Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2021

De: Madalina Manole 30/11/2021 | 18:38
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2021

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar decembrie 2021 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii decembrie 2021 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna decembrie 2021 debutează cu o Eclipsă totală de Soare ce are loc în zodia Săgetător chiar în ziua de 4 decembrie și care aduce noi începuturi în viața noastră, dat fiind că este vorba, implicit, și de Lună Nouă în Săgetător. Totodată, poate fi un bun moment să ne planificăm viitorul cu mai mult entuziasm și să deschidem noi capitole pornind de la noi credințe și convingeri de viață, de la noi crezuri și principii.

Până pe 21 decembrie, când Soarele se mută în Capricorn, este o perioadă bună să facem progrese, să înaintăm în direcțiile pe care ni le dorim, să ne atingem niște idealuri și să ne întărim credințele și principiile, valorile morale, mai ales că suntem susținuți și de Mercur până pe 13 decembrie, iar din 13 decembrie și de Marte.

Un aspect important al lunii decembrie este intrarea în retrogradare a planetei Venus în zodia Capricorn, aspect care va dura până pe 29 ianuarie 2022 și care ne va cere reevaluări sentimentale și financiare, dar poate readuce în prim plan și situații petrecute acum 8 ani în viața noastră. Va începe acum o perioadă de mari transformări legate de concepțiile pe care le avem despre iubire și relații, dar și despre bani. Nu este momentul unor noi relații pentru că pot aduce suferință.

Pe data de 19 decembrie se formează Lună Plină în zodia Gemeni, moment care vine cu încheierea unor situații de viață și culegerea roadelor unor acțiuni întreprinse în urmă cu aproximativ jumătate de an. De asemenea, pe 29 decembrie, Jupiter, Marele Benefic, schimbă semnul și intră, din nou, în zodia Pești, aspect care ne va ajuta în vindecare și în crearea unei viziuni mai optimiste asupra anului ce vine. Va urma o perioadă de reîntoarcere la spiritualitate și credință pe care o vom resimți mai mult anul viitor.

Chiar pe 24 decembrie se va forma cel de-al treilea careu al anului 2021 între Saturn din zodia Vărsător și Uranus retrograd din Taur, careu care va destabiliza situația financiară mondială, fiind ca o încununare a ceea ce a deschis primul careu Saturn-Uranus în primăvara acestui an.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Berbecii au șanse mari să întâlnească pe cineva în preajma Eclipsei de Soare, chiar dacă este vorba de o relație la distanță sau poate de un partener de altă naționalitate. Totodată, retrogradarea lui Venus poate aduce o perioadă în care nativii care au relații de lungă durată le pot reevalua, se pot gândi la oficializarea lor sau la încheierea lor. Oricum ar fi, nu este o lună bună pentru decizii finale. Cei singuri ar putea să-și contureze acum tiparul partenerului ideal. Totuși, după data de 19 decembrie ar trebui să evite să intre în noi relații pentru că pot suferi.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte importantă pentru Berbeci, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional. Retrogradarea lui Venus în sectorul carierei cere reevaluarea unor obiective, cere o revizuire a proiectelor pe termen lung, dar și o reorganizare financiară. S-ar putea ca luna aceasta să se destabilizeze veniturile și să fie nevoie de multă cumpătare. O schimbare legată de modul în care-și câștigă banii va fi bine venită. Totodată, ambițiile profesionale vor fi mari luna aceasta și nativii trebuie să aibă grijă să nu-și strice reputația.

Sănătate

Dacă în prima jumătate a lunii, cei născuți în zodia Berbec nu se vor simți prea liberi sau vor fi constrânși de diferite probleme, ulterior le va reveni entuziasmul și energia va fi la cote înalte. Dorința de a călători, de a ieși în lume va crește, însă trebuie să evite excesele.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Taur

Dragoste

S-ar putea ca viața intimă a Taurilor să intre pe o nouă traiectorie. Fie o relație ascunsă iese la suprafață, fie o relație toxică se încheie. Este o perioadă care poate aduce conștientizări importante în legătură cu sexualitatea și erotismul nativilor. Cei singuri pot începe noi relații sau pot duce o relație la un nivel mai profund, însă după data de 19 decembrie ar trebui să evite implicarea în noi povești de iubire. În cuplurile cu vechime se poate discuta despre bani și buget comun și despre investiții împreună cu partenerul.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să devină mai conștienți de modul în care-și câștigă și administrează resursele, fie veniturile personale, fie banii care le provin de la alții sau  pe care îi au în comun cu alții. Se pot petrece evenimente deloc plăcute care să dezechilibreze bugetul, al lor sau al partenerului. De evitat creditele, investițiile majore și împrumuturile. Este o perioadă bună pentru a returna datorii și a plăti taxe, impozite, rate astfel încât totul să fie la zi și anul să se încheie cu bine. Profesional, este nevoie de o schimbare de perspectivă profesională și de o reinventare, poate chiar de o schimbare de direcție în carieră.

Sănătate

Taurii au șansa să se îndepărteze de tot ce este toxic în viața lor, fie că este vorba de obiceiuri, fie că este vorba de persoane. S-ar putea ca luna aceasta să piardă mai multă energie ca de obicei și să se simtă obosiți, de aceea odihna ar trebui să fie prioritară. În plus, după 19 decembrie, nevoia de interiorizare și introspecție va fi mai mare și s-ar putea simți mai triști. Este o perioadă bună să se vindece emoțional după o deziluzie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Pentru Gemeni, Eclipsa de Soare este foarte importantă la capitolul sentimental, dat fiind că se petrece în sectorul relațiilor. Astfel, există două mari variante, iar cea mai plauzibilă ar fi ca nativii care se află în relații nefuncționale să decidă acum să pună punct definitiv. O altă variantă ar fi să-și reconstruiască de la zero relația. Oricum ar fi, fără îndoială că Eclipsa va destabiliza în primă fază relațiile nativilor. Cei singuri ar putea începe noi relații în preajma zilei de 4 decembrie, însă de preferat ar fi să evite noile începuturi după 19 decembrie. Venus retrogradă în sectorul intimității poate aduce multă suferință și dezamăgire ulterior. Tot acest aspect, celor care sunt parte a unui cuplu, le poate evidenția o zonă ascunsă a relației care să le ceară reevaluarea vieții intime. Pot ieși secrete la suprafață, infidelități și dezechilibrele emoționale pot fi mari.

Carieră și Bani

În prima parte a lunii decembrie s-ar putea pune problema încheierii sau renegocierii unor contracte și colaborări. Pot fi și nativi care semnează un nou parteneriat acum. Din punct de vedere financiar, Venus retrogradă poate aduce obstacole în cazul unor investiții sau în cazul unor partaje, litigii, credite. Ar fi ideal să se evite acum acest gen de acțiuni. Pe de altă parte, unii nativi pot reuși să achite o datorie, o rată.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate majore, însă Gemenii trebuie să învețe să-și dozeze corect energia pentru că se pot obosi destul de mult, mai ales în a doua jumătate a lunii. Tot atunci s-ar putea ca o serie de frici, temeri mai vechi, vicii și dependențe sau obiceiuri toxice să se manifeste mai mult și ar fi de preferat să fie evitate. Starea emoțională poate fi cea care ridică cele mai multe probleme acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Rac

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să evite pasiunile și aventurile, indiferent care este statutul lor, pentru a nu cădea pradă unor obsesii greu de controlat. Retrogradarea lui Venus se va petrece chiar în sectorul relațiilor și fără îndoială va aduce momente la limită care pot conduce la transformări majore și la decizii radicale. Relațiile toxice se pot încheia acum, însă toate relațiile de lungă durată, căsniciile nativilor vor fi puse la încercare în acest sfârșit de an. Totodată, cei singuri sunt sfătuiți să evite noile relații după 19 decembrie pentru că pot aduce suferință și deziluzii, dar și transformări profunde care stimulează la noi tipare relaționale.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Rac au șansa să facă schimbări importante, radicale și neașteptate legate de locul de muncă, mai ales dacă nu mai sunt muțumiți de ceva vreme, iar Eclipsa de Soare poate fi momentul marcant. Mulți nativi se pot angaja în altă parte, însă bine ar fi să semneze contractele până pe 19 decembrie. Ulterior, parteneriatele și colaborările nativilor pot fi puse la încercare și cele nefuncționale se pot încheia. Atenție la investiții și împrumuturi către finele anului. Sunt de evitat.

Sănătate

Eclipsa de Soare va stimula nativii, prin evenimentele pe care le poate aduce, să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și să-și schimbe complet stilul de viață, rutina, programul, alimentația, astfel încât să se simtă mai bine în pielea lor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Leu

Dragoste

Eclipsa de Soare se petrece în sectorul iubirii, iar cei născuți în zodia Leu pot trece printr-o criză sentimentală care-i ajută să-și schimbe raportarea la iubire sau la o relație. Pot încheia o poveste care nu merge sau o pot conduce la etapa următoare. Nativii trebuie să-și schimbe modul în care-și exprimă sentimentele și afectivitatea. Cei singuri ar putea să se îndrăgostească într-un mod neașteptat în prima parte a lunii, însă după data de 19 decembrie ar trebui să evite noile începuturi. Relațiile de lungă durată pot fi mult încercate la finele anului și va fi nevoie de o schimbare în cuplu pentru ca lucrurile să funcționeze.

Carieră și Bani

Retrogradarea lui Venus îi îndeamnă pe Lei la o reevaluare profundă a situației profesionale, iar nativii care nu muncesc de plăcere, care nu sunt mulțumiți de ceea ce fac ot avea parte de multe frustrări în perioada aceasta. Este momentul să vadă ce-i motivează și ce trebuie să mai învețe pentru a ajunge acolo unde-și doresc.

Sănătate

Leii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor în preajma Eclipsei de Soare și să se odihnească mai mult. Este important să nu exagereze cu distracțiile să să aibă grijă la alimentație pentru că pot avea tendința de a mânca pe fond emoțional.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Fecioarele trebuie să dea dovadă de multă maturitate și responsabilitate în această perioadă și să evite pe cât posibil noile relații, mai ales după 19 decembrie. Retrogradarea lui Venus în sectorul iubirii lor le poate aduce pasiuni orbești și relații transformatoare și ar fi bine să nu se implice în nimic nou pentru a nu suferi ulterior. Este o perioadă în care ar fi ideal ca nativii să-și reevalueze sentimentele și modul de manifestare a acestora. Relațiile de lungă durată se vor bucura de îmbunătățiri abia către finele anului, cu impact în anul următor. Răbdarea de acum poate fi de aur pentru cei singuri.

Carieră și Bani

Multe Fecioare s-ar putea simți forțate să facă o schimbare profesională, poate nu neapărat de loc de muncă, cât de mentalitate și raportare la activitățile profesionale. Se pot petrece evenimente care să nemulțumească nativii și să-i stimuleze să-și pună mai mult în valoarea talentele sau să urmărească să învețe ceva nou care să-i ajute. Retrogradarea lui Venus le cere multă chibzuință în modul de administrare a finanțelor și evitarea cheltuielilor majore.

Sănătate

Luna decembrie poate aduce stări emoționale apăsătoare și o nevoie mai mare de interiorizare, de retragere în intimitatea căminului, alături de cei dragi. S-ar putea ca nativii să se simtă singuri sau să devină nostalgici cu gândul la trecut. Este nevoie și de mai multă responsabilitate la capitolul sănătate. Să nu exagereze cu munca acum pentru că-și pot strica sărbătorile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Luna decembrie le poate aduce Balanțelor situații neprevăzute în viața sentimentală care cer o schimbare radicală. Nemulțumiri mai vechi pe care le-au strâns din februarie și până acum și pe care au crezut că le pot depăși în tăcere, acum ar putea ieși la suprafață pentru a le discuta și rezolva. Cei singuri nu au multe șanse să înceapă ceva nou și chiar ar trebui evitate noile povești, mai ales după data de 19 decembrie, pentru că pot aduce suferință și lecții.

Carieră și Bani

În sectorul profesional nu se petrec aspecte majore, însă aici va intra Jupiter, planeta beneficiilor, din 29 decembrie, aspect care anunță un an mult mai bun la locul de muncă și chiar posibilitatea unui nou job în viitor. Deocamdată, nativii trebuie să aibă grijă la comunicarea cu cei din jur, să nu deranjeze prin ceea ce spun. Financiar este de preferat să fie atenți la cheltuieli pentru că nu sunt excluse unele probleme financiare, poate plăți neașteptate, care să-i dezechilibreze.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă starea emoțională a nativilor poate fi foarte vulnerabilă începând cu 19 decembrie și s-ar putea ca trecutul, traumele din copilărie și alte temeri mei vechi să se  manifeste acum mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Luna decembrie nu vine cu vești foarte bune în plan sentimental. Uranus din sectorul relațiile le cere nativilor o schimbare radicală de abordare a situației în cuplu, mai ales dacă din februarie și până acum au trecut cu vederea peste nemulțumiri. Este nevoie de o nouă abordare a vieții în doi și de reevaluarea modului în care nativii comunică cu partenerul. În plus, Venus va retrograda și poate aduce conflicte serioase în relații. Cei singuri trebuie să evite noile relații după 19 decembrie pentru că pot aduce dezamăgiri. Nu este, însă, exclus ca un fost partener să-i caute, însă dacă reiau o relație, aceasta trebuie să pornească pe alte baze decât cele din trecut.

Carieră și Bani

Banii sunt un subiect important al Eclipsei de Soare și s-ar putea ca mulți Scorpioni să aibă parte de un moment de revelație în care să realizeze unde au greșit în administrarea veniturilor și ce trebuie să facă pentru a câștiga mai mult. Poate fi vorba de schimbarea direcției profesionale astfel încât să fie mai bine plătiți. După jumătatea lunii pot apărea ocazii de schimbare a locului de muncă.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar nativii își vor recăpăta energia și se vor bucura de un entuziasm aparte începând cu jumătatea lunii decembrie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Eclipsa de Soare din Săgetător poate marca un moment important în viața nativilor, un moment de transformare și s-ar putea să aibă legătură cu viața de cuplu. Posibil ca relația cu partenerul să treacă prin momente mai dificile. Cei singuri ar putea fi mai dornici de flirt și aventură începând cu jumătatea lunii, mai ales că se vor bucura de o mare putere de atracție.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea arte de schimbări importante și în plan profesional. Poate fi vorba inclusiv de o schimbare a direcției în carieră sau chiar de căutarea unui alt loc de muncă. Colaborările sunt mai dificile luna aceasta, unele se pot încheia, însă și șansa de a semna noi contracte există. Venus va retrogarada în sectorul lor financiar și va fi nevoie de o reevaluare a modului în care-și câștigă și administrează finanțele pentru că s-ar putea confrunta cu o perioadă instabilă. Posibil ca o problemă financiară mai veche să se rezolva acum.

Sănătate

Nativii se pot confrunta cu stări de oboseală după 19 decembrie și va fi nevoie de odihnă, mai ales că nu este exclus să revină unele probleme de sănătate cu care s-au confruntat în februarie sau iunie și care acum se cer rezolvate corect. Vor avea susținere și energie din partea lui Marte, care din 13 decembrie va intra în zodia lor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Viața relațională a Capricornilor este tumultoasă luna aceasta, mai ales în preajma Eclipsei de Soare, când pot descoperi un secret ascuns de partener, o trădare sau se pot petrece situații în cuplu care să încheie relațiile nefuncționale. Cum Venus va retrograda chiar în Capricorn este de așteptat ca nativii să treacă prin reevaluări serioase ale vieții personale și sentimentale. Totodată, sunt de evitat noile relații, mai ales după 19 decembrie.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți la luna aceasta să aibă mare grijă la relațiile profesionale, să nu se implice în noi colaborări și să fie atenți la asociați pentru a nu fi păcăliți. Tot retrogradarea lui Venus va stimula mulți nativi să facă o schimbare în carieră sau cel puțin să-și revizuiască niște obiective profesionale. Oricum, nu este momentul unor schimbări radicale acum. Financiar, s-ar putea să reapară unele probleme cu banii cu care nativii s-au mai confruntat în februarie sau iunie. Trebuie să fie cumpătați și să schimbe modul în care-și administrează veniturile.

Sănătate

Luna decembrie poate veni cu mult stres și agitație interioară, atât în preajma Eclipsei de Soare, când nu este exclus ca anumite afecțiuni mai vechi sau cronice să se manifeste, cât și ulterior, când Marte va activa casa sănătății. Tristețea interioară și anumite frici se pot reactiva acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de frământări și pot trece prin dubii serioase în legătură cu relația în care se află și nu este exclus ca cineva din trecut să le reapară în viață. Cum Venus retrogradează în sectorul lucrurilor ascunse, este de preferat ca nativii să evite relațiile amoroase cu persoane indisponibile emoțional. Este momentul să poarte discuții cu partenerul pe teme delicate, pe teme pe care până acum le-au evitat și să alunge monotonia instalată.

Carieră și Bani

Luna aceasta, mulți nativi se pot preocupa de situația unor proiecte în care sunt implicați sau pot concentra asupra unor colaborări și parteneriate și pot rediscuta despre niște condiții contractuale. S-ar putea ca unii Vărsători să ia în calcul o schimbare a locului de muncă, maia les dacă se simt acaparați și obosiți de cel actual.

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător se pot simți mai obosiți luna aceasta, mai ales după 19 decembrie, când ar trebui să facă tot posibilul să se relaxeze mai mult, să se odihnească și să evite suprasolicitarea. Pot fi mai irascibili cu cei din jur și frământările interioare le pot aduce insomnii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Pești

Dragoste

Viața sentimentală a celor născuți în zodia Pești este intensă și tumultoasă în luna decembrie. Nativii pot trece prin adevărate crize sentimentale, iar relația de cuplu poate fi mult pusă la încercare. Acolo unde sunt legături toxice sau unde sentimentele nu sunt adevărate pot apărea rupturi bruște. Se pot relua probleme din trecut ascunse, pe care nativii le-au ignorat sau de care au fugit, se pot activa frici majore și dependențe emoționale care se cer vindecate. Cei singuri sunt sfătuiți să evite pasiunile și relațiile ascunse, mai ales după 19 decembrie. Acestea nu se vor concretiza, dar pot aduce multă suferință.

Carieră și Bani

Eclipsa de Soare poate prevesti schimbări majore în cariera nativilor, poate chiar schimbări de loc de muncă sau reorientări profesionale, cu atât mai mult cu cât sunt nemulțumiți de câștigurile financiare. Este o lună în care mare parte din energia nativilor se concentrează în direcția creșterii veniturilor. De evitat împrumuturile și investițiile după 19 decembrie.

Sănătate

Peștii trebuie să aibă mai multă grijă la probleme de sănătate mai vechi sau cronice, probleme cu care s-au confruntat în februarie sau iunie, pentru că acestea pot reveni pentru a fi rezolvate. Este nevoie de o responsabilizare vizavi de programul de odihnă, de o schimbare interioară, dar și de o schimbare a tiparelor de gândire pentru ca starea generală să se îmbunătățească. Jupiter, Marele Benefic, va intra în Pești pe 29 decembrie și va începe o perioadă mult mai bună pentru acești nativi.

Sursa foto: Pexels.com

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din spatele zilei tale de naştere
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...