Prețul pentru care Fuego și Irina Loghin îți pot cânta la masă

Publicat: 03/04/2019 | 08:04
Prețul pentru care Fuego și Irina Loghin îți pot cânta la masă

Cei doi artiști se pregătesc să facă mare show de 1 Mai, la munte, acolo unde vor cânta pentru toți românii care se bucură de o vacanță prelungită. Prețul pentru un bilet la acest eveniment este pe măsură. 

De 1 Mai, admiratorii Irinei Loghin și ai lui Fuego îi pot găsi la opt kilometri de Brașov, unde vor cânta la restaurantul și hotelul „Hanul domnesc” din Săcele.

Pentru toți românii, îndrăgiții artiști Irina Loghin și Fuego – Paul Surugiu vă invită într-un spectacol de neuitat! Irina Loghin, una dintre cele mai renumite și îndrăgite interprete de muzică populară, cântă acele melodii care ne reamintesc ce înseamnă să fii român, să îți prețuiești familia și valorile care contează. Paul Surugiu-sau Fuego este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai României și ai românilor de pretutindeni. O voce care încântă inimile celor aflați departe de casă, o carieră de 25 de ani și un zâmbet care aduce voie bună pe fețele ascultătorilor”, se arată pe pagina de Facebook a admiratorilor lui Fuego. Locația are 180 de locuri, iar pentru un meniu în ziua respectivă dai 160 de lei, dar și ca să îi vezi și să îi asculți.

Irina Loghin și Paul Surugiu-Fuego  formează un cuplu muzical, „mama și fiul”, de 15 ani. Cei doi artiști sunt renumiți pentru melodia „Seară de Crăciun” sau „Împodopește, mamă, bradul”, așa cum o știu mai mult oamenii, dar ei mai cântă împreună și alte melodii. Dacă în piesa „Seară de Crăciun”, Irina Loghin doar apare în videoclip, în altele, cum ar fi „Eu sunt mama, eu copilul”, cântă cu Fuego.