Anda Adam s-a înrudit cu un periculos din clanul Fluture! I-a botezat copilul în weekend…

Publicat: 07/10/2018 | 23:17

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, dezvăluia, la finalul anului trecut, că Anda Adam îi va boteza băiețelul lui Cristinel Goman, membru important al clanului Fluture. (Super oferta de angajare) Doar că evenimentul s-a tot amânat, din cauza problemelor cu justiția pe care ”finul” le-a avut. Acum, scăpat oarecum de rigorile legii, Goman și-a botezat copilașul, iar nașa Anda Adam a fost prezentă la datorie.

Mult așteptatul eveniment din Drăgănești Olt, unde clanul Fluture ar face legea, a avut loc la finalul acestui weekend! Cristinel Goman, zis Paul Fluture, și-a botezat copilul, în vârstă de un an și opt luni, iar nașă a fost celebra artistă Anda Adam. (Cât câștigi dacă faci videochat?) De altfel, evenimentul fusese anunțat de anul trecut, dar unele probleme ale ”finului” l-au amânat. (CITEȘTE ȘI: INUL ANDEI ADAM, SĂLTAT DE MASCAȚI! ȘI-A MĂCELĂRIT RIVALUL CU O TELESCOPICĂ)

Sursele CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, au dezvăluit că botezul a avut loc duminică, în jurul prânzului, la catedrala din Slatina. Apoi, invitații marelui eveniment s-au retras la Drăgănești-Olt, unde Cristinel Goman are ”palat” impunător. Și un restaurant, în apropiere. De altfel, acolo a avut loc petrecerea, una cu nu prea mulți invitați. ”A fost mai restrâns, să spun așa. Vreo 20-25 de persoane au participat la petrecere. Au fost la preot la catedrala din Slatina, apoi au venit la restaurantul lui Cristinel Goman, din Drăgănești, chiar cel de lângă palat. E restaurantul lor, al clanului Fluture… Anda Adam a venit cu vreo 3-4 cunoștințe mai de suflet”, a dezvăluit un apropiat al clanului.

”Botezul trebuia să aibă loc în primăvară, dar problemele pe care le-au avut Cristinel Goman și tatăl său, care a ieșit acum o lună din arestul preventiv, au amânat evenimentul”, a completat acesta. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM, DEZVĂLUIRI FĂRĂ PERDEA: ”URĂSC CHILOȚII! SUNT CEI MAI MARI DUȘMANI AI MEI”)

”Finul” Goman, arestat preventiv!

Doi dintre membri clanului Fluture, Fluture Goman și Cristinel Goman, din Drăgănești Olt, sunt implicați în dosarul în care primarul oraşului Ghimbav, Dorel Toma, este acuzat de fapte de corupţie. În primăvara aceasta, toți cei implicați primeau mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Fluture Goman și fiul acestuia, Cristinel Goman, nu au fost găsiți acasă de mascați, dar s-au prezentat a doua zi în fața magistraților Tribunalului Brașov, care au decis plasarea lor în arestul IPJ Olt. Mandatele le-au fost apoi prelungite. Abia în această toamnă, Cristinel Goman a găsit o ”portiță” pentru a organiza botezul băiețelului său, în vârstă de un an și opt luni.

În urmă cu mai bine de un an, Cristinel Goman a fost condamnat la şapte luni de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM A RECUNOSCUT ÎN EMISIUNEA ”ACCES DIRECT”: ”DA, VREAU SĂ MAI FAC UN COPIL”!)

I-a dat rivalului cu ranga în cap!

Scandalul monstru ar fi avut loc pe 12 februarie, la Drăgănești Olt. Un rival al clanului Fluture, Râncu Ilieș, poreclit Leo Castellano, ar fi fost lovit cu o rangă în cap. A ajuns însă întreg acasă și a făcut plângere la Poliție. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Agresorul acestuia – cel al cărui băiețel a fost nășit în acest weekend de Anda Adam. Ar fi fost vorba de o taxă de protecție, pe care clanul Fluture i-ar fi cerut-o lui ”Castellano”, iar acesta nu a dat-o.

”Ieșeam din magazin, afară m-a așteptat Goman. Mi-a dat cu un baston telescopic în cap, mi-a spart capul! Am reușit să ajung acasă. El a fost pus de tatăl lui, care mi-a cerut taxă de protecție, iar eu nu am vrut să-i dau. Așa s-a răzbunat pe mine”, dezvăluia atunci ”Leo Castellano”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)