Acasă » Știri » Sport » Fotbal » EXCLUSIVITATE. CANCAN.ro dezvăluie cel mai mare scandal din istoria Ligii I. Patronul milionar i-a ţepuit pe fotbaliştii campioanei! Jucătorii şi-au pierdut deja casele, banii din conturi şi…

EXCLUSIVITATE. CANCAN.ro dezvăluie cel mai mare scandal din istoria Ligii I. Patronul milionar i-a ţepuit pe fotbaliştii campioanei! Jucătorii şi-au pierdut deja casele, banii din conturi şi…

De: Cancan 04/10/2017 | 00:00
George Galamaz, Iulian Apostol şi Epaminonda Nicu sunt doar o parte dintre jucătorii păcăliţi de Dumitru Bucşaru

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, prin intermediul DAS (Departamentul de Anchete Speciale), cel mai mare scandal din istoria Ligii 1. Dumitru Bucşaru, patronul fostei formaţii Unirea Urziceni, ar fi ţepuit o serie de fotbalişti celebri, cu numeroase selecţii în echipa naţională. Jucători cu Steaua, Dinamo sau Rapid în CV-uri sunt disperaţi după ce şi-au pierdut, deja, casele şi banii din conturi, pentru care şi-au rupt picioarele pe teren. (VEZI AICI: Ce a fost şi ce-a ajuns! În 2009, era unul dintre cei mai bogaţi români. Acum, a ajuns la sapă de lemn şi datorează 3.206.083€!)

Surse categoria A, certificate astfel de Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, continuă dezvăluirile despre Dumitru Bucşaru, patronul milionar care şi-ar fi bătut joc de mai mulţi jucători ai Unirii Urziceni. După ce, marţi, v-am relatat despre drama prin care trece Răzvan Pădureţu (VEZI AICI TOATE DETALIILE), acum vă prezentăm cazurile altor doi fotbalişti celebri, cu selecţii în “naţională”, care au simţit pe propria piele ce înseamnă să fie înşelaţi de Dumitru Bucşaru.

În 2009, milionarul le-a promis fotbaliştilor prime generoase, dar, mai apoi, unora dintre ei le-a dat, în schimbul banilor, câte o casă în complexul Green City. Mulţi dintre jucători au acceptat. Alături de Răzvan Pădureţu, au fost de acord cu oferta, printre alţii, George Galamaz şi Iulian Apostol. Nu-şi imaginau niciodată, probabil, că vor ajunge să fie evacuaţi din case şi că vor rămâne fără banii din conturi. La câteva luni distanţă, şi-au dat seama că au fost înşelaţi. Dar era mult prea târziu. Unii dintre fotbalişti nu vor să renunţe, însă, la case şi îşi caută dreptatea în instanţă. Alţii au abandonat lupta şi s-au resemnat cu faptul că au fost ţepuiţi de Dumitru Bucşaru. (CITEŞTE ŞI: L-am găsit pe cel mai “obscur” milionar din România! Unde se “ascunde” şi ce s-a ales de “Abramovici de Ialomiţa”!)

George Galamaz: „Bucşaru a păcălit nişte oameni care, acum, riscă să ajungă în stradă”

În schimbul primei pentru calificarea în Liga Campionilor, am acceptat să primesc o casă. Dar Dumitru Bucşaru ne-a păcălit. A ajuns cu toate firmele în faliment şi nu a mai plătit nimic. Şi am primit ordin de evacuare din casă. Dacă vreau să mai rămân, trebuie să achit 134.000 de euro. Păi de ce să plătesc eu? Mi se pare incredibil. Vreau ca justiţia să-şi facă datoria. Am fost păcăliţi într-un mod greu de imaginat. Voi merge până la capăt pentru a-mi găsi dreptatea. Am plecat de un an din casa respectivă, nu avea rost să mai stau. În situaţia mea sunt foarte multe persoane, nu doar foştii colegi.

Este strigător la cer ce am păţit. Atât eu, cât şi ceilalţi fotbalişti, am investit sume de bani pentru amenajarea caselor. Eu, de exemplu, am băgat 50.000 de euro. Iar acum m-am trezit că trebuie să mai dau încă 134.000 de euro pentru a rămâne în casă. Totul din cauza faptului că am fost păcălit de Dumitru Bucşaru. Dar merg mai departe, nu renunţ la casă”, a spus George Galamaz, ex-fotbalist la Rapid, Dinamo şi Steaua, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Iulian Apostol: „Mi-am dat seama că m-aş lupta degeaba”

Iulian Apostol a fost, la rândul lui, „ars” de Dumitru Bucşaru. Însă, spre deosebire de George Galamaz şi Răzvan Pădureţu, a decis să abandoneze lupta. A renunţat la casă şi s-a împăcat cu gândul că a fost păcălit de patronul defunctei Unirea Urziceni. “Mă aflu şi eu în aceeaşi situaţie. Şi eu am avut o locuinţă acolo. Dar am renunţat să mai merg în instanţă pentru a-mi găsi dreptatea. În iunie, am fost în biroul lichidatorului judiciar, mi s-a explicat care este situaţia, ce căi de atac am şi, într-un final, am decis să semnez mai multe hârtii.

Am renunţat la casă, nu mai trebuie să plătesc nimic, am acte în regulă. Mi-am dat seama că m-aş lupta degeaba. Nu sunt acte, documente… Aş fi cheltuit bani cu avocaţi, iar dacă peste doi, trei ani aş fi pierdut, aveam de plătit şi mai mult pe casă. Aşa că am decis să renunţ. Asta este situaţia, am fost păcălit. M-am împăcat cu gândul, eu să fiu sănătos. Pentru că asta este cel mai important. Dar nu este deloc în regulă cum a procedat Dumitru Bucşaru. A păcălit nişte oameni care, acum, riscă să ajungă în stradă. Au familii, copii…”, a spus Iulian Apostol pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Epaminonda Nicu: „Ajung pe străzi. Nu am unde să mă duc. Am familie, copii”

Epaminonda Nicu a evoluat timp de opt sezoane pentru Unirea Urziceni. Nu are în palmares Steaua, Dinamo sau Rapid şi nici selecţii în echipa naţională. Dar a fost un fotbalist care şi-a dat viaţa pe teren. Acest lucru nu a contat, însă, pentru Dumitru Bucşaru. “Eu am primit casa pe baza contractului de jucător. Am acceptat, ca în fiecare lună, să-mi fie opriţi în jur de 3.400 de euro. Bani care ar fi trebuit să ajungă la bancă, iar casa să fie, la un moment dat, achitată. Lucru care nu s-a întâmplat. Iar acum rămân fără casă. Am primit o hârtie cum că trebuie să plec din casă. Sunt evacuat. Păi dacă mă dau afară, ajung pe străzi. Nu am unde să mă duc. Am familie, copii… Sunt disperat!”, a spus Epaminonda Nicu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă şi modul în care a acţionat Dumitru Bucşaru, aşa cum reiese din acte. Aşa cum se poate observa, în schimbul activităţii fotbalistice prestate de către un jucător, milionarul se angaja să achite următoarele sume nete:

„- jucătorul va primi suma de 72.000 euro / sezon împărţită în rate lunare

– jucătorul va primi suma de 107.134 euro, împărţită în rate lunare egale, succesive începând cu data de 01.12.2009, până la expirarea duratei prezenţei convenţii. Lunar, suma de 3.348 de euro va fi virată în contul SC Green City Construct SRL”.

Dumitru Bucşaru nu a virat, însă, nimic. Iar fotbaliştii ar fi fost, practic, escrocaţi. Au rămas şi fără prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar acum şi fără case. (NU RATA: Zâmbetul îi e amar, banii i-au fugit din buzunar! Cum l-a “desfigurat” falimentul pe Dumitru Bucşaru)

Iată cum arăta contractul unui jucător şi pe care Dumitru Bucşaru nu l-a respectat
Iată cum arăta contractul unui jucător şi pe care Dumitru Bucşaru nu l-a respectat

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii se dau pentru fiecare exemplar în parte. Laptele său e considerat un adevărat elixir pentru sănătate și carnea e peste orice import. Prea puțini îl includ însă în meniu
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi