Anda Adam, noi dezvăluiri din interiorul competiţiei „Exatlon”, după ce a spus că vrea să se întoarcă la colegii ei: „Echipa «Faimoşii»…”

Publicat: 03/02/2018 | 16:56

La câteva ore după ce a mărturisit public că îşi doreşte să revină în competiţia acerbă de la "Exatlon", Anda Adam a continuat şirul dezvăluirilor despre îndrăgita emisiune. Fanii s-au bucurat când a citit mesajul pe care l-a transmis azi pe o reţea de socializare şi au încurajat-o, dar i-au urat şi multă sănătate. Vă reamintim că frumoasa cântăreaţă s-a accidentat în timpul unei probe de la "Exatlon" şi riscă să ajungă în sala de operaţii.

Citeşte şi: Anunţ-bombă! Anda Adam vrea să se întoarcă la Exatlon! „Există şanse să….”

În urmă cu câteva ore, Anda Adam a publicat o fotografie făcută pe când era în Republica Dominicană, unde au loc filmările pentru „Exatlon”. La descrierea făcută, fosta concurentă a competiţiei a dezvăluit că proba pe care o făcea în imagine este una dintre preferatele ei.

One of my favorite games (n.r.: Una dintre probele mele preferate)! @exatlonromania  (…) #swim (n.r.: #inot ) #run (n.r.: #alergare ) #faimosii #team (n.r.: #echipa ) #competition (n.r.: #comperitie)e mesajul scris de cântăreaţă pe pagina ei de Instagram.

Citeşte şi: Ce suvenir i-a lăsat Anda Adam fostei sale colege din echipa “Faimoşilor”, de la “Exatlon”. “Avea mare nevoie de el!”

Postarea Fostei concurente de la „Exatlon” nu a rămas fără ecou. Aproape 5.000 de like-uri a strâns imaginea în care apare în doar o oră, dar şi numeroase mesaje.

Eşti superbă, ca de obicei! Luptăm Luptăm Luptăm„, „Eşti cea mai bună!”, „Multă sănătate, să te faci bine! Felicitări pentru tot ceea ce ai făcut în concurs! Mult succes «Faimoşilor», sunt cei mai puternici!„, „Pupici lui Evelin şi pentru Sorin, dar mai ales ţie! Să te faci bine, campioana noastră„, „Te pup, Anda! Mi-e dor de muzica ta” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

 

Citeşte şi: Cum a reacţionat Andrei Stoica atunci când a auzit Anda Adam este eliminată de la Exatlon

Anda Adam (37 de ani) este una dintre cele mai împlinite femei din România. Cântăreaţa şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au căsătorit pe 7 iunie 2015 în cadrul unei ceremonii fastuoase care a fost organizată în Snagov. Ei au împreună o fetiţa. Eveline s-a născut pe 30 noiembrie 2015. Artista şi afaceristul Sorin Nicolescu s-au cunoscut la malul mării şi, între ei a fost dragoste la prima vedere.

Citeşte şi: Reacţia Andei Adam, după ce au fost difuzate imaginile în care apare în ipostaze apropiate cu Andrei Stoica: „Pleacă acasă…”

 

 

Citește și...