Drama lui Cătălin Neamțu de la „Ferma Vedetelor”. Mama lui a murit departe de casă: „Au incinerat-o în Belgia!” De ce a ascuns actorul această tragedie

Publicat: 06/03/2018 | 13:47

În ediția de luni seară (5 februarie) de la „Ferma Vedetelor”, Cătălin Neamțu (36 de ani) și-a deschis sufletul în fața lui Daniel Iordăchioaie, căruia i-a povestit drama copilăriei sale. Actorul a fost extrem de marcat de moartea mamei lui și a ținut această tragedie ascunsă foarte mult timp. Mama lui s-a stins din viață pe când el avea doar 13 ani, însă nu a vorbit despre tragedie decât după mai bine de 20 de ani. 

Cătălin Neamțu, partenerul lui Natanicu de la „Ferma Vedetelor”, i-a impresionat pe telespectatori cu drama prin care a trecut. Actorul avea doar 13 ani atunci când mama lui s-a stins din cauza cancerului la colon.

„ Mama mea a murit în Belgia când aveam 13 ani. De atunci m-au crescut bunicii din partea tatălui.  Nu au putut să o aducă în țară, ca să o îngroape, așa cum era normal, așa că au incinerat-o acolo în Belgia. În 1994 s-a întâmplat asta. Mie mi-a spus tata că a murit mama, când m-am întors dintr-o excursie la Castelul Peleș, cu clasa. El știa, pentru că ei își scriau mereu. Mama a murit de cancer la colon și îl ținea la curent cu evoluția bolii. M-a așteptat la autocar, am coborât, eram foarte fericit și abia așteptam să îi povestesc ce s-a întâmplat acolo. Atunci mi-a spus că a murit mama. În momentul ăla am simțit că se crapă pământul. Eu nu am spus nimănui că a murit mama. Eram încă la școala generală, dar nu am vrut să spun. Ba mai mult, l-am rugat pe tata să nu poarte doliu. Nu știu de ce am făcut asta. Abia în clasa a 12-a am acceptat că mama a murit”, a povestit Cătălin Neamțu.

Prezentă în emisiunea „Vorbește lumea”, Anndreea Ibacka a dezvăluit că s-a consultat cu Cătălin Neamțu și a vorbit deschis despre drama acestuia. Acesta le-a ascuns chiar și colegilor de clasă drama prin care a trecut: „Nu voia ca ei să îl trateze diferit. În clasa lui a mai existat un caz de acest gen, iar colegul respectiv era menajat pentru că i-a murit mama. În cele din urmă, s-a aflat, după ce el, împreună cu alți colegi, au făcut o boacănă, în clasa a XI-a. Profesoara i-a spus atunci lui Cătălin că mama lui din ceruri ar fi dezamăgită de comportamentul lui. Așa s-a aflat. (…) Într-un fel, el nu a vorbit despre acest lucru ca să se menajeze. A fost o dramă peste care nu a putut trece ușor!”.

Citește și...