Pastramă a pus stăpânire pe Porsche-ul lui Brigitte: ”Șofer a fost toată viața! Până la urmă, se va întoarce la Logan-ul lui…”

Publicat: 02/04/2019 | 23:07

După ce au fost protagoniștii unor momente pline de tandrețe la ”Ferma”, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au hotărât să recunoască în fața tuturor că se iubesc sincer și sunt pregătiți să înceapă o poveste de dragoste.  (10 motive sa alegi videochat) La scurt timp după ce au revenit în Capitală, se pare că Pastramă a pus „stăpânire” pe Porsche-ul fostei doamne Năstase. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care au inflamat-o pe Raluca Podea, fosta logodnică a musculosului. (CITEȘTE ȘI: DIRECTORUL DE LA AZIL, ACUZAT CĂ E MÂNĂ ÎN MÂNĂ CU FIUL ZINEI DUMITRESCU: „SUNT PRIETENI BUNI, VORBESC MEREU ȘI…”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la scurt timp după ce au plecat de la sediul postului TV care difuzează emisiunea în care cei doi s-au cunoscut. (NU RATA, AICI: PROFESORUL CONDAMNAT PENTRU UCIDEREA IUBITEI ȘOCHEAZĂ: SUSȚINE CĂ ESTE HOMOSEXUAL…)

Brigitte și Florin pleacă de la PRO TV

Imediat ce au revenit acasă de la ”Ferma”, musculosul „a luat în primire” bolidul de lux al iubitei sale. Și asta pentru că Florin Pastrama era cel care conducea Porsche-ul, în timp ce Brigitte a luat loc în dreapta. După ce au părăsit curtea PRO TV-ului, cei doi s-au îndreptat spre locul de joacă pentru copii pe care-l deține fosta doamnă Năstase, în zona Pipera. La un moment dat, pentru a fenta traficul din București, Florin Pastramă a ales să circule pe linia de tramvai. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Florin Pastramă conduce pe linia de tramvai

Brigitte, o șefă exigentă!

Imediat ce au ajuns la bussines-ul din Pipera, Brigitte a dat milităria jos din pod. Pesemne că fosta doamnă Năstase nu a fost mulțumită de cum arată aleea din fața locului de joacă. Astfel că și-a pus angajații la punct și le-a cerut să curețe fără întârziere locul indicat de ea și de iubitul ei. (NU RATA, AICI: ”BARONEASA SOFTURILOR” A RĂVĂȘIT BUCUREȘTIUL CU MAȘINA EI DE COLECȚIE)

Brigitte a dat milităria jos din pod

Raluca Podea, ripostă acidă

Imaginile obținute de site-ul nr.1 din România au inflamat-o pe Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă. (NU RATA, AICI: FOSTA LOGODNICĂ A LUI CĂTĂLIN CAZACU INTRĂ ÎN „REPARAȚII CAPITALE”! ÎȘI SCHIMBĂ SILICOANELE…)

”Șofer a fost toată viața lui. Normal că se bucură acum, când conduce o mașină scumpă, pentru că el a condus un Logan. Până la urmă, se va întoarce la Logan-ul lui”, a declarat Raluca Podea, în exclusiviate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin

Pastramă, procese pentru neplata apei

Florin Pastramă a avut de furcă în instanță cu Asociația de Proprietari, pentru neplata apei și a canalizării. Prima acțiune a fost înregistrată în urmă cu trei ani de administratorul Asociaţiei de Proprietari a unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, iar cea de-a doua a fost înregistrată acum doi ani, la Judecătoria Buftea. Ulterior, magistrații au decis ca Florin Pastramă să fie executat silit. (NU RATA, AICI: MĂDALINA GHENEA S-A DESPĂRȚIT DE FIUL LUI MR. CASH ȘI S-A CUPLAT CU UN MILIONAR DE 32 DE ANI! PRIMELE IMAGINI CU EI ÎN TIMP CE SE SĂRUTĂ)

Admite acţiunea. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei – reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei – cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”, au stabilit judecătorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...