După ce a fost filmată în braţele lui Andrei Stoica, Anda Adam a transmis un mesaj chiar de Valentine’s Day! Ceva s-a întâmplat şi a şters imediat postarea

Publicat: 14/02/2018 | 16:33
La câteva săptămâni bune după ce a fost surprinsă în tandreţuri cu Andrei Stoica şi s-au speculat multe, Anda Adam a făcut azi public. Surprinzător pentru mulţi, vedeta a ales să şteargă fotografia în care apare alături de soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, dar şi mesajul pe care l-a transmis. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat însă în posesia acesteia.

Citeşte şi: A venit momentul adevărului! Anda Adam a dezvăluit ce îşi doreşte, de fapt, Andrei Stoica! Detalii picante despre competiţia acerbă de la „Exatlon”

„Multă iubire vă doresc!” este descrierea pe care artista a pus-o atunci când a urcat imaginea de mai jos pe Instagram. Iar pe poza de album cu soţul ei a scris „Happy Valentine’S Day (n.r.: O Zi a Îndrăgostiţilor Fericită)”. Din motive ştiute doar de ea, Anda Adam a decis să şteargă ulterior această fotografie.

Aceasta e poza cu soţul ei, pe care Anda Adam a şters-o ulterior, însă, Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a salvat-o înainte de gestul ei care ridică unele semne de întrebare.
Aceasta e poza cu soţul ei, pe care Anda Adam a şters-o ulterior, însă, Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a salvat-o înainte de gestul ei care ridică unele semne de întrebare.

La câteva minute după ce a şters poza în care apare alături de tatăl fiicei sale, cântăreaţa a publicat aceeaşi imagine pe Instagram Story. Ce-i drept, cu mici modificări în Photoshop, dar mesajul cu „Happy Valentine’S Day (n.r.: O Zi a Îndrăgostiţilor Fericită)” a rămas. În plus, de data asta, Anda Adam l-a etichetat pe soţul ei Sorin Andrei Nicolescu.

Citeşte şi: De ce dormea Anda Adam dezbrăcată la Exatlon, deşi ştia că era filmată! Vedeta a dezvăluit totul

După ce s-a aflat că Anda Adam dormea dezbrăcată la Exatlon, vedeta a transmis un mesaj pe reţelele de socializare. Anda Adam a fost prima persoană eliminată din echipa Faimoşilor.

„Emoţii mari în această seară pentru echipa mea minunată, #FAIMOŞII. Îmi aduc aminte cu sufletul la gură de momentul în care m-am despărţit de colegii mei, din cauza accidentului suferit la genunchi…”, a transmis Anda Adam pe Facebook şi Instagram.

După ce a apărut în imagini în care era dezbrăcată, sub cearceaf, s-a aflat că Anda Adam dormea fără haine la Exatlon. „Eu am întrebat-o pe Anda când s-a întors: ‘femeie, de ce dormeai aşa dacă ştiai că eşti filmată'”, a spus Andreea Mantea. „Iar ea mi-a răspuns: ‘Andreea, acolo nu aveam multe haine. Toate hainele erau ude şi miroseau foarte urât. Le spălam eu, dar ploua întruna şi nu aveam cu ce să mă îmbrac'”, a mai declarat bruneta.

Anda Adam s-a accidentat la genunchiul la care fusese operată în trecut, iar asta i-a pus capac. Vedeta s-a întors în ţară, unde s-a reunit cu familia ei. Ea a povestit despre ceea ce se petrece în spatele camerelor de filmat. Sunt multe detalii pe care telespectatorii nici măcar nu şi le imaginează.

„Această competiţie este extrem de dură şi grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu contează extrem de tare în competiţia asta. De când m-am întors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rău decât se vede la televizor. Noi avem o zonă limitată în care stăm, înconjuraţi de ung ard uriaş şi eram păziţi de oameni cu puşti. Acolo este un platou imens. Mâncam exact ce z-a auzit. La 8 mâncam un orez gol…Erau zile în care nu primeam fructe la prânz, primeam abia după 12 ore masa de seară. Seara aveam orez fiert cu linte sau năut. De dormit chiar acolo am dormit. Ion nu putea să doarmă noaptea, dar nu ne privea. Totul este extrem de strict acolo. Nu avem voie să şti nici măcar cât este ora. Nu aveau voie să n e spună cât este ceasul. Învăţam să citim ceasul după soare!”, a povestit Anda Adam.

Citește și...