El este concurentul trimis în Marea Finală de la „Ferma Vedetelor”! Iar ea e participanta care a fost eliminată fără duel: „Este prima și ultima experiență de genul acesta”

Publicat: 10/05/2018 | 23:13
El este concurentul trimis în Marea Finală de la „Ferma Vedetelor”! Iar ea e participanta care a fost eliminată fără duel: „Este prima și ultima experiență de genul acesta”

Actorul Cătălin Neamțu este concurentul care a fost trimis direct în Marea Finală a emisiunii „Ferma Vedetelor” în urma voturilor din cadrul ediției speciale din această seară. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Și… cea care a plecat acasă fără duel este Rona Hartner.

Citește și: Au făcut sex la „Ferma Vedetelor” și au recunoscut! Ce au surprins camerele cu infraroșu

Narcisa Suciu a înclinat balanța spre Rona Hartner, așa că Vladimir Drăghia a fost salvat de la eliminare.

Citește și: S-au certat ca la ușa cortului în arena de la „Ferma Vedetelor”: „Dar nu vă e un pic de rușine?! Vă tremură chiloții în fața ei”. Care este mărul discordiei

„Vladimir și Rona sunt la egalitate să plece acasă. Iar Cătălin Neamțu are cinci voturi pentru a intra direct în finală. Iar Grațiela, patru. Avem un ultim votant: Narcisa Suciu.”, a spus Monica Bîrlădeanu, prezentatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor” spre finalul ediției din această seară. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

„Plecând dinspre București spre Porumbacu m-am gândit la trei nume. (…). Daniel am să te amendez și nu o să trimit în finală. Alegerea mea este: Cătălin Neamțu. Iar pe Rona o trimit acasă”, a mărturisit Narcisa Suciu.

„Eu mă consider deja fermierul anului, dacă aș câștiga ar fi o încununare, dar eu sunt absolut fericit.”, a reacționat Cătălin Neamțu.

Citește și: Drama lui Cătălin Neamțu de la „Ferma Vedetelor”. Mama lui a murit departe de casă: „Au incinerat-o în Belgia!” De ce a ascuns actorul această tragedie

Rona Hartner, primele declarații după ce a aflat că părăsește „Ferma Vedetelor”

„Plec… sunt plecată de mult timp din această fermă. (…). Recunosc că nu am mai fost cu sufletul aici, pentru că știam că voi face parte dintr-un scenariu (…), știam că sunt pe lista scurtă de eliminări: eu și Vladimir. (…). Eu nu sunt pion, eu nu sunt pionul nimărui. Să joace scenariu cum știu mai bine. (…). Eu mi-am dat seama că nu am pe nimeni aici, poate pe final, pe Grațiela. (…). Este prima și ultima experiență de genul acesta.”, a dezvăluit controversata actriță.

Citește și: Daniel Iordăchioaie a izbucnit în lacrimi la „Ferma Vedetelor”! Ce mărturisiri emoționante a făcut artistul

Ferma Vedetelor, un show al transformării, cu multe intrigi și povești de viață emoționante

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

 Printre cei care au părăsit apoi „Ferma Vedetelor” se numără: DJ Wanda, Cristi Mitrea, Deea Maxer, Dragoș Mostenescu și Saveta Bogdan. Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia. În cadrul ediției din 10 mai, Rona Hartner a fost eliminată fără duel, în urma voturilor primite din partea foștilor și actualilor concurenți.
Citește și...