AICI: SUPER-DEPUTATUL ”PENSIE” DIVORȚEAZĂ!)

Fructe de mare, zâmbete…

Până atunci, Marius Manolache își vede, în continuare, de treabă. Nu pare deloc afectat că se află în divorț. Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit la un restaurant select din București. Nu singur, ci alături de o domnișoară, care ar putea fi chiar cauza separării de Cristina, încă soția sa cel puțin până pe 8 mai, când, la Judecătoria Sectorului 1, va avea loc primul termen al procesului.

În local, deputatul ”Pensie” și bruneta care i-a ținut companie au “pufăit” la greu, au discutat și, ocazional, și-au zâmbit reciproc. Întâlnirea a avut loc luni, la ora 22:00. Și a durat câteva zeci de minute. Perioadă în care cei doi s-au simțit perfect. Foamea și-au potolit-o cu fructe de mare. Au făcut un adevărat festin. Au petrecut clipe de care, cu siguranță, își vor aduce aminte cu plăcere.

(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & NOUA IUBITĂ. S-AU ÎNTÂLNIT ÎN SECRET LA 2 NOAPTEA!)

De ce este cunoscut drept super-deputatul “Pensie”

Marius Manolache a devenit și mai celebru după ce, în 2015, a susținut că nu se poate egalitate între un demnitar, care “are o răspundere extraordinară” şi un “cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic”. Astfel a ajuns cunoscut drept deputatul ”Pensie”.

“Eu cred că nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic… Eu până la pensie mai am vreo 30 de ani. Imaginaţi-vă că în 30 de ani nu ştiu ce o să se întâmple, nu mi se pare o chestiune extrem de ridicolă, având în vedere că un supliment de 1.000 de lei ar însemna foarte mult raportat la alţi demnitari sau funcţionari publici. Imaginaţi-vă că judecătorii de la CCR au salarii de aproape 10.000 de euro pe lună, judecătorii de la Înalta Curte la fel, noi avem 1.000 de euro pe lună”, declara, la momentul respectiv, Marius Manolache.

Imediat, i s-a atras atenţia că sunt oameni care au o pensie de 1.200 de lei după 40 de ani de muncă. “Dar nu sunt înalţi demnitari. Mi se pare un respect faţă de cei care vin în Parlament pentru că calitatea de înalt demnitar nu o poate avea toată lumea, sunt câteva sute de oameni în ţara asta, nu sunt mai mulţi. Nu mi se pare un efort bugetar extrem de mare”, a replicat Marius Manolache.

(NU RATA: EXCLUSIV. AU DIVORȚAT ÎN MARE SECRET! ȘTIREA CARE VA CUTREMURA AZI ROMÂNIA: „DA, NE-AM DESPĂRȚIT”)

Cine este Marius Manolache

Născut în 1968, a absolvit Academia de Poliţie ”Al. I. Cuza” în 1994, iar în perioada 1995 – 1996 a urmat la Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept cursuri postuniversitare – drept international. În 2007 a obţinut o diploma de master – criminalistică la Academia de Poliţie ”Al. I. Cuza”.

Între 2007 şi 2008 a fost cusant al Universităţii Naţionale de Apărare ”Carol I” ”Colegiul Naţional de Apărare”. În perioada 1994 şi 2000 a fost ofiţer de cercetare penală la Ministerul Administraţiei şi internelor, iar în perioada 2000 – 2012  avocat la cabinetul de avocatură ”Marius Manolache”.

A fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2012-2016, ales în circumscriptia electorală Mehedinți din partea PSD.

(CITEȘTE ȘI: ANTRENORUL RAPIDULUI, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DIVORȚ: ”AM DECIS SĂ PUNEM PUNCT! COPIII RĂMÂN CU EA ȘI…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...