Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit! Primele declarații: “Suntem oameni maturi“

Publicat: 22/03/2019 | 08:18

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu și-au spus adio, la nici un an de relație. Cei doi s-au despărțit de comun acord și au decis că este mai bine să rămână prieteni. Atât prezentatoarea știrilor Kanal D, cât și sportivul, au numai cuvinte de laudă la adresa celuilalt și mărturisesc că fiecare a avut un rol important în viața lor.

Acum ma concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate :), ma bucur in continuare de tot ceea ce imi ofera viata. Intalnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu si Catalin (n.r. Cazacu) ne-am despartit recent, dar suntem oameni maturi, in viata se intampla sa realizezi ca nu esti compatibil cu persoana langa care traiesti. Nu e ceva de reprosat si ramanem prieteni si colegi. Catalin chiar este un om deosebit”, a spus Ilinca pentru Wowbiz.ro.

E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important in existenta mea, daca mergem pe drumuri diferite nu inseamna ca nu ramanem prieteni”, a spus Cătălin Cazacu pentru aceeași sursă.

„Forțat” de Ilinca Obădescu să facă publică relația

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nicio intenție de a ascunde relația pe care cu Ilinca Obădescu, se pare că adevărul este altul. O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Potrivit spuselor acesteia, asumarea relației cu prezentatoarea TV nu este întâmplătoare. Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

”Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica.(Cum câștigi bani rapid) Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”a declarat un apropiat al sportivului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...