EXCLUSIV! VIDEO în premieră de la petrecerea primăverii. Ce s-a întâmplat în spatele uşilor închise la botezul fetiţei Biancăi Drăguşanu

Publicat: 08/05/2017 | 00:00

Cea mai importantă zi de la naşterea Sofiei a fost ziua de duminică pentru Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, care şi-au creştinat fetiţa. A urmat o petrecere ca-n basme la un restaurant de lux, iar vedeta a ţinut ca aceasta să fie un eveniment privat, dedicat doar apropiaţilor şi prietenilor. CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, a obţinut însă primele imagini de la fabuloasa petrecere, pe care vi le prezentăm în exclusivitate! Bianca a pus totul la punct până în cel mai mic detaliu, iar costurile pentru creştinare şi petrecerea de la restaurant se ridică la câteva mii de euro. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

După creştinare, petrecerea a continuat la un restaurant de lux, unde distracţia a fost la cote maxime.

Victos Slav a avut pentru puţin timp şi rol de bonă, la restaurant
Victos Slav a avut pentru puţin timp şi rol de bonă, la restaurant

Tortul, adus după ora 23.00, a fost unul impresionant, cu multe etaje, ca pentru nuntă, cu glazură şi frişcă delicioasă.

Tortul a fost apreciat de toţi invitaţii
Tortul a fost apreciat de toţi invitaţii

După amiază, Bianca a povestit ce s-a întâmplat în biserică. ”Sofia s-a speriat pentru că era multă lume, eu eram emoţionată. Victor mai venea şi punea mâna pe mine şi mă calma. În timp ce preotul citea Crezul ea întindea mânuţa să ia cartea. Nu există meniuri de mii de euro, eu am făcut alegerile cu cap. Nu am cheltuit exagerat de mult, am cheltuit atât cât să dea bine. Eu i-am făcut 11 rochii”, a declarat Bianca la o emsiune tv.

Bianca a avut emoţii în timpul botezului
Bianca a avut emoţii în timpul botezului

 

Bianca Drăguşanu şi-a schimabat ţinute, a îmbrăcat o rochie lungă, care îi scoate în evidenţă silueta perfectă.

UPDATE 17:00 Bianca şi Victor au ajuns la local, iar invitaţii încep să sosească. În momentul în care a coborât din maşină, Bianca s-a panicat, şi asta pentru că ”pierduse” copilul. Numai că acesta era în alt autoturism, iar lucrurile s-au lămurit rapid

 

 

UPDATE 16:50 Bianca Drăguşanu se îndreaptă către restaurantul Aqua, unde va avea loc petrecerea micuţei Sofia.

 

 

UPDATE 15:50 Bianca Drăguşanu, împreună cu Victor Slav şi fetiţa, au ajuns la biserică.


 

Bianca a ţinut să se ocupe personal de tot, aşa că a ales cel mai bun restaurant din Bucureşti pentru petrecere, care se anunţă una de zile mari, după ce micuţa este creştinată. (Vezi AICI cum arată decorul restaurantului). Nu numai atât, pentru că vă prezentăm şi meniul pe care Bianca Drăguşanu l-a ales pentru invitaţii săi. De pe lista de preparate fine nu lipsesc aperitive precum pulpă de raţă confiată, piureul de trufe sau pateu de ficat de gâscă cu dulceaţă de fructe de pădure. Prăjiturile sunt aranjate impecabil, vedeta s-a asigurat că pofticioşii vor avea o masă plină de deserturi delicioase.

Părinţii Biancăi au fost prezenţi la botez
Părinţii Biancăi au fost prezenţi la botez

Bianca Drăguşanu a vrut ca botezul fetiţei ei să fie unul perfect, aşa că a ţinut să se asigure personal chiar şi de cele mai mici detalii. Un lucru important însă a fost ţinuta micuţei.  „Ea are 11 rochiţe deja făcute şi încă nu ştiu cu ce o îmbrac. Ideea este că va schimba vreo 3. De acasă intenţionez să plec îmbrăcaă la fel ca ea până la biserică… Naşa trebuie să o schimbe din nou în altă rochiţă, va fi asortată cu cea a naşei, pe care o fac eu. A treia ţinută din nou cu mine pentru că la restaurant ne mai schimbăm o dată”, a mai spus Bianca.
 


Nu doar vedeta s-a implicat în organizare, şi Victor a mers la biserică şi a vorbit cu preotul, mai ales că are  nişte temeri în ceea ce priveşte momentul de la biserică, când fetiţa va fi băgată în cristelniţă. ”Am emoţii pentru ce se va întâmpla biserică. Am vorbit cu preotul să nu o bage cu totul. Şi a zis că la 7 luni nici nu are cum. Am întrebat dacă e apa caldă, m-am liniştit.”, a declarat Victor Slav.

Citește și...