Fosta soție a cunoscutului fotbalist de ”națională” a încercat să se sinucidă: ”Am luat un cocktail de pastile!”

Publicat: 04/04/2019 | 23:34

Caz șocant în showbiz-ul românesc! Fosta soție a unui ex-jucător de “națională” a încercat să își pună capăt zilelor.  (10 motive sa alegi videochat)  Pe fondul unei depresii, tânăra blondină a recurs la un gest extrem și a ingerat un pumn de pastile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și declarații de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ANDREEA BĂLAN DUPĂ CE A TRECUT PRIN A TREIA OPERAȚIE!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile despre momentele de cumpănă cu care s-a confruntat sexoasa Iasmina Halas, fosta soție a lui Cristian Daminuță. (NU RATA, AICI: EI AR PUTEA FI CEI 11 FANTASTICI ”NATURALIZAȚI” CARE SĂ NE REPREZINTE LA EURO 2020!)

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, miercuri seară, fosta parteneră de viață a sportivului a încercat să se sinucidă. Pe fondul unei depresii, dar și a unor discuții aprinse pe care le-ar fi purtat cu mai multe persoane dragi, Iasmina Halas a recurs la un gest șocant. Blondina a ingerat un cocktail de pastile, într-un moment de confuzie. Din câte se pare, blondina a fost salvată de o prietenă, care, imediat ce a aflat de gestul extrem, i-a alertat pe părinții acesteia și i-a acordat primul ajutor.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

”Una dintre prietenele Iasminei a aflat de intențiile ei și s-a dus imediat la locuința acesteia din Timișoara. Ea a fost cea care a salvat-o. Iasmina înghițise mai multe pastile, dar, din fericire, medicamentele pe care le-a ingerat nu au fost asimilate de organism”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul blondinei.

Iasmina Halas a încercat să se sinucidă

Contactată de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Iasmina Halas a făcut mărturisiri zdrobitoare. (NU RATA, AICI: FOSTEI ASISTENTE TV I-AU ”DEZERTAT” SÂNII DIN SUTIEN + SĂRUTĂRI +18 CU ”PRINȚESA MANELELOR”)

Am luat un cocktail de pastile. Nu îmi aduc aminte nimic din ce s-a întâmplat aseară”, a declarat Iasmina Halas, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Mariajul nu a mai funcționat”

„Da, este adevărat,  ne-am despărțit. Acum stăm separat. Pur și simplu, mariajul nu a mai funcționat. Nici vorbă ca Iasmina să mă înșele, așa a fost să fie. Încă nu m-am gândit cum o să divorțăm, aștept să treacă Paștele și o să văd după ce o să fac. O să ne despărțim amiabil și o să discutăm cum împărțim lucrurile”, a spus Cristian Daminuță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...