Fotografie incendiară. Alexandra Stan, cu sânii la vedere. “Pentru fanii mei excitaţi!”

Publicat: 18/01/2018 | 20:19

Alexandra Stan se bucură de aprecierea unui public numeros, atât pentru cariera sa muzicală, cât şi pentru ipostazele sexy în care se pozează. Artista se află în America şi pare că îi merge din plin.

 

Recent, pe contul personal de socializare, Alexandra Stan a urcat o fotografie care stârnit fanteziile tuturor bărbaţilor. Artista şi-a arătat sânii, însă sfârcurile le-a acoperit cu mâinile. Imegine a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri.

“Această fotografie este pentru fanii mei excitaţi, a scris Alexandra Stan pe fotografie.

Alexandra Stan nu a avut deloc probleme cu greutatea, nici în trecut şi nici acum, iar totul se datorează genelor dar şi unui regim de viaţă atent studiat. Cântăreaţa are un mic secret, pe care l-a dezvăluit publicului, în amănunt!

„Dimineaţa începe cu un shake cu proteine izolate din zer, fără zahăr, cu doar 2 grame de carbohidraţi /100 de grame, uneori cu o banană sau cu fructe de pădure. E bine ca dimineaţa să mâncăm alimente cu absorbţie lentă, pentru a avea cât mai multă energie. Alteori mănânc doar albuşul de la un ou fiert. La prânz, din meniu nu lipseşte peştele cu orez sau cu mazăre. Seara, în funcţie de locul unde mă aflu, mănânc o salată cu avocado şi somon, peşte sau o supă cremă. Iau întotdeauna gustări între mese: biscuiţi, nuci, alune, batoane proteice. Înainte de culcare beau un shake cu absorbţie rapidă”, a spus Alexandra Stan.

Citește și...