”Baroneasa softurilor” a răvășit Bucureștiul cu mașina ei de colecție

Publicat: 01/04/2019 | 23:18

Crăița Țarălungă, supranumită ”Baroneasa softurilor”, lovește din nou! Acum doi ani, îi lăsa mască pe bucureșteni, în timp ce conducea o decapotabilă retro, ea fiind îmbrăcată vintage! (Cati bani poti castiga din videochat) Iată că, zilele trecute, femeia de afaceri a fost întâlnită pe străzile Capitalei de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, la bordul aceleiași mașini. Vă prezentăm, în exclusivitate, imaginile de senzație. (10 motive sa alegi videochat)

”Baroneasa softurilor”, așa cum a fost supranumită Crăița Țarălungă, este o femeie de afaceri care nu se sfiește să iasă din tipare! Îi place să se îmbrace vintage, îi plac mașinile de epocă, iar zilele trecute a mai dat un ”recital” pe străzile Micului Paris. Și-a etalat bijuteria pe patru roți și nu i-a fost deloc greu să capteze privirile bucureștenilor. (CITEȘTE ȘI: ”BARONEASA SOFTURILOR”, APARIŢIE FORMIDABILĂ! S-A ASORTAT CU MAŞINA DE COLECŢIE!)

”Baroneasa softurilor” i-a dat pe spate pe bucureșteni

Îmbrăcată cu o geacă de piele neagră, ochelari, pălărie franțuzească și mănuși de culoarea oului de rață, toate vintage, Crăița Țarălungă a condus elegant autoturismul pe care, cu siguranță, a dat foarte mulți bani. A oprit, la un moment dat, la colțul unei străzi de pe Nordului, pentru că mobilul  – de ultimă generație, de această dată – i-a sunat. A conversat câteva minute, apoi a dat ”bice cailor”. Elegantă la volan, ”Baroneasa softurilor” s-a strecurat printre bolizi, a oprit, regulamentar, la semafor, a așteptat tăcută ca verdele să-i dea prioritate. Și a demarat. (VEZI AICI: SEXY-PREZENTATOAREA TV A FĂCUT ȘPRIȚ ÎN TREI CU EX-UL BIANCĂI + UN BĂIAT DE ORAȘ!)

Crăița Țarălungă a oprit mașina la colțul străzii, pentru a vorbi la telefon

La un moment dat, portbagajul fixat în spatele mașinii s-a desprins, dar Crăița nu a observat și a rulat, fără grijă. A descoperit abia când a ajuns acasă, iar micuța problemă a fost rezolvată. Pentru că a venit cu adevărat primăvara, iar plimbările cu spectaculoasa decapotabilă vor fi, probabil, tot mai dese! (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ VEDETA DUPĂ A DOUA NAȘTERE!)

Crăița Țarălungă, afaceri în IT

Nu întâmplător i se spune ”Baroneasa softurilor”, pentru că domnița Crăița Țarălungă a făcut bani buni cu un business în domeniul IT.  Femeia de afaceri este din Oradea, unde a pus bazele firmei Zucchetti SRL. De câțiva ani, ea s-a stabilit la Bucureşti, unde afacerile cu software i-au mers și mai bine. De altfel, ”bijuteria” pe care o conduce este unul dintre argumentele succesului în business.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...