Gino Iorgulescu vrea arbitraj video în Liga I!

Publicat: 24/10/2017 | 11:43
Gino Iorgulescu vrea arbitraj video în Liga I!

Reales în fruntea LPF, Gino Iorgulescu a declarat că principalul său obiectiv este de a implementa cât mai curând arbitrajul video în Liga 1 şi aşteaptă sponsorizări pentru a introduce cât mai repede noul sistem VAR (Video Assistent Referee).Acesta a spus că în acest moment caută finanţate pentru acest proiect. 

„Am şi în program să introduc arbitrajul video în Liga 1, şi aici e problema fondurilor. 1 800 000 de euro sunt bani mulţi, să vedem unde îi găsim ca să îl implementăm. Acceptăm de la oricine o sponsorizare cu dedicaţie pentru arbitrajul video. E şi o directivă UEFA să se implementeze. Pentru toate cluburile ar fi un beneficiu, ca să nu mai fie acele greşeli de arbitraj. Acum avem nişte contracte mici cu actualii sponsori ai LPF, care nu pot să acopere arbitrajul video, de exemplu”, a declarat preşedintele LPF.

Gino Iorgulescu a ţinut să mulţumească echipei lui pentru obţinerea unui nou mandat în fruntarea forului.

„Mulţumesc cluburilor pentru încrederea acordată. 11 propuneri din partea lor ca să candidez mi-a dat încredere şi sper să îmi dea şi putere de muncă să crească acest produs, fotbalul, şi să facem ce ne-am propus pentru aceşti cinci ani în care am fost mandataţi.Mulţumesc echipei mele. Conform statutului preşedintelui, care trebuie să numească secretarul general, directorul economic şi vicepreşedintele, anunţ că aleg să continuu în aceeaşi echipă cu ei. Să fie un produs care să aducă lumea la stadion, să crească ratingul la TV şi să creştem copii pentru a avea o naţională mult mai bună”, a afirmat Gino Iorgulescu.

Preşedintele LPF a vorbit şi despre presupusa implicare politică a liderului PSd, Liviu Dragnea.

„Dragnea nu s-a implicat în alegerea preşedintelui la LPF. Celelalte două cluburi, Sepsi şi Botoşani, au întârziat, poate şi ele ar fi dat propunerea pentru un nou mandat. M-au asigurat că îmi dau votul şi mi l-au dat”, a conchis Gino Iorgulescu.                  

Cristi P. 

Citește și...