Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2021. Saturn-Uranus, primul conflict al anului 2021 și începutul instabilitații financiare

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2021. Saturn-Uranus, primul conflict al anului 2021 și începutul instabilitații financiare

De: Delina Filip, Madalina Manole 16/02/2021 | 23:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2021. Saturn-Uranus, primul conflict al anului 2021 și începutul instabilitații financiare
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2021. Saturn-Uranus, primul conflict al anului 2021 și începutul instabilitații financiare

 

Horoscopul zilei de 17 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2021 este bazat pe amprenta și repercusiunile pe care le aduce cuadratura dintre Saturn și Uranus în viața fiecărei zodii, dar și pe tranzitul Lunii.

Astăzi are loc prima cuadratură, dintr-o serie de trei astfel de aspecte care se vor forma tot anul 2021, între Saturn, planeta limitărilor, din Vărsător și Uranus, planeta schimbărilor bruște, din Taur, cuadratură menită să aducă un veritabil conflict între nou și vechi și să ne evidențieze faptul că nu avem încă resursele necesare pentru a evolua și progresa la nivelul dorit.

Atât Saturn, cât și Uranus guvernează Vărsătorul, deci este o luptă între doi guvernatori, dar Saturn este cel mai puternic, deoarece se află în domiciliu, iar Uranus în Taur este slăbit. Cu toate că impactul se va resimți la nivel mondial printr-o instabilitate financiară ce poate declanșa o criză economică, va fi resimțit și la nivel individual, cu atât mai mult cu cât astăzi Luna va tranzita Taurul și va face conjuncție cu Uranus.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec ar trebui să înceapă să se responsabilizeze vizavi de prieteni și de viața socială. Mulți nativi resimt limitări în aceste domenii și contextul zilei poate aduce unele răsturnări de situație menite să-i îndrepte și către o altă perspectivă. Pe de o parte, este posibil ca unii nativi să simtă că nu au resursele necesare pentru a-și demara sau conduce la succes proiectele, banii fiind, în primul rând o problemă, dar și timpul. De aceea pot avea schimbări menite să reglementeze acest aspect. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce unele tensiuni cu prietenii cauzate de datorii, împrumuturi. Ar fi bine ca nativii să evite pe parcursul acestui an asocierile cu prietenii, pentru că pot aduce pagube.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de limitări și blocaje în zona profesională. Nativii pot pierde o funcție, un statut și asta îi va obliga să-și reconfigureze strategia de afirmare sau de atingere a obiectivelor profesionale. Uranus din zodia lor le imprimă o mai mare poftă de libertate și independență și de aceea mulți nativi care se simt constrânși de jobul lor pot să-l piardă, iar acest aspect să le schimbe rutina zilnică, stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că, deși Luna le traversează zodia, și în mod normal le-ar aduce energie, vitalitate, azi le poate aduce agitație și chiar o lipsă de mobilitate fizică.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt în căutarea adevărului absolut, iar Saturn vine cu lecții grele despre principii de viață, mentalități și convingeri. Mulți nativi pot deveni rigizi în viziuni, pot accentua niște prejudecăți, și ceva se întâmplă astfel încât să se rupă de trecut și să-și depășească frici, inhibiții, anxietăți și probleme de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o stare de agitație, tensiune psihică și chiar dureri de gât și ceafă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie să învețe de la Saturn lecția responsabilității financiare, de aceea nu este exclus ca astăzi să fie penalizați pentru neplata unor taxe, datorii. Cei care s-au bazat pe resursele partenerului trebuie să devină independenți financiar. Sunt posibile conflicte cu prietenii cauzate de interese comune, de aceea mulți nativi se pot simți trădați. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate da peste cap niște planuri făcute în egătură cu un proiect. Posibil să nu primească o sponsorizare, finanțare, cineva să-și retragă o investiție făcută în imaginea nativilor. De evitat înșelătoriile, infidelitățile și orice practici financiare imorale.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de aspecte dificile, dat fiind că Saturn din casa relațiilor se războiește cu Uranus din casa carierei. Nativii pot pierde o funcție care le ocupa prea mult timp și nu le permitea să se ocupe de viața conjugală sau pot pierde un statut din cauza unor colaboratori neloiali. Saturn asta le și cere, să fie atenți la cei cu care se asociază și semnează contracte, iar în cuplu le cere maturitate și responsabilizare. În alte cazuri, schimbările majore de carieră survin în urma unei decizii a partenerului de viață. De exemplu, acesta primește o ofertă profesională și Leii se relochează pentru a-i fi aproape. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă atenție la contextele care pot pune în pericol imaginea și reputația nativilor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară îl au pe Saturn în zona muncii și sănătății, iar această cuadratură cu Uranus le va aduce multe frustrări și conflicte care pornesc de la imposibilitatea de a accepta cu ușurință noi reglementări la locul de muncă, noi schimbări care, cel mai probabil, sunt menite să limiteze desfășurarea normală a activităților sau, cel puțin, desfășurarea activităților așa cum nativii și-ar dori. Este foarte probabil ca acest context tensionat să stea la baza unor demisii. Totodată, cei mai înțelepți vor alege să adopte o altă viziune pentru a evita boala. Oricum, nevoia de responsabilizare vizavi de sănătate este una din temele majore ale anului 2021 pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce conflicte cu colegii de muncă sau cu cei cu care desfășoară activități comune, plecate de la convingeri și viziuni diferite.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se luptă cu Saturn în zona iubirii, a copiilor și a creativității, dar și a bucuriei de a trăi. Saturn este o planeta care aduce răceală și limitare, detașare, deci poate accentua nemulțumiri în aceste sectoare tranzitate, iar prin cuadratura cu Uranus de acum poate da naștere unei reale frustrări legată de faptul că nativii nu sunt ceea ce-și doresc să fie. Tema este „cine sunt versus cine vreau să fiu”. Pentru alții, contextul aduce o pierdere care este menită să-i responsabilizeze în sectorul tranzitat de Saturn. De exemplu, pierderea unei sume de bani îi stimulează să fie creativi și să scoată bani dintr-un hobby sau venirea pe lume a unui copil îi determină să-și piardă timpul liber. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce tensiuni financiare în cuplu și mulți nativi vor fi nevoiți să devină independenți financiar, să nu mai depindă de resursele altora pentru a funcționa, pentru a-și trăi viața.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Saturn în sectorul familiei și de Uranus în sectorul relațiilor. Acest context poate aduce scandaluri între părinți și partenerul de viață, poate aduce la suprafață traume din copilărie care au efect asupra vieții de cuplu, motiv pentru care nativii sunt invitați să-și redescopere rădăcinile și tiparele din familie, dacă viața conjugală are probleme. Posibile rupturi de contracte, încheieri de colaborări care au rolul de a întoarce atenția nativilor către familie și cămin. Întocmai ideea de cămin trebuie reformulată, aici fiind nevoie de maturizare și responsabilizare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot avea parte de conflicte cu familia, cu partenerul de viață și activitățile care vizează locuința pot fi amânate, întârziate, blocate. Emoțional pot resimți o adevărată furtună.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt stimulați de Saturn să învețe să comunice și să se maturizeze la nivel mental, la nivel de raționament. S-ar putea ca multe decizii luate să se întoarcă asupra lor sau să fie regretate ulterior. Din cauza felului în care comunică pot avea tesiuni cu colegii de muncă, iar o demisie acum poate fi neinspirată. Cu Uranus în casa muncii se întrevăd schimbări de loc de muncă, de program, de sarcini și responsabilități. Relația cu rudele este pusă la încercare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă grijă la deplasări, mai ales dacă sunt în interes de serviciu.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea ca odată cu această cuadratură dintre Saturn, guvernatorul lor, aflat pe casă financiară, și Uranus, guvernator financiar al lor, aflat pe casa iubirii, copiilor și hobyy-urilor, să conștientizeze că pentru a fi pe deplin mulțumiți și fericiți este necesar să-și câștige banii făcând ceea ce le place. Mulți nativi pot încheia relații bazate pe interese financiare, alți nativi pot fi forțați să se responsabilizeze financiar astfel încât să-și permită să ofere ajutor copiilor sau să-și permită mai mult timp liber, să-și permită să se dedice unor activități creative sau distractive. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că sunt susținuți puternic să câștige bani din valorificarea, monetizarea talentelor lor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot simți limitați și astfel forțați de Saturn să se maturizeze și responsabilizeze, iar prin cuadratura cu Uranus este vorba și de obținerea independenței emoționale și desprinderea de trecut, de tipare din copilărie, poate tipare toxice care le amprentează încă viața. Vărsătorii trebuie să învețe să se bazeze pe ei și doar pe ei, mai ales cei care încă depind de părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce tensiuni cu familia, întârzieri și blocaje în tot ce ține de locuință. Ideea de familie, de cămin trebuie revizuită.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Saturn pe casa trecutului, o casă a interiorizării, iar Uranus este pe casa comunicării. Ei bine, mulți Pești se pot simți în viața lor ca la închisoare, se pot simți anxioși, pot dezvolta frici, inhibiții, iar tot acest context trebuie schimbat. Practic, nativii se lasă ghidați de trecut și traume și ajung singuri, izolați și neînțeleși. În plus, deciziile luate se pot dovedi greșite în viitor. Uranus le cere întocmai schimbarea modului în care comunică și gândesc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot fi extrem de rigizi și încăpățânați în gândire și comunicare și pot da naștere unor conflicte serioase cu cei din jur.

Parteneri
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, suncă sau Kaizer
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe...
Doliu fără margini! Un artist de renume a părăsit scena astăzi. Întreaga Europă îl plânge
Doliu fără margini! Un artist de renume a părăsit scena astăzi. Întreaga Europă îl plânge
GENIAL! Ce a învățat-o Andra pe Alexandra Dinu la Românii au talent. I-a aratat pas cu pas
GENIAL! Ce a învățat-o Andra pe Alexandra Dinu la Românii au talent. I-a aratat pas...
FOTO, Prodanca, apariție interzisă într-un costum de baie ireal de mic! Doar Reghe ar trebui să o vadă așa
FOTO, Prodanca, apariție interzisă într-un costum de baie ireal de mic! Doar Reghe ar trebui...
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Un om al strazii a gasit un portofel de firma, plin cu bani si l-a dus direct la politie. Nu se aștepta ca proprietarul portofelului să facă asta:
Un om al strazii a gasit un portofel de firma, plin cu bani si l-a...
S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion
S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion
Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună din nou. Cum a reacționat matinalul
Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună din nou. Cum a reacționat matinalul
Alimentul care sporeşte inteligenţa. TOP 8 mâncăruri pentru creier, potrivit dr. Mihaela Bilic
Alimentul care sporeşte inteligenţa. TOP 8 mâncăruri pentru creier, potrivit dr. Mihaela Bilic
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş. Fosta iubită a asistat la scenă
Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş. Fosta iubită...
Se rupe cea mai veche echipă. Ce se întâmplă la „Neatza cu Răzvan și Dani”
Se rupe cea mai veche echipă. Ce se întâmplă la „Neatza cu Răzvan și Dani”
A MURIT! Majda de la Survivor plânge zi și noapte
A MURIT! Majda de la Survivor plânge zi și noapte
Uluitor. Câți bani poate câștiga lunar Patriarhul Daniel
Uluitor. Câți bani poate câștiga lunar Patriarhul Daniel
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Are 72 de ani, dar asta nu l-a oprit să se iubească cu o studentă. Detalii din dormitor: Să mă muște, să mă ciupească, să îmi pună...! Incredibil ce spune tânăra
Are 72 de ani, dar asta nu l-a oprit să se iubească cu o studentă....
Florin Călinescu își înjură colegii de la Românii au talent și are grave probleme cu conducerea Pro TV
Florin Călinescu își înjură colegii de la Românii au talent și are grave probleme cu...
România intră din nou în carantină! Scenariul roșu de pandemie se întinde peste țară. Al treilea val bate la ușă
România intră din nou în carantină! Scenariul roșu de pandemie se întinde peste țară. Al...
Mandat de arestare pentru un lider AUR. Acuzațiile sunt deosebit de grave
Mandat de arestare pentru un lider AUR. Acuzațiile sunt deosebit de grave
Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună din nou. Cum a reacționat matinalul
Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună din nou. Cum a reacționat matinalul
Când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a schimbat direcția. Agenții l-au prins și au avut o surpriză când au văzut cine e
Când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a schimbat direcția. Agenții l-au prins și au avut...
Simona Hapciuc, de urgență la spital. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor
Simona Hapciuc, de urgență la spital. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor
Ilfovul roşu: 19 localităţi din judeţul Ilfov sunt în scenariul roşu. Lista completă
Ilfovul roşu: 19 localităţi din judeţul Ilfov sunt în scenariul roşu. Lista completă
Euro un nou maxim istoric la curs valutar 5 martie 2021 de la BNR
Euro un nou maxim istoric la curs valutar 5 martie 2021 de la BNR
ULTIMA ORĂ! Criminalul din Onești a fost deconectat de la aparate! Anunțul venit în urmă cu puțin timp de la spital
ULTIMA ORĂ! Criminalul din Onești a fost deconectat de la aparate! Anunțul venit în urmă...
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel după asta
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel...
FOTO. Bianca Drăgușanu, goală în cadă! Imagini interzise cu fosta soție a lui Alex Bodi au ajuns pe net
FOTO. Bianca Drăgușanu, goală în cadă! Imagini interzise cu fosta soție a lui Alex Bodi...
Amendă halucinantă pentru biciclistul care a înfuriat planeta! Cât trebuie să plătească după ce a dat jos un copil pentru a-și face loc
Amendă halucinantă pentru biciclistul care a înfuriat planeta! Cât trebuie să plătească după ce a...
Surpriză pentru Bădălău? Bianca Drăgușanu, goală în cadă: S-a aplecat și s-a filmat așa! Imaginile interzise au apărut pe net
Surpriză pentru Bădălău? Bianca Drăgușanu, goală în cadă: S-a aplecat și s-a filmat așa! Imaginile...
Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”
Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre...
Cine este Regele Asfaltului din România, omul din umbră care construieşte autostrăzile şi primeşte miliarde de la stat
Cine este Regele Asfaltului din România, omul din umbră care construieşte autostrăzile şi primeşte miliarde...
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
A MURIT! Majda a primit vestea cumplită după ce s-a întors de la Survivor! Doamne, ce durere
A MURIT! Majda a primit vestea cumplită după ce s-a întors de la Survivor! Doamne,...
Poze XXX care vor DETONA lumea politicii din România! ”Mata Hari” a lovit la nivel înalt
Poze XXX care vor DETONA lumea politicii din România! ”Mata Hari” a lovit la nivel...
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Dacia Bigster – Primele imagini REALE cu interiorul viitorului SUV cu 7 locuri
Dacia Bigster – Primele imagini REALE cu interiorul viitorului SUV cu 7 locuri
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...