Scârțâie relația din Cătălin Cazacu & colega știristă! Am aflat ce își reproșează cei doi

Publicat: 26/08/2018 | 23:03

Cel mai nou cuplu din showbiz este în pericol. (Super oferte la accesorii gamingCANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că relația dintre Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu a început să scârțâie. În continuare, vă prezentăm, în exclusivitate ce își reproșează cei doi și motivele pentru care povestea lor de iubire se poate încheia după doar câteva săptămâni.

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu și-au făcut publică relația în urmă cu aproape o lună, când au decis să nu se mai ferească de ochii curioșilor și să-și asume legătura amoroasă. În ultima perioadă cei doi ar fi stat, însă, mai mult despărțiți, motiv pentru care nu ar mai forma un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Astfel că relația ar fi început, logic, să scârțâie. (Console si accesorii gaming)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat și motivele care pot duce la destrămarea celui mai recent cuplu din showbizul autohton. Conform unor surse bine informate, prezentatoarea știrilor Kanal D i-ar fi scos în evidență motocilistului faptul că este mai tot timpul plecat de acasă și că nu i-ar acorda atenția cuvenită, pe care consideră că o merită. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIA CREAM & CĂTĂLIN CAZACU CREDEAU CĂ NIMENI NU-I VEDE! )

Cătălin Cazacu a avut și el un reproș de făcut și i-ar fi adus în discuție Ilincăi Obădescu o relație pe care aceasta a avut-o, în urmă cu ceva timp, cu un coleg prezentator TV. Cert este că, în clipa de față, cei doi sunt mai mult despărțiți. Ar exista o anumită tensiune în legătura lor și nu este exclus ca în perioada următoare să se despartă. (VEZI AICI: MOTOCILISTUL ȘI-A FĂCUT DE CAP FĂRĂ IUBI ÎN CLUB! FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE)

Cătălin Cazacu, “forțat” de Ilinca Obădescu să facă publică relația lor

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nicio intenție de a ascunde relația pe care o are cu Ilinca Obădescu se pare că adevărul este altul. O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Potrivit spuselor acesteia, asumarea relației cu prezentatoarea TV nu este întâmplătoare.

Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire. (NU RATA, AICI: EX-LOGODNICA LUI CAZACU A PUS MÂNA PE UN MILIONAR! IATĂ DOVADA)

Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica. Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”, a declarat un apropiat al sportivului pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...