A venit momentul adevărului! Anda Adam a dezvăluit ce îşi doreşte, de fapt, Andrei Stoica! Detalii picante despre competiţia acerbă de la „Exatlon”

Publicat: 05/02/2018 | 08:38

La aproape o săptămână de când s-a întors în România, după ce a părăsit "Exatlon", Anda Adam a oferit noi informaţii spumoase din interiorul concursului care i-a băgat în priză pe mulţi români. Vedeta a mărturisit ce îşi doresc cel mai mult foştii ei colegi, ce a mâncat prima dată după ce a ajuns acasă şi a vorbit despre programul de somn pe care l-a avut ea şi pe care îl au concurenţii rămaşi în competiţie.

Citeşte şi: Cum a reacţionat Andrei Stoica atunci când a auzit Anda Adam este eliminată de la Exatlon

În vârstă de 37 de ani, Anda Adam a spus fără să stea pe gânduri ce îşi doreşte, de fapt, Andrei Stoica, bărbatul alături de care a fost filmată în ipostaze apropiate în timpul filmărilor de la „Exatlon”. Cântăreaţa a spus că actualul campion mondial SUPERKOMBAT la categoria super-cruiser, dar şi restul concurenţilor aflaţi în competiţie vor să mănânce ciocolată. De altfel, artista a recunoscut că acesta a fost primul aliment pe care l-a mâncat după ce a fost eliminată din concurs.

Citeşte şi: Reacţia Andei Adam, după ce au fost difuzate imaginile în care apare în ipostaze apropiate cu Andrei Stoica: „Pleacă acasă…”

 

„Primul lucru pe care l-am făcut când am părăsit competiţia a fost să mănânc o ciocolată. Toată lumea de acolo îşi doreşte ciocolată că nu prea ai din ce să-ţi iei zahărul. Fructele sunt puţine şi mici, o banană şi o felie de ananas. Deci, da, asta a fost primul lucru. Am savurat o ciocolată”, a povestit Anda Adam, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi: Anda Adam, noi dezvăluiri din interiorul competiţiei „Exatlon”, după ce a spus că vrea să se întoarcă la colegii ei: „Echipa «Faimoşii»…”

În cadrul interviului, vedeta a mai mărturisit că nu a crezut că o să adoarmă vreodată înainte de 10 seara şi o să se trezească la răsărit.
 
„Am avut multe zile când ne-am culcat la nouă şi ne-am trezit la şase dimineaţă. Nu am mai făcut asta din liceu. Va daţi seamă, aveam nevoie de refacere, de multe ori eram extenuaţi”
, a mai spus artista.

Talentata cântăreaţă îşi doreşte să revină la „Exatlon”, dar acest lucru nu este posibil.

„Dacă mă recuperez repede, mi-aş dori enorm să mă pot întoarce! Visez să mă a întorc! Aş vrea să continui ce am început atât cât pot, chiar dacă ştiu că în competiţia asta n-aş fi rămas cu siguranţă până la capăt, 5 luni, pentru că n-aş fi putut psihic să rezist 5 luni fără copil şi fără soţ.  Dar nu aşa voiam să închei capitolul. Tocmai de aceea dacă mă refac foarte repede şi sunt aptă de sport-ceea ce doctorul mi-a spus că oricum sunt şi chiar este foarte indicat şi o să mă roage să fac bicicletă, şi să merg normal, şi să mă comport normal, pentru că refacerea e mult mai rapidă-există şanse să revin alături de echipa mea”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam a revenit din Republica Dominicană joia trecută. Vă reamintim că ea s-a accidentat puternic la un picior în timpul unui meci de fostbal şi a fost eliminată de la „Exatlon” în urma votului publicului. Ea „s-a luptat” cu alţi doi concurenţi propuşi spre eliminare: Ion Oncescu şi Andrei Stoica, fiind salvaţi în cele din urmă de telespectatori.

Anda Adam (37 de ani) este una dintre cele mai împlinite femei din România. Cântăreaţa şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au căsătorit pe 7 iunie 2015 în cadrul unei ceremonii fastuoase care a fost organizată în Snagov. Ei au împreună o fetiţa. Eveline s-a născut pe 30 noiembrie 2015. Artista şi afaceristul Sorin Nicolescu s-au cunoscut la malul mării şi, între ei a fost dragoste la prima vedere.

 

Citește și...