Exista si viata dupa Adriana Bahmuteanu. Prigoana are toate sansele sa-si refaca viata alaturi de o alta femeie

Publicat: 01/02/2015 | 19:36
Exista si viata dupa Adriana Bahmuteanu. Prigoana are toate sansele sa-si refaca viata alaturi de o alta femeie

Fara indoiala multa lume se asteapta ca Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sa se recasatoreasca. Ar fi la cel de-al cincilea mariaj. Totusi, se pare ca in destinul lor nu le mai este scrisa o alta casnicie, ba chiar fiecare isi va reface viata.

Astrologul CANCAN.RO, specialist in astrologia vedica, Roxana Lusneac, a analizat astrogramele lui Silviu Prigoana si ale Adrianei Bahmuteanu si a aflat ca drumul celor doi parteneri se va rupe definitiv de aceasta data. Atat Bahmu cat si Prigoana nu mai au sentimente unul fata de celalalt, iar acest lucru ii face sa isi deschida si sufletul in fata altor persoane. Prezentatoarea TV si omul de afaceri nu mai au sanse de impacare, insa ambii isi vor reface viata imediat dupa ce se va incheia intreg scandalul dintre ei.

 

Ramona Dorotea Cadar si Silviu Prigoana

In maximum doi ani isi va gasit o alta partenera

 

Cu toate ca Silviu Prigoana este oarecum exigent in ceea ce priveste femeile din viata lui, imediat dupa ce se vor linisti apele intre el si Adriana Bahmuteanu, omul de afaceri isi va reface viata sentimentala. Cel putin asa sustine astrologul CANCAN.RO, Roxana Lusneac care a facut astrograma lui Progoana. De altfel este oarecum de asteptat, mai ales ca, in urma cu aproape doi ani, dupa cel de-al treilea divort de Bahmu, Prigoana s-a cuplat cu medicul Ramona Cadar, relatie care nu a durat prea mult.

silviu prigoana

„Partenera pe care si-o va gasi domnul Prigoana (pana in 2017) va trece prietenia inaintea dragostei. Atat ea cat si el vor avea o relatie independenta, fara reguli sau traditii. El se va implica fara sa-l intereseze trecutul acesteia si va face in asa fel incat relatia sa dureze mai mult timp. Inclin sa cred ca va fi mult mai darnic cu aceasta persoana decat probabil a fost cu Adriana, datorita faptului ca langa ea va simti ca ii sunt repectate opiniile si independenta. Mult mai altruist decat inainte, domnul Prigoana nu se va mai casatori inca odata. Aceasta femeie reprezentand un camarad de cursa lunga, de incredere si un suport emotional. Cu siguranta experienta casatoriilor cu Adriana i-au adus destule lectii de viata, dar cred cu tarie ca impunerea unei relatii de respect ar fi mai benefica pentru o evolutie echilibrata in viitor a copiilor” a declarat specialistul in astrologia vedica.

 

silviu prigoana

Silviu Prigoana are nevoie de o perioada de liniste

 

Pana cand sa se gandeasca la o noua relatie, Silviu Prigoana simte nevoia sa se retraga pentru o perioada destul de lunga din peisajul monden. „Domnul Prigoana are o mare inclinatie spre partea psihica a naturii umane. Nu de putine ori simte nevoia de a se izona de restul lumii oentru a se reculege si odihni. Fericirea in sine este astfel perceputa decat de cei din jur, zic acest lucru deoarece uneori retragerea in lumea spiritualitatii, activitatilor de culise si a lucrurilor facute in propria ordine ocupa un loc important pentru linistea sa. Atunci cand vine vorba de parteneriatul de viata, domnul Prigoana are o gandire capabila sa vada in dedesubturile situatiilor. Ca bun detectiv si cu o curiozitate aparte, reuseste sa cunoasca oamnei foarte usor. Uneori tace, alte ori spune pe sleau, dar mereu stie ca poate sa se bazeze pe propriile premonitii sau presimtiri”, a mai spus astrologul.
 

CITESTE SI:

Bahmu da cartile pe fata! Acesta este adevarul despre Silviu Prigoana! Trauma care l-a desfigurat pe afacerist

Adevaratul motiv pentru care Bahmu divorteaza de Prigoana! Are directa legatura cu obiceiurile lui sexuale!

 

Prigoana copii

Doi ani le trebuie sa a incheie toate socotelile

 

Cu toate ca atat Silviu Progoana cat si Adriana Bahmuteanu sunt firi vulcanice si sunt fermi in deciziile pe care le iau, in ceea ce priveste separarea dintre ei este nevoie de aproape doi ani pentru a se detasa complet. „Comunicarea dintre cei doi nu este cea mai buna in aceasta perioada, tocmai de aceea ar fi mai bine sa se limiteze la cat mai putine acuzatii sau insulte. In schimb, urmatorii 2 ani sunt foarte buni pentru planuirea lucrurilor in detaliu, pentru domnul Prigoana Mercur aducand o latura destul de critica atat asupra propriei persoane, cat si asupra celorlalti.Detasarea va veni in cele din urma abia dupa 2017, iar linistea se va asterne in sfarsit in vietile ambilor partneri. Daca nu sunt hotarati sa faca compromisuri serioase, inclin sa cred ca acest cuplu nu va mai rezista mult timp”, a mai spus Roxana Lusneac.

 

roxana lusneac

Previziunile Roxanei pot fi urmarite si pe pagina ei de Facebook si poate fi contactata la adresa de email roxihoroscopvedic@gmail.com

 

Denisa Macovei

Citește și...