Acasă » Exclusiv » 112 ani de închisoare pentru traficanții care au șocat România

112 ani de închisoare pentru traficanții care au șocat România

De: I.D. 08/10/2018 | 23:01

Cei șase cetățeni străini care au fost prinși, în 2016, de ofițerii DIICOT cu peste 2,3 tone de cocaină, într-un depozit din Eforie Nord, au primit o condamnare-record. Traficanții care au șocat România după ce au băgat în portul Constanța droguri de peste 625 de milioane de euro au primit, în total, 112 ani de închisoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, detalii uluitoare din cel mai răsunător proces legat de trafic de stupefiante, de la noi din țară. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI +18 CU IUBITA SECRETĂ A MUSCULOSULUI DE LA EXATLON)

În luna iunie a lui 2016, procurorii DIICOT au dispus reținerea a șase cetățeni străini pentru săvârșirea infracțiunilor de inițiere, constituire şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de mare risc şi complicitate la tentativă de trafic internaţional de droguri de mare risc.

Cei șase efectuau transporturi de mari cantităţi de cocaină din Columbia în Europa de Vest – cu tranzitarea României – şi trafic intern de droguri de mare risc. Se ocupau și cu extragerea, deţinerea şi manevrarea drogurilor respective, pe teritoriul României, în vederea transportării ulterioare a acestora în ţări din Europa de Vest. (NU RATA, AICI: SEXY-ALINKA S-A COMBINAT CU PRIMARUL CASANOVA?!)

Droguri în loc de banane

”În perioada aprilie – iunie a anului 2016 (…) au introdus în România, prin Portul Constanţa, fără drept, cantitatea de aproximativ 2.500 kilograme cocaină, prin disimularea acestor droguri în spaţii special amenajate ale unor containere (introduse în România prin utilizarea, ca paravan, a unor operaţiuni de import – export de aproximativ 320 tone banane din Columbia în România). Tot astfel, în perioada 21.06.2016 – 29.06.2016, activitatea infracţională a inculpatului Mimoun Kaabouni a continuat, în sensul că, împreună cu inculpaţii Narvaez Ramon Diego, Mikailionis Nerijus, Laurincikas Audrius, Gaidamavicius Vygantas şi Miceika Tadas au încercat să scoată din România, fără drept, cantitatea totală de aproximativ 2.500 kilograme cocaină provenită din Columbia, droguri ce urmau a fi direcţionate către Europa de Vest”, arătau procurorii DIICOT la vremea respectivă.

Cea mai mare captură de droguri din România

Ce pedepse au primit traficanții

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră din cel mai mare caz de trafic de stupefiante care a fost descoperit pe teritoriul țării noastre. (NU RATA, AICI: RĂZVAN BOTEZATU A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ CU UN PUMN DE PASTILE!)

Pentru săvârşirea infracţiunilor de iniţiere, constituire şi sprijinire a unui grup infracţional organizat şi trafic internaţional de droguri de mare risc în formă continuată, magistraţii Tribunalului Constanţa i-au condamnat pe cetăţenii străini Kaabouni Mimoun – la 19 ani şi 4 luni de închisoare, Narvaez Ramon Diego – la 19 ani şi 5 luni de închisoare, Mikailionis Nerijus – la 18 ani şi 5 luni de închisoare, Laurincikas Audrius – la 18 ani şi 5 luni de închisoare, Gaidamavicius Vygantas – la 18 ani şi 5 luni de închisoare şi Miceika Tadas – la 18 ani şi 6 luni de închisoare.

În plus, cei șase cetățeni străini sunt obligați de magistrați să achite câte 3.000 de lei, sumă ce reprezintă cheltuielile judiciare.(NU RATA, AICI: ANDA ADAM S-A ÎNRUDIT CU UN PERICULOS DIN CLANUL FLUTURE! I-A BOTEZAT COPILUL ÎN WEEKEND…)

Au fost confiscate și bananele, nu doar cocaina

 ”Soluția pe scurt: În bază art.421 alin.l pct.l lit.b Cod procedură penală, Respinge, că nefondate, apelurile declarate de apelanțăi inculpați KAABOUNI MIMOUN, NARVAEZ RAMON DIEGO, MIKAILIONIS NERIJUS, LAURINCIKAS AUDRIUS, GAIDAMAVICIUS VYGANTAS ?i MICEIKA TADAS împotriva sentinței penale nr.27 din 17.01.2018 pronuntată de Tribunalul Constanța în dosarul penal nr. 8319/118/2016. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală, obligă apelanții inculpați la plată sumelor de câte 3.000 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. În baza art.272 și art. 273 Cod procedură penală, dispune avansarea din fondurile Ministerului Juștiției a sumei de 3.171,91 lei în favoarea doamnei interpret de limbă lituaniană Suciu Ineta, a sumei de 3.639,20 lei în favoarea domnului interpret de limbă neerlandeză Filip Corneliu și a sumei de 300 lei în favoarea doamnei interpret de limbă spaniolă Pavel Mioară Iselin, reprezentând onorarii interpret și cheltuielile aferente pentru termenul din data de 06.09.2018. În bază art.72 Cod penal, deduce din pedepsele aplicate inculpaților KAABOUNI MIMOUN, NARVAEZ RAMON DIEGO, MIKAILIONIS NERIJUS, LAURINCIKAS AUDRIUS, GAIDAMAVICIUS VYGANTAS și MICEIKA TADAS și durata executată prin arest preventiv de la 17.01.2018 la zi. Definitivă. Pronuntată în sedintă publică”, se arată în decizia magistraților.

Totodată, instanţa a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra bunurilor reprezentând cantitatea de aproximativ 608.767 kilograme de banane, care a fost valorificată de către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti.   Tribunalul Constanţa a hotărât şi confiscarea specială a cantităţii nete de 2.307,85262 kilograme de cocaină, rămasă în urma analizelor de laborator, depusă la Camera de Corpuri Delicte a Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, drogurile urmând a fi distruse, cu păstrarea de contraprobe. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL ELENEI UDREA, MESAJ CUTREMURĂTOR CU BEBELUȘUL ÎN BRAȚE DIN COSTA RICA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală. Familia o caută și prin intermediul rețelelor de socializare
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală....
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor români la Euro
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba de burtă și o porție de pomana porcului?
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii...
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am...
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Mărturiile românilor prădați de hoți în Halkidiki. S-au furat mașini și bani în plină zi:
Mărturiile românilor prădați de hoți în Halkidiki. S-au furat mașini și bani în plină zi:...
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau mănânci „rahat”? Tu alegi!
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc cu 5 lei și să vând cu 3? Mai bine o arunc!”
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc...
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Se CONFISCĂ permisul pe loc. Ilegal în România. S-a SCHIMBAT legea în iunie 2024
Se CONFISCĂ permisul pe loc. Ilegal în România. S-a SCHIMBAT legea în iunie 2024
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un poliţist a murit
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un...
Interdicție în localitățile din România. Se închid în trei zile. Se schimbă legea
Interdicție în localitățile din România. Se închid în trei zile. Se schimbă legea
Adevărul despre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Ce relație a fost între cei doi
Adevărul despre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Ce relație a fost între cei doi
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de plată la un restaurant în Turcia. Cât au costat două șaorme cu cartofi prăjiți
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de...
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat...
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au fost martorii unui fenomen inedit. Ce a apărut
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au...
Atacat de rechin. Un actor celebru din
Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de...
Cristina Șișcanu a dat de pământ cu femeile din România: „Franțuzoaiceie sunt relaxate și împlinite. Ale noastre au venin, pentru că viața lor este urâtă”
Cristina Șișcanu a dat de pământ cu femeile din România: „Franțuzoaiceie sunt relaxate și împlinite....
Magazinul uriaș din România care are reduceri de până la 50%. Ce îți poți cumpăra la jumătate de preț
Magazinul uriaș din România care are reduceri de până la 50%. Ce îți poți cumpăra...
Țara din Europa care te plătește bine de tot dacă ești șomer. Și românii ar putea aplica
Țara din Europa care te plătește bine de tot dacă ești șomer. Și românii ar...
×