Acasă » Vedete » El este cel mai sexy saxofonist din România! A ținut dietă iar transformarea e uluitoare

El este cel mai sexy saxofonist din România! A ținut dietă iar transformarea e uluitoare

De: Cristian Blanuta 14/02/2021 | 20:08

Unul dintre cei mai sexy artiști de la noi a trecut printr-o transformare fizică impresionantă. Dacă la începutul carierei era slăbuț și firav, acum are un trup de invidiat, bine tonifiat și plin de mușchi. Tânărul artist s-a ambiționat să aibă un trup de zeu și, timp de câteva luni, a urmat un antrenament intensiv în urma căruia a ajuns sa aibă un corp plin de mușchi. Femeile sunt topite după el, însă pasiunea lui cea mai mare rămâne muzica, mai exact, saxofonul!

Mihai Andrei este personajul principal, unul dintre cei mai solicitați și talentați saxofoniști din România, dar care, în plus, are aspectul unui actor din filme de acțiune de la Hollywood: a trecut printr-o transformare fizică impresionantă în ultimii ani. Dacă la începutul carierei era slăbuț și nu își etala fizicul în pictoriale sexy, acum el nu mai are nicio problemă în a se poza la bustul gol. Artistul a lucrat intens la sală, astfel ca are în prezent un corp bine tonifiat, plin de mușchi. Dovada si fotografiile pe care le postează des pe Instagram, acolo unde are deja o comunitate mare de fani. (CITEȘTE ȘI: IOANA FILIMON, PROTAGONISTA UNUI TRIUNGHI AMOROS?! CE RELAȚIE ARE CU JADOR)

El este cel mai sexy saxofonist din România! A ținut dietă iar transformarea e uluitoare

„Nu pot să spun că mă aflu într-o formă excelentă, în acest sport nu ești niciodată mulțumit, pot doar sa spun că mă simt foarte bine în pielea mea. Totul a început în urma cu 11 ani când am simțit nevoia de o schimbare în viața mea. Am început sa mă antrenez, sa mă documentez mai mult. Sunt genul de om care când vrea ceva, vrea atunci în momentul ăla, nu mai târziu iar aici lucrurile nu stau chiar așa. Este nevoie de timp, ambiție și seriozitate. Având în vedere meseria mea pe care o practic de copil, nu aveam timp sa mă odihnesc suficient, nici acum nu pot spune ca stau foarte bine la acest capitol având în vedere ca majoritatea timpului îl petrec la studio dar odată cu amânarea evenimentelor din cauza pandemiei am reușit sa mă odihnesc mai bine și am avut mai mult timp pentru antrenamente!

Un foarte mare impact a avut și prietenul si totodată antrenorul meu, Alexander Florescu cu care m-am antrenat în ultimii 3 ani. Pot spune ca alături de el am văzut defapt ce înseamnă ca cineva să te observe, să-ți observe greșelile și să te corecteze, de multe ori avem impresia că ceea ce facem este foarte bine, până vine cineva acreditat care se dedică cu adevărat acestei meserii și îți arată, de fapt, cât de mult greșești! El este foarte cunoscut în această lume, este cotat drept cel mai bun antrenor având la activ foarte mulți oameni printre care și persoane publice care, odată cu începerea sesiunilor de antrenament alături de el, au avut și rezultate în foarte scurt timp”, a declarant saxofonistul. (NU RATA: CARMEN DE LA SĂLCIUA SPUNE ACUM TOT ADEVĂRUL DESPRE CĂSNICIE: ”AM FĂCUT TOTUL PENTRU CULIȚĂ!”)

Deși poate părea greu de crezut, artistul susține că mănâncă aproape orice, chiar și alimente nesănătoase, asta pentru că nu își dorește să participe la concursuri de fitness, vrea doar să se simtă bine în pielea lui, și se pare că îi și iese. Mai mult, artistul a dezvăluit că foarte des consuma pui shanghai, care este preferatul lui. „După cum bine știm, alimentația joacă un rol foarte important în acest sport și am început sa primesc întrebări de genul “ce mănânci?”, “Câte mese ai pe zi”, etc. Adevărul este ca nu mi-am socotit niciodată mesele, nu am cântărit și nu am eliminat alimentele nesănătoase din viața mea deoarece nu îmi doresc sa particip la concursuri de fitness, vreau doar sa mă simt bine în pielea mea. Îmi place să mănânc, îmi place mâncarea, mi-a plăcut mereu. Singurul lucru de care țin cont este sa mănânc alimente bogate în proteine la fiecare masa. Cel mai mult îmi place să mănânc puiul shanghai de la Socului Kebap, porția este foarte consistentă și după cum bine știm, pieptul de pui este un aliment foarte bogat în proteine! Adevărul este ca nu am găsit în alta parte pui shanghai gătit mai bine ca acolo. De cel puțin 3 ori pe săptămână merg la ei sau fac comanda în funcție de cum îmi permite timpul!”, a dezvăluit cunoscutul saxofonist Mihai Andrei.

Trăiește și respiră muzica. Saxofonul este cartea lui de vizită, instrumentul prin care transmite emoție, pe care publicul o simte prin toți porii, o terapie a sufletului. A muncit din greu pentru a-și face un nume în lumea muzicii, iar succesul nu a întârziat să apară! În 2017 a fondat trupa „Mihai Andrei Band”, cu care se bucură de mare succes, căci cererile pentru evenimente au fost foarte mari pana sa vina pandemia peste noi. Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați artiști din muzica de petrecere din România, este cel cel care l-a susținut și a crezut încă de la început în talentul lui Mihai Andrei.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Un IT-ist din Cluj a cerut instanței să devină FEMEIE! Motivul: Nu îi mai place să fie bărbat. Ce a decis judecătorul
Un IT-ist din Cluj a cerut instanței să devină FEMEIE! Motivul: Nu îi mai place...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au explicat ce s-a întâmplat în corpul actorului
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii...
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat...
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
BANC | La recrutare, Bulă îi dă medicului o foaie pe care scria
BANC | La recrutare, Bulă îi dă medicului o foaie pe care scria
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit această distincție
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit...
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de lei
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de...
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină care te scapă de un mare dăunător și îți salvează recolta
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină...
×