Florin Salam, taiat de pe lista la cea mai mare petrecere din tiganie! Unde s-au distrat toti lautarii in lipsa Regelui Manelelor

Publicat: 26/01/2015 | 01:11

Printre purcelusi in flacari, sampanie si dansatoare sexy care au rupt ringul, cei mai mari manelisti s-au distrat cat pentru tot anul, la Revelionul Lautarilor. Maestru de ceremonii a fost Adi Minune care a cantat si a primit bani toata noaptea.

Revelion Lautari

Solisti, muzicanti sau doar simpli iubitori de manele, cu totii s-au miscat cum au stiut mai bine la cea mai mare petrecere data in cinstea lautarilor. Invitatul special a fost Adi Minune, cel considerat pionierul manelelor.

„Noi il iubim mult pe Adrian Minune, il idolizez de mic copil”, a declarat Mitu din Salaj, pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania TV.

Revelion Lautari

Cu Minune la microfon, dedicatiile au curs garla, la fel si banii. „Un milion fara impozit” a glumit Minune fluturand banii in fata camerei de filmat.

„Ne simtim foarte bine aici la Tranquila, la Revelionul Lautarilor, eu oricum ma simt bine in fiecare zi. Am venit sa cant si sa petrec, sa nu treaca viata fara mine. Eu am mai avut un Revelion la Barcelona cu familia mea, cu prietenii mei” a declarat Adi Minune pentru emisiunea Cancan.ro.

Revelion Lautari

Revelion Lautari

Dansatoarele exotice aproape ca s-au calcat in picioare ca sa danseze in fata lui Minune. Iar cand n-au mai avut loc, s-au urcat pe mese. Intrebate daca le plac manelele, domnisoarele s-au intrecut sa-si arate preferinta pentru controversatul gen. „Noi cu asta ne ocupam, dansam in restaurante, cluburi de manele. Am invatat de mica sa dansez. E talentul meu” s-a laudat una dintre ele.

Revelion Lautari

Revelion Lautari

Sanii mariti, buzele injectate si tinutele demne de filmele pentru adulti i-au bagat in boala pe petrecareti.Bautura a curs rauri, iar pe mese au aparut purcelusi in flacari. Nu toti s-au atins insa de manacare.

Revelion Lautari

Revelion Lautari

„Sunt la regim, m-am ingrasat putin, mi-e foame, recunosc, cred ca o sa mananc ceva mai tarziu, mi-e sa nu ma opresc la shaorma” a declarat Elis Armeanca pentru Cancan.ro.

Toti manelistii aveau, insa, „cascaval” in buzunare. Lei si euro pentru lautarii de pe scena. „Acum sunt treaz, daca o sa beau si eu un pahar, o sa dau si eu 100-200 de roni” s-a laudat Elis Armeanca.

Revelion Lautari

Imbracati mai mereu la tol festiv, de aceasta data lautarii n-au mai venit la 4 ace. Cu exceptia lui Miţu din Sălaj, manelistul de casă al fratilor Cămătaru. Manelistul are o imagine de intretinut.

„Am cantat la toata lumea, si la Familia Regala, si la smecheri, si la fraieri, si la oameni inteligenti. Cantam si la bogati, si la saraci, la toata lumea, ca asa e frumos. Si cine da bacsisul mai gras?Bogatul sau saracul? De multe ori, saracul pentru ca el stie ce inseamna greul si atunci cand are si el un picut pe dreapta, mai baga mana in buzunar” a dezvaluit Mitu din Salaj.

Revelion Lautari

Revelion Lautari

Marele absent al serii a fost Florin Salam. Lautarii s-au grabit, insa, sa-i gaseasca scuze.

„E plecat din tara. Noi nu ne dusmanim” ai spus toti, la unison. Si daca tot sunt o mare familie, nu-si doresc decat ca manelele sa nu se demodeze niciodata. „90 la suta asculta manele, 10 la suta nu recunosc. 10-15 ani de acuma, va exista manele!” a adaugat unul dintre lautari.

Adina Lacatusu