Finul Andei Adam, săltat de mascați! Și-a măcelărit rivalul cu o telescopică

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 21/02/2018 | 23:15

Scandal monstru la Drăgănești-Olt, unde un bărbat a fost lovit cu o rangă în cap. A avut, totuși, noroc și a ajuns întreg acasă! La câteva zile după incident, agresorul a fost săltat de mascați! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că Anda Adam ar avea legătură cu acesta. Nici mai mult, nici mai puțin, cântăreața îi va boteza băiețelul!

Agitație pe o străduță din Drăgănești-Olt, unde câteva mașini de Poliție, dar și ale Jandarmeriei, au descins în forță. Florin Laurențiu Coman a fost cel vizat și a fost ridicat, alături de alți patru bărbați, chiar de la el de acasă. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat de unde a plecat tot scandalul și ce rol poartă Anda Adam în toată povestea. (CITEȘTE AICI: A FOST CONDAMNAT PENTRU EVAZIUNE ŞI… ANDA ADAM, LEGĂTURI PERICULOASE CU UN MEMBRU AL CLANULUI FLUTURE!)

12 februarie, 2018. În fața unui magazin din Drăgănești se încing spiritele. Râncu Ilies, zis Leo Castellano, spune că a fost o victimă a celui care va avea onoarea ca Anda Adam să-i boteze băiețelul. ”Ieșeam din magazin, afară m-a așteptat Florin Laurențiu Coman. Mi-a dat cu un baston telescopic în cap, mi-a spart capul! Am reușit să ajung acasă. El a fost pus de tatăl lui, Paul Fluture, care mi-a cerut taxă de protecție, iar eu nu am vrut să-i dau. Așa s-a răzbunat pe mine”, a dezvăluit ”Leo Castellano”.

El a mai povestit că Anda Adam ar urma să-i boteze copilul bărbatului care i-a spart capul în acea seară. ”Eu sunt rudă cu agresorul… Cu Laurențiu Coman! Mamele noastre sunt surori, el îmi este văr. Eu știu din septembrie că Anda Adam va fi nașa de botez a copilului lui… ”, a declarat Râncu Ilies, pentru CANCAN.RO. (VEZI ȘI: DUPĂ CE A FOST FILMATĂ ÎN BRAŢELE LUI ANDREI STOICA, ANDA ADAM A TRANSMIS UN MESAJ CHIAR DE VALENTINE’S DAY! CEVA S-A ÎNTÂMPLAT ŞI A ŞTERS IMEDIAT POSTAREA)

De altfel, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, dezvăluia în toamna anului trecut că Anda Adam îl va năşi pe un interlop din clanul Fluture.

Scandalul a ajuns în presa din Marea Britanie!

În urmă cu un an, mai mulți romi au vrut să intre în casă peste Râncu Ilieș, dar nu au reușit! Episodul a fost relatat și de Daily Mail

În urmă cu un an, cel care a dat amănunte picante site-ului nostru despre scandalul în care a fost implicat fără voie în seara de 12 februarie a avut mari probleme. Mai mulți bărbați de etnie romă au vrut să pătrundă în locuința lui, înarmați cu bâte, lopeți și pietre, după un conflict care a mocnit o perioadă. Camerele de luat vederi  au surprins momentul când grupul de aproximativ 10 persoane a apărut la casa vecinului de peste drum, Râncu Ilies. (CITEȘTE AICI: EXCLUSIV. AM AFLAT DE CE ŞI-A „ABANDONAT” ANDA ADAM FETIŢA ŞI S-A ÎNSCRIS LA EXATLON! ARE PROBLEME MARI CU…)

Din fericire pentru acesta, grupul revoltat nu a reușit să pătrundă în locuința lui. După un timp, a apărut Poliția. „Este un conflict mai vechi între membrii celor două familii”, a explicat atunci un om al legii care a ajuns la intervenție.

Cel agresat a refuzat să facă plângere împotriva atacatorilor, astfel că aceștia au scăpat doar cu amendă de tulburare a liniștii publice. Cazul a apărut și în presa din Regatul Unit, în Daily Mail.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...