112 ani de închisoare pentru traficanții care au șocat România

Autor: I.D.
Publicat: 08/10/2018 | 23:01

Cei șase cetățeni străini care au fost prinși, în 2016, de ofițerii DIICOT cu peste 2,3 tone de cocaină, într-un depozit din Eforie Nord, au primit o condamnare-record. Traficanții care au șocat România după ce au băgat în portul Constanța droguri de peste 625 de milioane de euro au primit, în total, 112 ani de închisoare. (Super oferta de angajare) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, detalii uluitoare din cel mai răsunător proces legat de trafic de stupefiante, de la noi din țară. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI +18 CU IUBITA SECRETĂ A MUSCULOSULUI DE LA EXATLON)

În luna iunie a lui 2016, procurorii DIICOT au dispus reținerea a șase cetățeni străini pentru săvârșirea infracțiunilor de inițiere, constituire şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de mare risc şi complicitate la tentativă de trafic internaţional de droguri de mare risc.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Cei șase efectuau transporturi de mari cantităţi de cocaină din Columbia în Europa de Vest – cu tranzitarea României – şi trafic intern de droguri de mare risc. Se ocupau și cu extragerea, deţinerea şi manevrarea drogurilor respective, pe teritoriul României, în vederea transportării ulterioare a acestora în ţări din Europa de Vest. (NU RATA, AICI: SEXY-ALINKA S-A COMBINAT CU PRIMARUL CASANOVA?!)

Droguri în loc de banane

”În perioada aprilie – iunie a anului 2016 (…) au introdus în România, prin Portul Constanţa, fără drept, cantitatea de aproximativ 2.500 kilograme cocaină, prin disimularea acestor droguri în spaţii special amenajate ale unor containere (introduse în România prin utilizarea, ca paravan, a unor operaţiuni de import – export de aproximativ 320 tone banane din Columbia în România). (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)Tot astfel, în perioada 21.06.2016 – 29.06.2016, activitatea infracţională a inculpatului Mimoun Kaabouni a continuat, în sensul că, împreună cu inculpaţii Narvaez Ramon Diego, Mikailionis Nerijus, Laurincikas Audrius, Gaidamavicius Vygantas şi Miceika Tadas au încercat să scoată din România, fără drept, cantitatea totală de aproximativ 2.500 kilograme cocaină provenită din Columbia, droguri ce urmau a fi direcţionate către Europa de Vest”, arătau procurorii DIICOT la vremea respectivă.

Cea mai mare captură de droguri din România

Ce pedepse au primit traficanții

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră din cel mai mare caz de trafic de stupefiante care a fost descoperit pe teritoriul țării noastre. (NU RATA, AICI: RĂZVAN BOTEZATU A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ CU UN PUMN DE PASTILE!)

Pentru săvârşirea infracţiunilor de iniţiere, constituire şi sprijinire a unui grup infracţional organizat şi trafic internaţional de droguri de mare risc în formă continuată, magistraţii Tribunalului Constanţa i-au condamnat pe cetăţenii străini Kaabouni Mimoun – la 19 ani şi 4 luni de închisoare, Narvaez Ramon Diego – la 19 ani şi 5 luni de închisoare, Mikailionis Nerijus – la 18 ani şi 5 luni de închisoare, Laurincikas Audrius – la 18 ani şi 5 luni de închisoare, Gaidamavicius Vygantas – la 18 ani şi 5 luni de închisoare şi Miceika Tadas – la 18 ani şi 6 luni de închisoare.

În plus, cei șase cetățeni străini sunt obligați de magistrați să achite câte 3.000 de lei, sumă ce reprezintă cheltuielile judiciare.(NU RATA, AICI: ANDA ADAM S-A ÎNRUDIT CU UN PERICULOS DIN CLANUL FLUTURE! I-A BOTEZAT COPILUL ÎN WEEKEND…)

Au fost confiscate și bananele, nu doar cocaina

 ”Soluția pe scurt: În bază art.421 alin.l pct.l lit.b Cod procedură penală, Respinge, că nefondate, apelurile declarate de apelanțăi inculpați KAABOUNI MIMOUN, NARVAEZ RAMON DIEGO, MIKAILIONIS NERIJUS, LAURINCIKAS AUDRIUS, GAIDAMAVICIUS VYGANTAS ?i MICEIKA TADAS împotriva sentinței penale nr.27 din 17.01.2018 pronuntată de Tribunalul Constanța în dosarul penal nr. 8319/118/2016. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală, obligă apelanții inculpați la plată sumelor de câte 3.000 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. În baza art.272 și art. 273 Cod procedură penală, dispune avansarea din fondurile Ministerului Juștiției a sumei de 3.171,91 lei în favoarea doamnei interpret de limbă lituaniană Suciu Ineta, a sumei de 3.639,20 lei în favoarea domnului interpret de limbă neerlandeză Filip Corneliu și a sumei de 300 lei în favoarea doamnei interpret de limbă spaniolă Pavel Mioară Iselin, reprezentând onorarii interpret și cheltuielile aferente pentru termenul din data de 06.09.2018. În bază art.72 Cod penal, deduce din pedepsele aplicate inculpaților KAABOUNI MIMOUN, NARVAEZ RAMON DIEGO, MIKAILIONIS NERIJUS, LAURINCIKAS AUDRIUS, GAIDAMAVICIUS VYGANTAS și MICEIKA TADAS și durata executată prin arest preventiv de la 17.01.2018 la zi. Definitivă. Pronuntată în sedintă publică”, se arată în decizia magistraților.

Totodată, instanţa a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra bunurilor reprezentând cantitatea de aproximativ 608.767 kilograme de banane, care a fost valorificată de către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)  Tribunalul Constanţa a hotărât şi confiscarea specială a cantităţii nete de 2.307,85262 kilograme de cocaină, rămasă în urma analizelor de laborator, depusă la Camera de Corpuri Delicte a Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, drogurile urmând a fi distruse, cu păstrarea de contraprobe. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL ELENEI UDREA, MESAJ CUTREMURĂTOR CU BEBELUȘUL ÎN BRAȚE DIN COSTA RICA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...