FOTO / Aflată în travaliu, o femeie a uimit o lume întreagă cu gestul făcut după ce şi-a văzut reflexia în apă! Iubitul a pozat-o

Publicat: 12/10/2017 | 15:13

Claire Hutchins a lăsat milioane de persoane fără cuvinte, după ce în timpul unui travaliu chinuitor de 52 de ore, a avut o dorinţă total nepotrivită cu momentul în care ea. Tânăra mămică i-a cerut partenerului său un lucru la care nu s-ar fi aşteptat vreodată.

Pentru cele mai multe dintre femeile care se află în timpul unei naşteri, felul în care arată e ultimul lucru la care se gândesc. Ei bine, nu şi Claire Hutchins. Ea este una dintre mămicile care fac excepţie de la această situaţie.

În vârstă de 27 de ani, Claire Hutchins a povestit că nu s-a simţit în pielea ei în timpul travaliului chinuitor de 52 de ore şi a ştiut exact care e lucrul care ar face-o să se simtă bine. Toate astea după ce şi-a văzut reflexia în apa din bazinul în care şi-a adus pe lume bebeluşul. Imediat, ea i-a cerut iubitului său, Beau Thompson, geanta cu farduri.

Şi cum dorinţele femeilor sunt literă de lege pentru partenerii lor, bărbatul s-a conformat. Amuzat de situaţie, Beau Thompson i-a făcut o poză iubitei sale în timp ce îşi aplica anticearcăne, pudră şi rimel rezistent la apă, potrivit Mirror.

„Nu aveam nevoie de blush, pentru că deja eram roşie în obraji. Înainte de naştere, mi-am pus gene şi mi-am făcut manichiura şi pedichiura. (…).Când oamenii văd poza, ei sunt surprinşi şi spun: «Nu-mi vine să cred că ai făcut asta»”, a povestit Claire Hutchins.

 

Claire Hutchins şi Beau Thompson i-au pus numele copilului lor Jaxx.

Recomandarea CIAO.RO