Fără bani, Popică şi-a ieşit din minţi: „Cer să fie băgaţi la puşcărie cei care finanţează sportul din bani publici!”

Publicat: 20/09/2017 | 07:00

La finalul meciului pierdut cu Voluntari în prleungiri, scor 1-0, Ionuţ Popa s-a dezlănţuit. Tehnicianul ACS Poli Timişoara este nemulţumit că nu se găseşte o cale legală de finanţare din bani publici a echipei şi a cerut să fie băgaţi la puşcărie toţi cei care dau bani publici către sport.  

„Cer să fie băgaţi la puşcărie cei care finanţează sportul din bani publici. Pentru că la Timişoara e ilegal, la noi nu se poate!”, a tunat Ionuţ Popa.

Tehnicianul a digerat cu greu şi eşecul din prelungiri al elevilor săi cu Timişoara.

„Cum dracu să nu fiu supărat?  Am fost nişte tâmpiţi, o înfrângere pentru tâmpiţi. Trebuie să ai sânge în instalaţie să scoţi mingea de acolo. E şi oboseala de vină, dar ce să fac acum? Să-i aduc cu bicicleta? Sunt obosiţi băieţii, dar ce să facem? Dacă asta e situaţia. Nu a intervenit nicio relaxare, dar sunt nişte condiţii care trebuie înlăturate la echipă, pentru că altfel nu putem face nimic. Dacă nu rezolvăm o problemă cu stadionul până la meciul cu Craiova, trebuie să jucăm la Cluj. E acea problemă legată de crainic şi comentator, cabinele”, a spus Ionuţ Popa după meci la Telekom Sport.

Autor: Cristi P.       

Citește și...