Sexy-prezentatoarea TV a făcut șpriț în trei cu ex-ul Biancăi + un băiat de oraș!

Publicat: 31/03/2019 | 22:20

Ilinca Obădescu se descurcă onorabil după despărțirea de Cătălin Cazacu. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Sexy-prezentatoarea TV a făcut șpriț în trei cu Adrian Cristea, nimeni altul decât ex-ul Biancăi Drăgușanu, și Cosmin Rogoveanu, un băiat super-cunoscut în lumea mondenă a Capitalei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la reuniunea celor trei.

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu au început o poveste de dragoste anul trecut, în luna iulie. Și-au spus, însă, adio, în urmă cu doar câteva zile. Au rămas, totuși, prieteni. Despărțirea nu a fost deloc una cu scântei. Au realizat, pur și simplu, că nu sunt compatibili. Vedeta Kanal D a trecut, rapid, peste separare și s-a reorientat. Chiar dacă, după toate aparențele, nu a început o altă legătură sentimentală.  (10 motive sa alegi videochat)

(VEZI AICI: SCÂRȚÂIE RELAȚIA DIN CĂTĂLIN CAZACU & COLEGA ȘTIRISTĂ! AM AFLAT CE ÎȘI REPROȘEAZĂ CEI DOI)

“Prințul” Cristea le-a ținut companie

Superba brunetă își trăiește, în continuare, viața. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o, în weekend-ul recent încheiat, mai exact sâmbătă, la un local select din zona Floreasca. Cum timpul a fost perfect, Ilinca Obădescu a luat loc la o masă aflată în aer liber. Nu singură, ci alături de Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și Cosmin Rogoveanu, un băiat celebru de oraș, cu mult “lipici” la femei.

Ilinca Obădescu și Cosmin Rogoveanu au „pufăit” din greu, iar Adrian Cristea i-a asistat. Toți și-au potolit setea cu un șpriț de calitate. Tot timpul, cei trei au fost cu zâmbetul pe buze. Au povestit, s-au amuzat și au petrecut în jur de două ore împreună. Conversații de weekend. Care au confirmat, clar, că sexy-prezentatoarea TV a trecut peste despățirea de Cătălin Cazacu.

Asta doar dacă ținem cont că a radiat de fericire cât timp s-a aflat în compania lui Adrian Cristea și Cosmin Rogoveanu. Trebuie să precizăm că bărbații sunt buni prieteni și asociați. Șprițul pe care l-au făcut în weekend i-a satisfăcut din toate punctele de vedere. Au avut parte de o întâlnire cum au anticipat. Concluzia este simplă: vedeta de la Kanal D se descurcă onorabil după separarea de motociclist, survenită în urmă cu doar câteva zile.

Ilinca Obădescu, Cosmin Rogoveanu și Adrian Cristea, șpriț în trei în weekend

(CITEȘTE ȘI: MOTOCILISTUL ȘI-A FĂCUT DE CAP FĂRĂ IUBI ÎN CLUB! FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE)

Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu, primele declarații după despărțire. “Suntem oameni maturi!”

Conform unor surse bine informate, Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit după ce prezentatoarea i-ar fi scos în evidență ex-concurentului de la Exatlon faptul că este mai tot timpul plecat de acasă și că nu i-ar acorda atenția cuvenită.

La rândul lui, Cătălin Cazacu ar fi avut și el un reproș de făcut și i-ar fi adus în discuție Ilincăi Obădescu o relație pe care aceasta a avut-o, în urmă cu ceva timp, cu un coleg prezentator TV. Tensiunea și-a pus amprenta asupra relației, care s-a încheiat brusc. Cei doi au, însă, numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Acum mă concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate, mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viața. Întâlnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu și Cătălin ne-am despărțit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu ești compatibil cu persoana lângă care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni și colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, a spus Ilinca Obădescu.

Este un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important în existența mea, dacă mergem pe drumuri diferite nu înseamnă că nu rămânem prieteni”, a spus și Cătălin Cazacu.

(NU RATA: CĂTĂLIN CAZACU A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...