Directorul de la azil, acuzat că e mână în mână cu fiul Zinei Dumitrescu: „Sunt prieteni buni, vorbesc mereu și…”

Publicat: 01/04/2019 | 23:13

„Mama modei românești” s-a stins din viață la 82 ani, iar sâmbătă, la Crematoriul Vitan Bârzești, cu mare discreție, unicul moștenitor al Zinei Dumitrescu a organizat o ceremonie de incinerare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile care răstoarnă tot ce se știa de fapt în cazul creatoarei de modă. (Cati bani poti castiga din videochat) Ion Cassian, bărbatul care deține azilul de bătrâni în care Mama Zina și-a petrecut ultimii șapte ani de viață, este acuzat că ar fi mână în mână cu Cătălin Negreanu, fiul creatoarei de modă. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIA ZGUDUITOARE A ZINEI DUMITRESCU ÎNAINTE SĂ SE STINGĂ: “NU CRED CĂ AM SĂ-L IERT NICI DINCOLO…”)

 „Aici au venit sute de bătrâni. Cu niciunul nu s-a întâmplat însă ce se întâmplă cu Zina, să fie abandonată de familie. Fiul său e un caz unic”,a declarat Ion Cassian, în urmă cu ceva timp.  (10 motive sa alegi videochat)

Chiar dacă managerul azilului l-a acuzat, în trecut, pe Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, că și-ar fi abandonat mama și că nu și-ar fi îndeplinit îndatoririle financiare față de instituția care a găzduit-o, se pare că legătura dintre cei doi ar fi cu totul alta. Contrar tuturor declarațiilor pe care le-a făcut Ion Cassian, între cei doi bărbați ar exista o relație strânsă de prietenie. (NU RATA, AICI: SURPRIZĂ! CUI A LĂSAT ZINA ULTIMA PARTE DIN AVERE. E VORBA DE…)

„Este mâna dreaptă a lui Cassian”

Vecinii lui Cătălin Negreanu, fiul regretatei creatoare de modă, au făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Potrivit spuselor acestora, fiul Zinei Dumitrescu se află într-o relație extrem de strânsă cu directorul azilului în care aceasta a trăit în ultimii șapte ani.

Nu este social, nu vorbește cu nimeni, dar știe tot ce se întâmplă în bloc. Dacă ies afară, vine și închide ușa după noi instant. Și-a pus grilaje, ne-a acuzat că i-am luat corespondența. Și-a mutat și cutia poștală.(…) Este mâna dreaptă a lui Cassian. Eu nu pot să cobor la subsol pentru că Ion Cassian știe. (…) Ieri nu a fost acasă, pentru că nu a închis ușa, alaltăieri a fost acasă. A fost mereu acasă. Mai nou, vinde pisici pe OLX, așa am auzit”, a declarat Ramona, vecina lui Cătălin Negreanu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ramona, vecina lui Cătălin Negreanu, a făcut mărturisiri uluitoare

Ce s-ar fi întâmplat cu averea Mamei Zina

Potrivit unor surse din interiorul azilului în care și-a petrecut ultimii ani, ”Mama Zina” și-ar fi arătat intenția, în repetate rânduri, să lase moștenire un teren pe care-l deține azilului de bătrâni care-i devenise casă.  Cu toate acestea, nu se știe dacă, înainte să se stingă din viață, Zina Dumitrescu a apucat să meargă la un notar împreună cu Ion Cassian, bărbatul care deține stabilimentul, și să parafeze moștenirea în mod oficial. (NU RATA, AICI: SEXY-PREZENTATOAREA TV A FĂCUT ȘPRIȚ ÎN TREI CU EX-UL BIANCĂI + UN BĂIAT DE ORAȘ!)

Zina Dumitrescu alături de Ion Cassian, directorul azilului în care și-a petrecut ultimii șapte ani de viață

Fiul Zinei Dumitrescu, acuzat că ar fi profitat de pe urma mamei sale!

 ”Cred că toți s-au certat cu Cătălin Negreanu. El a încercat să profite cât mai mult de pe urma mamei sale. El a fost cel care a vândut blănurile și bijuteriile Zinei. După ce casa în care «Mama Zina» a trăit alături de  «Professore» a fost vândută, lucrurile ei, pur și simplu, s-au evaporat. Cătălin e singurul vinovat. Pe lângă drama că și-a pierdut soțul, Zina a trăit și cu suferința provocată de fiul ei, care a abandonat-o.

A fost foarte afectată de comportamentul lui Cătălin. Mi-a dezvăluit că e foarte dezamăgită de el și mi-a mai spus: «Nu cred că am să-l iert nici dincolo». Au fost ultimele ei cuvinte. El venea pe furiș la azil, uneori nu trecea de colțul străzii, lăsa pachetele la asistente și pleca, nu mergea să-și vadă mama”, a declarat o persoană care a fost foarte apropiată de Zina Dumitrescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...