Cum i-a suflat-o băiatul de oraș pe sexy-prezentatoarea TV: ”A asaltat-o cu buchete de flori și…”

Publicat: 02/04/2019 | 23:08

Până să împlinească un an de relație, Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu și-au spus ”adio”. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Cei doi au susținut că s-au despărțit de comun acord, dar lucrurile ar fi, de fapt, un pic mai complicate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în exclusivitate, detalii uluitoare despre adevăratul motiv care ar fi produs ”divorțul” între starurile de la Kanal D. (CITEȘTE ȘI: DIRECTORUL DE LA AZIL, ACUZAT CĂ E MÂNĂ ÎN MÂNĂ CU FIUL ZINEI DUMITRESCU: „SUNT PRIETENI BUNI, VORBESC MEREU ȘI…”)

Potrivit unor surse din anturajul celor două vedete, în urmă cu aproximativ o lună, un super-băiat, cunoscut în lumea mondenă a Capitalei, a început să-i facă ”marcaj strâns” frumoasei prezentatoare TV.  (10 motive sa alegi videochat) Din câte se pare, tatonările dintre cei doi s-au intensificat de la o zi la alta, iar, după ce a primit câteva buchete imense de flori, Ilinca Obădescu ar fi căzut în „ispită”. Cu toate că, oficial, era într-o relație cu colegul ei de trust Cătălin Cazacu. Așadar, faimosul motociclist este cel care ar fi fost „trădat în dragoste” de această dată. (NU RATA, AICI: FOSTA LOGODNICĂ A LUI CĂTĂLIN CAZACU INTRĂ ÎN „REPARAȚII CAPITALE”! ÎȘI SCHIMBĂ SILICOANELE…)

”A asaltat-o cu buchete de flori, iar doar după câteva zile au ieșit în oraș. Se pare că Ilinca s-a lăsat cucerită destul de repede”, au mărturisit sursele citate.

Imediat ce ar fi aflat de ”aventură”, Cătălin Cazacu i-ar fi cerut iubitei lui mai multe explicații. Iar, în urma unei ”ședințe-fulger”, s-ar fi pronunțat ”divorțul”. Ilinca preferându-l pe renumitul băiat de oraș în detrimentul lui Cătălin Cazacu. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI ILINCA OBĂDESCU S-AU DESPĂRȚIT! PRIMELE DECLARAȚII: “SUNTEM OAMENI MATURI“)

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit

Escapadă la mare cu noul partener

La scurt timp după ce a anunțat public că s-a despărțit de colegul de trust, Ilinca Obădescu și noul bărbat din viața ei au profitat de vremea frumoasă de afară și au petrecut un weekend romantic pe malul mării. Acolo unde, afirmă sursele noastre, s-au bucurat pe deplin de fiecare moment de care au avut parte împreună. (NU RATA, AICI: SEXY-PREZENTATOAREA TV A FĂCUT ȘPRIȚ ÎN TREI CU EX-UL BIANCĂI + UN BĂIAT DE ORAȘ!)

Există viață și după despărțire…

Superba brunetă își trăiește, în continuare, viața. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o, recent, la un local select din zona Floreasca. Cum timpul a fost perfect, Ilinca Obădescu a luat loc la o masă aflată în aer liber. Nu singură, ci alături de Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și Cosmin Rogoveanu, un celebru băiat de oraș, cu mult “lipici” la femei.

Ilinca Obădescu și Cosmin Rogoveanu au „pufăit” din greu, iar Adrian Cristea i-a asistat. Toți și-au potolit setea cu un șpriț de calitate. Tot timpul, cei trei au fost cu zâmbetul pe buze. Au povestit, s-au amuzat și au petrecut în jur de două ore împreună. Conversații de weekend. Care au confirmat, clar, că sexy-prezentatoarea TV a trecut peste despărțirea de Cătălin Cazacu.

Asta doar dacă ținem cont că a radiat de fericire cât timp s-a aflat în compania lui Adrian Cristea și a lui Cosmin Rogoveanu. Trebuie să precizăm că bărbații sunt buni prieteni și asociați. Șprițul pe care l-au făcut în weekend i-a satisfăcut din toate punctele de vedere. Au avut parte de o întâlnire cum au anticipat. Concluzia este simplă: vedeta de la Kanal D se descurcă onorabil după separarea de motociclist. (CITEȘTE ȘI: PROFESORUL CONDAMNAT PENTRU UCIDEREA IUBITEI ȘOCHEAZĂ: SUSȚINE CĂ ESTE HOMOSEXUAL + CE LEGĂTURI AR AVEA MAFIA CHINEZĂ CU MOARTEA FOSTEI!)

”Mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viața”

Acum mă concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate, mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viața. Întâlnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu și Cătălin ne-am despărțit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu ești compatibil cu persoana lângă care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni și colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, a spus Ilinca Obădescu, după ”divorțul” de Cătălin Cazacu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...