Primele imagini cu Andreea Bălan după ce a trecut prin a treia operație!

Publicat: 03/04/2019 | 23:00

În mai puțin de o lună, Andreea Bălan a suferit trei intervenții chirurgicale. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu artista după ce a trecut prin a treia operație. (10 motive sa alegi videochat) Chiar dacă e numai un zâmbet, celebra cântăreață „trădează”, totuși, problemele medicale. (CITEȘTE ȘI: PASTRAMĂ A PUS STĂPÂNIRE PE PORSCHE-UL LUI BRIGITTE: ”ȘOFER A FOST TOATĂ VIAȚA! PÂNĂ LA URMĂ, SE VA ÎNTOARCE LA LOGAN-UL LUI…”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta componentă a trupei “Andre”, în zona Floreasca din Capitală, unde a ieșit să petreacă, împreună cu fiica sa Ella, câteva momente de relaxare în aer liber. (NU RATA, AICI:  CUM I-A SUFLAT-O BĂIATUL DE ORAȘ PE SEXY-PREZENTATOAREA TV: ”A ASALTAT-O CU BUCHETE DE FLORI ȘI…”)

Andreea, o adevărată mamă-eroină

Andreea și-a dat fetița în leagăn, chiar dacă de-abia a ieșit din spital și a trebuit să strângă un pic din dinți

Cu toate că, în ultima perioadă, s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, Andreea Bălan etala o formă de invidiat. Îmbrăcată lejer – cu o bluză albă, o pereche de pantaloni cu imprimeuri militare și cu privirea acoperită de o pereche de ochelari de soare – vedeta a coborât foarte jovială din mașina de lux pe care o conduce. Alături de micuța sa Ela, dar și de o prietenă care era, la rându-i, cu fetița ei, Andreea s-a îndreptat, fără a face mișcări excesive, spre unul dintre locurile de joacă din apropriere.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Din câte se pare, universul Andreei se învârte în jurul celor două comori, Ella și Clara Maria. Dar, cum cea din urmă este încă prea mică pentru a ieși în parc, Andreea a luat-o la plimbare doar pe fiica cea mare. Ca o adevărată mamă-eroină, deși a fost externată abia acum câteva zile, Andreea Bălan a fost foarte atentă cu plăcerile micuței. Iar, cum aceasta a dorit să se dea în leagăn, cântăreața s-a conformat și imediat au mers spre locul indicat de micuță.

Fără a exagera cu exercițiile fizice și fără a face mișcări bruște, cântăreața a dat-o în leagăn pe fetița ei. Mai mult decât atât, Andreea Bălan nu a ratat ocazia și a imortalizat cu telefonul mobil momentele de bucurie de care avea parte micuța sa la locul de joacă. (NU RATA, AICI: FIUL ZINEI DUMITRESCU, ACUZAT CĂ-ȘI AGRESEAZĂ SOȚIA: ”NEVASTA LUI VINE PE AICI ȘI DISPARE FIINDCĂ E BĂTUTĂ” + DENUNȚ ÎMPOTRIVA DIRECTORULUI DE LA AZIL)

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

Andreea și fiica ei s-au simțit de minune în parc

În urmă cu câteva săptămâni, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. (NU RATA, AICI: MĂRTURII DIN ”DEPOZITUL DIAVOLULUI” DE LA BACĂU. MINORELE ERAU DROGATE ȘI SUPUSE PERVERSIUNILOR SEXUALE: ”CONSUMAM CUIE, APOI…”)

”Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Dacă nu interveneau pentru mine puteam să mor. M-au intubat timp de două zile. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador pentru că au făcut o comisie. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și directorul spitalului, domnul Herghelegiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită.

George era complet panicat, pentru că a urmărit toată nașterea. A ieșit asistenta, i-a arătat copilul, i-a spus. L-au luat de acolo, el și-a dat seama că e ceva în neregulă. A durat câteva ore, la un moment dat au venit trei doctori și i-au explicat că situația e gravă. A stat cu frică până azi-dimineață. Mie mi s-a spus că am și pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai ținut minte nimic, m-am trezit abia aseară și am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atât de puternică. 

E mititică și cuminte (n.r.- Clara Maria) și drăguță și de-abia aștept să mergem acasă să i-o arăt Ellei. Se poate întâmpla și la nașteri naturale, nu numai la cezariană. E vorba de rupturile tale uterine. Mai stau 2-3 zile în spital. Voi putea să dansez peste o lună-jumate două, ca la cealaltă naștere. Domnul Herghelegiu a venit de acasă repede, în 10 minute. Și, bineînțeles, Dumnezeu a ajutat. Cred foarte mult în energiile doctorilor, au făcut tot posibilul să mă salveze. S-a speriat foarte tare George, ne iubim foarte mult și normal că nu vrea să pățesc ceva. Astăzi s-a liniștit total. E totul bine când se termină cu bine”, a declarat, la vremea respectivă, Andreea Bălan pentru un post TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...