Fetiţă de cinci ani, vândută de părinţi şi obligată să cerşească! Ce a păţit fata la ochi

Publicat: 13/10/2017 | 10:49

O fetiţă de numai cinci ani a fost vândută şi obligată să cerşească pe străzi! Copila era bătută cu un băţ în mod regulat pentru a fi făcută să plângă încontinuu.

Annabelle este o fetiţă de numai cinci ani care are o poveste de viaţă cutremurătoare. Copila a fost găsită cerşind pe străzile din Filipine, după ce a fost vândută ca sclavă unui traficant de droguri care o ţinea captivă.

Micuţa a fost salvată de  Gonzalo Erize, membrul al unei organizaţiei Kalipay Negrense Foundation, care îi va oferi o nouă şansă la viaţă. Micuţa suferă de o boală rară, cunoscută sub numele de Sindromul Crouzon – o boală genetică ce se caracterizează prin craniostoză. Craniostoza reprezintă fuziunea prematură a anumitor oase ale craniului în timpul vieţii intrauterine sau în primii ani de viaţă, ce determină afectarea formei capului, feţei şi microcefalie.

”Persoanele care o au în grijă spun că noaptea se trezeşte noaptea chinuită de coşmaruri din trecut. Însă am avut ocazia să-i oferim lui Anabelle oportunitatea unei vieţi mai bune, în care să se poată juca fără griji şi dureri”, a declarat Gonzalo Erize pentru metro.co.uk.

Recomandarea CIAO.RO