Fosta sotie a lui Mihai Albu o sa faca infarct cand o sa vada asta! O controversata „diva” o imita pana in cel mai mic detaliu!

Publicat: 20/02/2014 | 13:21

Moda sosiilor a ajuns-o si pe fosta sotie a lui Mihai Albu. "Doamna Loulou" este imitata, aproape perfect, de catre fosta amanta a manelistului Nicolae Guta, Dana Roba.

De cand s-a apucat de cursuri de machiaj, Dana Roba exerseaza…chiar pe chipul ei. Tanara, cunoscuta dupa aventura pe care a avut-o cu Nicolae Guta, si-a postat pe internet un filmulet in care incearca sa o imite pe fosta sotie a lui Mihai Albu.

dana roba

Din dorinta de a aduce cat mai mult cu idolul ei, Roba a cam exagerat, iar ironia ei ar putea-o scoate din sarite pe „doamna Loulou”, fiind stiut faptul ca aceasta pune la punct pe oricine o provoaca.

iulia albu

iulia albu

Dupa cum se poate vedea in filmuletul de mai sus, Roba a incercat sa reproduca machiajul in stil „flapper girl” pe care doamna Albu l-a adoptat in urma cu ceva timp, pentru a incuraja reprezentantele sexului frumos sa nu se rusineze de chipul lor natural.

dana roba

Astazi se implineste o luna de cand mama ei a murit

Chiar daca incearca sa-si mascheze adevaratele sentimente. Dana Roba ascunde in suflet o mare tristete. Astazi, se implineste exact o luna de cand mama ei a pierdut lupta cu o boala cumplita. Din pacate, fosta amanta a lui Guta nu a fost foarte apropiata de parintii ei deoarece acestia „erau fanatici” si incercau sa o indoctrineze si sa o determine sa se pocaiasca.

Mai multe imagini senzationale cu fosta amanta a lui Guta vedeti in aceasta seara, doar la Cancan.ro, de la ora 23.00, pe Acasa TV

C.V.

Citește și...