Exclusiv la TVR 2! Fuego aduce la ”Drag de România mea” două mari artiste ale românilor care nu au mai apărut la televizor de mult timp!

Publicat: 03/04/2019 | 11:57

V-ați obișnuit deja ca în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, Paul Surugiu-Fuego să vă prezinte, la emisiunea lui, „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, valori incontestabile, tineri talentați, exclusivități și numeroase momente inedite.(CITEȘTE ȘI: FUEGO VA CELEBRA 25 DE ANI DE CARIERĂ ARTISTICĂ PRINTR-UN SUPER-CONCERT LA SALA PALATULUI!)

Duminica aceasta, el aduce în fața spectatorilor două artiste autentice pe care nu le-ați mai văzut de foarte mult timp la televizor, pentru că nu mai apar. Este vorba despre doamna Angelica Stoican, regina folclorului mehedințean și simbolul Banatului, doamna Ana Pacatiuș, ambele interprete de folclor veritabil.(CITEȘTE ȘI: PASTRAMĂ A PUS STĂPÂNIRE PE PORSCHE-UL LUI BRIGITTE: ”ȘOFER A FOST TOATĂ VIAȚA! PÂNĂ LA URMĂ, SE VA ÎNTOARCE LA LOGAN-UL LUI…”)

Angelica Stoican va povesti despre parcursul său, despre sacrificii și despre importanța muzicii populare. În exclusivitate, fiica sa, în lacrimi și plină de emoții, Niculina Stoican, va vorbi despre importanța mamei sale în cariera ei. Ambele vor oferi spectatorilor o doină de excepție, interpretă live, magistral. Ana Pacațiuș vine cu două dintre cele mai celebre piese și va realiza un duet de senzație alături de Paul Surugiu.

Fuego aduce la ”Drag de România mea” două mari artiste ale românilor

Surprizele nu se opresc aici. Pe lângă muzica lui Fuego, veți putea să-i vedeți pe criticul de artă Doina Păuleanu, dar și pe renumitul Gabriel Cotabiță și pe actrița Florina Cercel, care va oferi, cu Fuego, un moment omagial dedicat actorilor dispăruți dintre noi! Așadar, o emisiune de colecție pe care ar fi păcat să o ratați!(NU RATA, AICI: PREȚUL PENTRU CARE FUEGO ȘI IRINA LOGHIN ÎȚI POT CÂNTA LA MASĂ)

De asemenea, pe 15 noiembrie 2019, de la ora 20.00, pe Fuego îl puteți vedea la Sala Palatului din București, unde va celebra cei 25 de ani carieră artistică, cu un super concert!