FC Botoşani a mai renunţat la un jucător!

Publicat: 12/01/2018 | 07:00

Mijlocaşul Marian Târşa nu a prins lotul FC Botoşani pentru cantonamentul din Antalya. Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a declarat că Marian Târşa avea şanse mici de a juca în a doua parte a sezonului şi a preferat să-l împrumute la divizionara secundă Academia Clinceni unde acesta va putea evolua etapă de etapă. 

„Târşa este împrumutat. El va merge la Clinceni. Am discutat cu el, a vrut să meargă. Are nevoie de jocuri. În prima parte a campionatului a avut şi neşansa de a se accidenta. A demonstrat că merită să rămână la FC Botoşani. El are nevoie de jocuri, iar din vară ne vom baza pe el. Merge la Clinceni unde este o bază bună de pregătire, un antrenor tânăr. Cu ceilalţi jucători am reziliat contractele. Ne interesează doar tineri de perspectivă. O să mă ocup personal de lucrul acesta”, a declarat Cornel  Şfaiţer.

Pe lângă Marian Târşa, FC Botoşani s-a despărţit în această iarnă de jucătorii Robert Elek, Alexandru Târnovan, Benjamin Kuku, celor trei fiindu-le reziliate contractele, aceştia putând semna din postura de jucători liberi de contract cu orice echipă. Dacă iniţial ar fi dorit să-l împrumute pe Kuku pe o perioadă de şase luni la Sepsi, oficialii botoşăneni au renunţat până la urmă definitiv la serviciile acestuia. Pe lângă cei enumeraţi, FC Botoşani s-a mai despărţit de Laurenţiu Buş şi Mihai Bordeianu, cei doi fiind transferaţi la Astra Giurgiu respectiv CFR Cluj.

FC Botoşani se află după 22 de runde scurse din acest campionat pe locul 5 cu 35 de puncte. 

Cristi P.

 

Recomandarea CIAO.RO