Acasă » Trending » Horoscop zilnic 27 iulie 2021. Vărsătorii au parte de revenirea lui Jupiter în zodia lor

Horoscop zilnic 27 iulie 2021. Vărsătorii au parte de revenirea lui Jupiter în zodia lor

De: Madalina Manole 27/07/2021 | 05:00

Horoscopul zilei de 27 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător au parte de revenirea lui Jupiter, Marele Benefic, în zodia lor.

Jupiter, planeta beneficiilor, revine în zodia Vărsător, zodie pe care a mai tranzitat-o între decembrie 2020 și mai 2021. Deocamdată, Jupiter se află în mers retrograd, însă va reveni la mersul direct și va continua acest tranzit până pe 29 decembrie, întorcându-se aici abia peste 12 ani, de aceea este o perioadă de care trebuie să profităm din plin de șansele și oportunitățile pe care ni le aduce.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură din plin de revenirea lui Jupiter în Vărsător, deoarece este un tranzit care le aduce popularitate, le aduce ocazia de a-și pune pe picioare niște planuri și proiecte pe care le au, mai ales dacă sunt în comun cu alții sau în zona de online. Totodată, este o perioadă în care pot cunoaște noi persoane care se pot dovedi de ajutor pentru ei, pot lega noi prietenii și pot intra în oi grupuri și organizații.

Citește și Horoscop săptămânal 26 – 1 august 2021

Horoscop Taur

Taurii au parte de revenirea lui Jupiter în sectorul carierei lor și acest aspect î va ajuta pe nativi să se afirme, să iasă în față și să-și atingă obiectivele. Totodată, pot primi recunoașterea meritelor, aprecieri și pot veni șanse de creștere profesională, poate chiar o nouă funcție sau o nouă direcție profesională.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură și ei de revenirea lui Jupiter în Vărsător pentru că le poate aduce șanse de a-și atinge niște idealuri avute și de a face progrese la nivelpersonal, spiritual și profesional. Nativii pot să se înscrie la noi seminarii, cursuri, pot învăța lucruri noi care vor contribui la creșterea intelectuală, dar și la conturarea unei noi viziuni asupra viitorului. Pot să ajungă mai ușor la o înțelegere cu partenerul de viață sau cu colaboratorii, dat fiind că Jupiter le guvernează relațiile.

Horoscop Rac

Racii pot profita de revenirea lui Jupiter în Vărsător pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, pentru a obține un credit, pentru a intra în posesia unei moșteniri, dar și pentru a-și îmbunătăți viața intimă și a depăși o serie de limitări, dependențe și traume emoționale. De evitat relațiile tabu. Horoscopul de azi le poate aduce vești bune legate de salariul partenerului. În toată perioada care urmează, șansa ca partenerul să-și crească veniturile este mare.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de revenirea lui Jupiter în sectorul relațiilor și se conturează până la finele anului o perioadă favorabilă pentru a-și îmbunătăți viața de cuplu. Un fost partener se poate reîntoarce, se pot împăca cu o persoană dragă sau pot încheia cu zâmbetul pe buze o relație care nu mai funcționează. De asemenea, șansele ca cei singuri să înceapă o nouă poveste de iubire care se va dovedi serioasă sunt foarte mari. Profesional, Jupiter aduce șanse de noi colaborări și noi contracte.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de revenirea lui Jupiter în sectorul sănătății,a spect deosebit de benefic pentru nativii care s-au confruntat în ultimul timp cu diferite probleme. Acum au șansa de a le vindeca, însă au și susținere să-și schimbe rutina zilnică. Pe de altă parte, tot Jupiter va aduce șanse profesioanle, ocazia unor schimbări benefice de program sau de activități la locul de muncă sau chiar ocazia ca unii nativi să-și schimbe jobul cu unul mai bun care le aduce și împlinire și bucurie.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de revenirea lui Jupiter în sectorul iubirii și al copiilor, aspect care poate aduce în cazul multor nativi șansa de a se îndrăgosti sau de a deveni părinți. Alți nativi se pot bucura de reușitele copiilor, în timp ce alții au șansa de a-și exprima creativitatea și simțul artistic și să se bucure de succes. Horoscopul zilei susține activitățile relaxante, petrecerea timpului liber alături de cei dragi. În perioada care se deschide de acum, sfatul meu este ca Balanțele să caute fericirea și să se bucure mai mult de viață, fiind atente și la nevoile și bucuriile copilului interior.

Horoscop Scorpion

Jupiter revine în sectorul familiei și al locuinței, iar acest aspect este de bun augur pentru Scorpionii care vor să-și crească familia. Totodată, Marele Benefic, poate aduce șansa unor nativi de a-și face un credit imobiliar, de a-și cumpăra o casă sau de a tranzacționa un teren, un bun imobiliar sau de patrimoniu. Sunt și Scorpioni care se mută din casa părintească sau din țară, mai ales din criterii perofesionale, dar și Scorpioni care se mută cu partenerul de viață.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au toate motivele să se bucure de revenirea lui Jupiter în Vărsător. Guvernatorul lor le va activa sectorul comunicării și nativii vor ieși în față grație modului în care se exprimă, vor fi mai deschiși în dialog și vor negocia în favoarea lor. De asemenea, pot învăța mai ușor, pot să se facă cunoscuți în urma unui interviu, a unei ședințe, a unui discurs public. Horoscopul de azi le poate aduce vești bune și sfaturi care se vor dovedi de ajutor în viitor. Este o perioadă în care crește dorința de a călători, chiar adcă este vorba de scurte deplasări și excursii.

 Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de revenirea lui Jupiter în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii au șanse de acum și până la finele anului să-și crească veniturile. Pot primi creșteri salariale, pot avea șansa să facă bani din monetizarea propriilor lor talente și abilități. În plus, este o perioadă în care încrederea în ei înșiși va crește. Horoscopul zilei le cere să evite cheltuielile și nu doar azi ci și în perioada imediat următoare sau cel puțin să nuu facă excese.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au toate motivele să se bucure de revenirea lui Jupiter în zodia lor. Marele Benefic le va aduce nativilor șansa de a-și îmbunătăți viața, le va aduce oportunități de creștere, de expansiune. Își pot atinge niște obiective și, totodată, vor fi mai optimiști, mai entuziaști și se vor bucura de îmbunătățirea stării de sănătate.

Horoscop Pești

Jupiter, din postura de guvernator al Peștilor, odată cu revenirea în Vărsător, le va aduce nativilor  șansa de a se vindeca, fie că este vorba de vindecarea de trecut, fie că este vorba de vindecarea fizică și psihică. Este o perioadă în care pot ierta și se pot ierta, în care pot să schimbe rutina zilnică pentru a se odihni mai bine, o perioadă în care pot renunța la vicii, dependențe și relații toxice.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...