Acasă » Cancan » Filiera prin care baronul ”Mocro Maffia” livra tone de cocaină în România! ”Scarface” a pierdut 625.000.000 € la un singur transport trimis la Constanța

Filiera prin care baronul ”Mocro Maffia” livra tone de cocaină în România! ”Scarface” a pierdut 625.000.000 € la un singur transport trimis la Constanța

De: Cristian Blanuta 24/04/2024 | 19:53

Povestea uluitoare pe care CANCAN.RO este gata să v-o prezinte își are ”izvorul” în Spania, acolo unde Karim Bouyakhrichan, unul dintre cei mai căutați infractori din lume, era eliberat pentru o cauțiune de 50.000 de euro! Să mai spunem doar că ”baronul drogurilor”, așa cum mai este cunoscut, plănuise, conform dovezilor obținute de Poliție, să o răpească pe prințesa olandeză Amalia, dar să-l și asasineze pe premierul Mark Rutte! Cum s-a petrecut totul, dar și legăturile lui Karim cu România le aflați în rândurile care încep, acum, să curgă. Dezvăluirile sunt, de-a dreptul, stupefiante!

Karim Bouyakhrichan, unul dintre liderii ”Mocro Maffia”, a fost arestat la Marbella (Spania), în ianuarie, anul trecut, în urma unei operațiuni de o aploare nemaiîntâlnită, care a finalizat nu mai puțin de cinci ani de investigații. Dar…stupoare! Traficantul avea să scape de după gratii! Se pare că ar fi vorba despre o eliberare ”accidentală”, făcută de magistrații spanioli.

Karim Bouyakhrichan, unul dintre liderii ”Mocro Maffia”, a scăpat de după gratii în urma unei gafe a justiției spaniole (Sursa foto: en.hespress.com)

Karim Bouyakhrichan a plătit cauțiunea și a dispărut!

Autoritățile olandeze au aflat că Bouyakhrichan se află în detenție pe tărâm iberic și au cerut extrădarea lui, la Curtea Națională a Spaniei, pentru a răspunde acuzațiilor legate de imperiul său de trafic de droguri. Curtea din Madrid a aprobat cererea, dar cea din Malaga a refuzat extrădarea, aducând ca argument faptul că ”baronul drogurilor” trebuie să răspundă acuzațiilor de spălare de bani în Spania, înainte de toate.

Degeaba au mai făcut o cerere autoritățile din Țările de Jos, una de urgență, pentru a-l extrăda pe cel căutat timp de aproximativ 10 ani pe motiv că și-a făcut de cap cu traficul de droguri în Belgia, Olanda, Spania și Maroc. Asta pentru că, deși Curtea Națională a acceptat recursul olandez, ea a neglijat să emită un ordin de detenție care ar fi asigurat rămânerea în arest a lui Bouyakhrichan, până când se perfecta extrădarea. Așa că traficantul a găsit portița de salvare odată ce cazul său, cel de spălare de bani, a fost prezentat pentru o audiere inițială la Curtea Provincială din Malaga, iar judecătorul i-a stabilit o cauțiune de 50.000 de euro. Traficantului miliardar i-a fost ușor să plătească și să dispară!

Karim Bouyakhrichan ar fi vrut să ordone asasinarea premierului olandez Mark Rutte

Legăturile lui Karim cu România

Acum, vine partea a doua a poveștii: legăturile pe care Karim Bouyakhrichan, unul dintre liderii ”Mocro Maffia”, le are cu România! ”Mocro Maffia” are o structură piramidală pe clanuri. Din care face parte și clanul Rocky, coordonat de Mimoun Kaabouni. Acesta a introdus în țara noastră, în urmă cu aproximativ 10 ani, cea mai mare cantitate de droguri, nu mai puțin de 2,5 tone de cocaină, livrate într-un singur transport! Valoarea, uluitoare: 625.000.000 de euro!

Acțiunea s-a petrecut în perioada aprilie-iunie 2016, când oficial în acte a fost trecut un transport de banane. Cei care aveau să fie inculpați, membri ai clanului Rocky, au introdus, prin Portul Constanţa, nu mai puțin de 2.500 de kilograme de cocaină, în spaţii special amenajate ale unor containere. Mimoun Kaabouni, Narvaez Ramon Diego, Mikailionis Nerijus, Laurincikas Audrius, Gaidamavicius Vygantas și Miceika Tadas au încercat să scoată din România drogurile provenite din Columbia și care ar fi urmat un traseu către Europa de Vest.

După finalizarea dosarului, traficanții au primit condamnări record! Kaabouni Mimoun – 19 ani și 4 luni, Narvaez Ramon Diego – 19 ani și 5 luni, Mikailionis Nerijus – 18 ani şi 6 luni, Laurincikas Audrius – 18 ani și 5 luni, Gaidamavicius Vygantas – 18 ani și 5 luni şi Miceika Tadas – 18 ani și 6 luni. Interesant este însă că liderul clanului Rocky, Kaabouni Mimoun, nu a făcut o zi de închisoare, el nefiind prins.

”Baronul drogurilor” plănuise, conform dovezilor obținute de Poliție, să o răpească pe prințesa olandeză Amalia

Cine sunt Karim Bouyakhrichan ”Scarface” și Mimoun Kaabouni „Rocky”

Baronul „Mocro Maffia”, supranumit și el Scarface, a fost acuzat, în 2024, că este la conducerea unei rețele de trafic de droguri care a achiziționat cel puțin 172 de proprietăți în sudul Spaniei, în valoare de 50 de milioane de euro.

Mimoun Kaabouni „Rocky” este supranumit în Africa „Escobarul marocan” și s-a născut în Ben Taïeb, un sat din provincia Nador. A crescut în Hoensbroek, Olanda, unde a avut o cafenea. A dat nas în nas cu nume grele din Mocro Maffia la Amsterdam, unde mergea regulat. Avea să părăsească Olanda și s-a orientat în activitatea infracțională către sudul Spaniei și România. Acolo și-a format propria organizație, compusă din lituanieni și columbieni.

El a recunoscut, de altfel, că și-a dorit să creeze o nouă rută către România prin portul Constanța, pentru a aproviziona Europa de Est. Se află acum în pușcărie, după ce a fost condamnat la 19 ani și 4 luni de închisoare.

Sistemul piramidal al organizațiilor Mocro Maffia

Mocro Maffia este numele dat organizațiilor mafiote marocane, specializate în traficul de cocaină și droguri sintetice, cu sediul în Țările de Jos și Belgia. Activitatea acestor rețele datează din anii 1990. Și în care Samir Bouyakhrichan, tatăl lui Karim, supranumit Scarface, este una dintre figurile emblematice ale clanului.

Aceste organizații, contruite în sistem piramidal, exploatează avantajul geografic oferit de proximitatea porturilor Anvers, Rotterdam și Algeciras, facilitând, astfel, operațiunile de import în colaborare cu cartelurile columbiene.

Nu mai puțin de 2,5 tone de cocaină a livrat rețeaua condusă de ”Rocky” într-un singur transport

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea în telefon”
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe care o iau în calcul anchetatorii
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță a fi cea mai fierbinte vară din istorie
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”. Ce regrete are prezentatorul TV în prezent
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”....
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
"E vie? E vie?" Momentul în care jandarmii o găsesc pe Raisa moartă, în râpă....
BANCUL ZILEI. Într-o zi  vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare de bani: - Cât?
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu oricine poate să ajungă aici
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu...
Satul unic din România unde au trăit haiducii. Puțini știu unde se află, niciun turist nu ajunge aici
Satul unic din România unde au trăit haiducii. Puțini știu unde se află, niciun turist...
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora 07:00
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Un bărbat a obţinut decontarea ilegală a cheltuielilor de cazare pentru 50 de ucraineni
Un bărbat a obţinut decontarea ilegală a cheltuielilor de cazare pentru 50 de ucraineni
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Urmează o vară de coșmar. Pregătiri pentru ce e mai rău
Urmează o vară de coșmar. Pregătiri pentru ce e mai rău
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care zeci de mii de turiști îl vizitează anual
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul...
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Zodiile pentru care se întoarce roata norocului. Vin mari schimbări pentru 6 nativi după 29 mai, afaceri, căsătorie, visuri îndeplinite
Zodiile pentru care se întoarce roata norocului. Vin mari schimbări pentru 6 nativi după 29...
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o...
×