Florin Salam, revine în forţă pe scenă, în faţa fanilor! Când are primul spectacol, dar şi ce sumă colosală va încasa

Publicat: 17/01/2018 | 08:38

După ce liniştea s-a reaşternut în viaţa privată, iar relaţia cu Roxana Dobre e din nou una doar lapte şi miere, Florin Salam e pregătit pentru marea revenire în muzica în care a făcut istorie. Potrivit unor surse, manelistul va susţine primul show în afara granileţelor, iar va fi renumerat cu o sumă fabuloasă.

Citeşte şi: Florin Salam, interviu de excepţie despre carieră şi pauza muzicală: „Psihic, te încarci! Nu îţi mai arde şi…”

Florin Salam va susţine primul spectacol după revenirea în muzică într-un club de fiţe din Bochum, un oraş din Germania. Potrivit unor surse, show-ul va avea loc pe 19 februarie. Iar asta nu e tot: cunoscutul manelist va primi o sumă de bani frumuşică pentru primul concert susţinut după pauza lungă. Este vorba despre 30.000 de euro.

Încă o dovadă că Florin Salam revine în forţă în faţa fanilor este un mesaj care a apărut pe pagina lui de Facebook.

„Momentul mult aşteptat de toată România si nu numai, revenirea regelui Florin Stoian‼️ Hai că te vrem, fratele meu, cât mai repede pe scenă”, a scris pe Facebook un prieten de-al manelistului care locuieşte în Italia.

Mesajul a fost însoţit de o poză în care Florin Salam apare alături de bunul său amic şi un adolescent. Postarea făcută recent pe pagina de Facebook a lui Florin Salam a strâns o mulţime de mesaje.

„Abia aşteptăm să te vedem pe scenă”, „Te iubesc” sunt doar două dintre comentariile lăsate.

În urmă cu o săptămână, manelistul a declarat că în această pauză a pregătit piese de top pentru fanii săi.

“Am promis oamenilor piese noi, să lucrez un piculeţ acum, am nevoie de puţin antrenament înainte de a reveni pe scenă, ca şi în sport… Că, până la urmă, muzica e tot un fel de sport… Îmi trebuie ceva piese noi şi apoi, gata!, România e distracţie. Pentru că şi eu că România, de ceva timp, nu a mai avut distracţie aşa cum trebuie… Oamenii aşteaptă ceva nou de la mine. Inclusiv eu aştept ceva de la mine. Îmi place să mă surprind chiar eu. Îmi merge prea bine aici, ce rost are să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Deocamdată stau aici, unde îmi stă bine şi atunci când voi simţi eu că e timp şi pentru altceva… Să cânt cinci ore, în fiecare zi, non-stop, până răguşesc. A doua zi, chiar dacă mi-e greu, iarăşi încă cinci ore. (…) Beau un whiskey sau o votcă, o ţuică, o vişinată, nu contează. Astea-s trucuri”, a declarat Florin Salam.

Citește și...