FOTO / Cină de coşmar după ce l-a cunoscut pe internet. Un rus a mutilat o asistentă, după ce i-a muşcat din nas şi ureche. Femeia s-a ales cu răni critice

Publicat: 06/11/2017 | 18:56

Anatoli Ezhkov, un bărbat care a fost numit de presa internaţională “Hannibal Lecter” varianta rusească, a şocat o lume întreagă cu gesturile sale. Bărbatul torturat şi muşcat dintr-o asistentă medicală, după ce a invitat-o în apartamentul său dintr-un hostel din Kurgan, o regiune rusească.

 În vârstă de 45 de ani, Anatoli Ezhkov a invitat-o pe Irina Gonchar, de 41 de ani, la cină, după ce a cunoscut-o pe un site de socializare. Conform jurnaliştilor de la Daily Mail, cei doi au băut alcool, iar la un moment dat, bărbatul a legat-o pe Irina cu un cordon şi a încercat să muşte bucăţi de carne din corpul ei.

Coşmarul femeii a luat amploare, după ce Anatoli, despre care se crede că era şi sub influenţa drogurilor, potrivit sursei citată mai sus, a încercat să o stranguleze. Din fericire, el nu a reuşit asta, din cauza cantităţii mari de sânge care era pe gâtul femeii. Chiar şi aşa, el nu a renunţat la planul său diabolic şi a muşcat-o de urechi, de nas şi de spate.

Ţipetele Irinei Gonchar i-au alarmat pe vecini, care au venit într-un suflet şi au salvat-o. Victima lui Anatoli Ezhkov a fost transportată de urgenţă la spital cu contuzie, fractură de coste şi alte răni critice pe corp.

Bărbatul a fost dus la poliţie, însă după ce a dat explicaţii, anchetatorii i-au dat drumul acasă până la audierea din tribunat

“Cum a fost posibil ca poliţia să-i dea drumul? Dacă intră în casa ei şi încearcă să o ucidă?”, a spus un membru al familiei asistentei medicale.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat cazul halucinant, dar a refuzat să facă vreo declaraţie.

Citește și...