Horia Brenciu asaltat de trei stewardese. ” N-am facut sex in avion, iar stewardesele raman o fantezie”

Publicat: 26/11/2013 | 19:28

Desi nu este unul dintre cei ravniti barbati din showbizz, Horia Brenciu ramane totusi un cuceritor. De curand, cantaretul a fost asaltat de cateva tinere imbracate in isotitoare de bord, care l-au ignorat pe Connect-R, de dragul lui.

Pentru cele mai dulci dimineti, reducere de pana la 420 lei la espressoare de Black Friday 2013!

In ciuda faptului ca nu se numara printre cei mai tineri si tragatori cantareti romani, Horia Brenciu are inca un mare succes la femei. Barbatul este asaltat zilnic de fane care ii cer sa se fotografieze alaturi de el sau ii fac propuneri indraznete.

Horia Brenciu a fost luat cu asalt de trei stewardese pentru a face fotografii
Horia Brenciu a fost luat cu asalt de trei stewardese pentru a face fotografii

Recent, cantaretul a fost incoltit de trei domnisoare imbracate in insotitoare de zbor. Chiar daca la evenimentul cu pricina se aflau mai multi cantareti romani, Horia a avut mai mare succes la stewardesele de ocazie. Intrebat daca le ofera inima pe tava sau daca de-a lungul vietii vreo insotitoare i-a furat inima, Brenciu a raspuns clasic, ca el ofera dragostea doar cui trebuie.

Tinerele sunt impresionate de artist
Tinerele sunt impresionate de artist

„O dau eu, o dau eu cui trebuie. Stewardesele raman o fantezie, daca n-am indeplinit-o pana am facut copii, mai tarziu nu mai pot. Acum sunt plin de spectacole”, ne-a declarat Brenciu.

Solistul nu a avut nicio idila cu vreo insotitoare de bord
Solistul nu a avut nicio idila cu vreo insotitoare de bord

Juratul de la „Vocea Romaniei” nu doar ca nu a fost impresionat de vreo stewardesa, dar nici macar nu a incercat sexul intr-un avion. „N-am avut nicio experienta in avion, cand sunt in avion vad foarte multe filme si beau foarte multe sucuri naturale”, a mai spus Horia.

D.M.

Citește și...