Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 15 – 21 februarie 2021. Berbecii trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop săptămânal 15 – 21 februarie 2021. Berbecii trebuie să aibă grijă la bani

De: Madalina Manole 13/02/2021 | 21:08
Horoscop săptămânal 15 – 21 februarie 2021. Berbecii trebuie să aibă grijă la bani

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 februarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 15 – 21 februarie 2021 se numără și cea a Berbecilor care pot avea parte de neplăceri financiare.

Săptămâna 15 – 21 februarie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Pești, ingres care anul acesta se va petrece pe data de 18 februarie și va marca începutul acestui semn zodiacal. Odată cu activarea zodiei Pești și noi vom deveni mai sensibili, mai generoși, mai empatici și mai intuitivi.

Săptămâna 15 – 21 februarie 2021 debutează sub aspectul benefic format de Venus, planeta iubirii, din zodia Vărsător și Nodul Nord Karmic din zodia Gemeni, aspect care ne mobilizează și ne ajută să ne poziționăm pe direcția de mers dorită. Este un aspect benefic socializării și putem cunoaște noi persoane care se vor dovedi interesante și de ajutor în viața noastră. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8 – 14 FEBRUARIE 2021. PEȘTII POT AVEA PREMONIȚII)

Întreaga săptămână va sta sub influența cuadraturii dintre Saturn, aflat în zodia Vărsător și Uranus din zodia Taur, prima cuadratură dintr-o serie de trei care se vor perfecta pe parcursul anului și care vor fi pe deplin resimțite la nivel social, dar și personal, menite să aibă un impact de viitor. Atât Saturn, cât și Uranus sunt guvernatori ai Vărsătorului, deci va fi vorba de o luptă serioasă, în care puterea îi aparține, totuși, lui Saturn, prin urmare răbdarea va fi cuvântul cheie. Va fi vorba de o luptă între nou și vechi, de instabilitate financiară, posibil chiar de o criză economică. Se va dori schimbarea unor structuri, însă resursele existente nu vor permite ca totul să se petreacă bătând din palme. Se va dori implementarea noului, însă desprinderea de ceea ce știam, de confort și siguranță, va fi dificilă și va cere răbdare.

Ca și cum acest careu nu ar fi fost de ajuns, iată că și Venus va face un careu cu Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur. Ei bine, acest context poate aduce neplăceri financiare și ne cere să evităm cheltuielile nejustificate, însă va fi puternic resimțit în zona relațională, unde vor apărea tensiuni și conflicte din cauza viziunilor noi, a dorinței de independență și libertate, care se ciocnește de dorința de stabilitate, de a lăsa lucrurile așa cum sunt.

Vestea bună a săptămânii 15 – 21 februarie este ieșirea din retrogradare a planetei Mercur în zodia Vărsător, aspect care se petrece chiar în ultima zi a perioadei analizate și care ne va limpezi mintea și ne va ajuta să vedem mult mai clar anumite situații cu care ne-am confruntat în ultimele trei săptămâni, astfel încât putem lua și decizii în consecință. Însă, întreaga săptămână rămân valabile recomandările făcute pentru Mercur retrograd în Vărsător.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2021. TAURII FAC SCHIMBĂRI PROFESIONALE)

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să aibă mare grijă la acțiunile financiare, fie că este vorba de cheltuieli, împrumuturi, fie de alte decizii importante. Este de preferat ca nativii să facă economii acum mai mult ca oricând. Nu este exclus ca unele surse de venit să se piardă. Pe de altă parte, și în cuplu pot apărea certuri din cauza banilor, dacă unul din parteneri este mai cheltuitor. Unii nativi pot monetiza talentele lor. Sectorul sănătății va fi luminat de Soare, ceea ce va însemna că unele afecțiuni mai vechi pot fi readuse în atenție acum și tratate. Cum Marte, guvernatorul nativilor, este tensionat, s-ar putea ca și energia acestora să fie scăzută. In schimb, intuiția și inspirația vor fi la cote înalte, dar și nevoia de odihnă, liniște și pace sufletească. Cu Mercur în mers direct, viziunea asupra unor proiecte profesionale se îmbunătățește și se pot lua decizii începând de săptămâna viitoare.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână destul de tensionată în sectorul carierei, iar conflictele cu superiorii pot fi la ordinea zilei. Pe de o parte nativii vor stabilitate profesională, iar pe de altă parte știu că trebuie făcută o schimbare, mai ales că-și doresc independență. Deci, săptămâna aceasta dorințele lor profesionale se luptă cu… dorințele lor profesionale, ceea ce face ca întreg contextul să fie apăsător și stresant. Sentimental, există posibilitatea să fie atrași de persoane din mediul de lucru, persoane care să-i pună în valoare prin statutul deținut sau care să le confere încredere în talentele lor. Financiar, posibil ca unele răsturnări de situație profesionale să aibă impact asupra bugetului, însă fie au bani puți deoparte, fie reușesc să se redreseze printr-o idee ingenioasă sau își pun abilitățile în acțiune. Pot scoate bani din talentele lor în viitor. Mercur în mers direct va ajuta mult la dialogul cu superiorii, la redresarea viziunilor profesionale, însă abia de săptămâna viitoare vor resimți aspectul acesta. Cu Soarele în tranzit prin Pești, de la mijlocul săptămânii, reînvie viața socială.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni continuă să fie frământați de evoluția lor, fie că sunt principiile care le dau bătăi de cap, fie că sunt dorințele de expansiune profesională care îi sperie. Este de preferat să nu se avânte în decizii deocamdată și să se lase ghidați și de intuiție. Sunt multe aspecte pe care nativii vor să le îmbunătățească la ei, dar încă Mercur, guvernatorul lor, este retrograd și le testează convingerile. Soarele va activa sectorul profesional și le va lumina direcția în carieră pe care să pornească sau să continue, dar confuzia va continua săptămâna aceasta. În plan sentimental, în schimb, lucrurile merg bine și planificarea unei vacanțe ar fi o idee bună. Sănătatea este, în continuare destul de delicată, dar gândirea pozitivă îi poate ajuta să depășească neplăcerile.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de conflicte cu prietenii, să nu fie mulțumiți de modul în care aceștia acționează și să se simtă lezați. Financiar, dacă până acum nu s-au responsabilizat cu plata taxelor, facturilor, datoriilor, ratelor la credit, s-ar putea să aibă o surpriză destul de neplăcută săptămâna aceasta. Când Soarele intră în Pești îi poate ajuta să vadă într-o altă lumină principii și convingeri, mentalități de viață după care s-au ghidat până acum. Mulți Raci vor dori să studieze ceva nou, s vor preocupa mai mult de dezvoltarea lor personală. Starea de sănătate este bună și chiar pot avea șansa de a descoperi un remediu eficient care să-i scape de o neplăcere, chiar dacă este vorba de o simplă răceală.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Leu continuă și săptămâna aceasta seria conflictelor cu ceilalți, mai ales de natură profesională. Sunt nemulțumiri majore legate de carieră și de colaboratori care nu mai pot fi neglijate. Sunt nativi care resimt blocaje profesionale, care nu pot avansa sau obține funcția dorită. Totodată, și în cuplu pot apărea tensiuni, maia les din cauza stresului profeisonal pe care unii nativi au tendința de a-l revărsa asupra partenerului. Răbdarea este cuvântul de ordine ale acestei perioade. Deciziile legate de relație și colaborări, asocieri și parteneriate nu trebuie luate săptămâna aceasta. Când Soarele va activa zodia Pești, mulți Lei vor vedea mult mai clar dedesupturile relaționale și și-ar putea dori să renunțe la unele aspecte ale vieții în doi sau la unele contracte neprofitabile financiar. Totuși, în toată această agitație, Leii pot cunoaște persoane importante care să-i ajute în proiectele în care sunt implicați.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au parte tensiuni și frustrări legate de faptul că nu se simt deloc aproape de un ideal profesional sau trebuie să muncească mult prea mult pentru a-și atinge un vis. Posibil ca unele mentalități să le fie date peste cap, mai ales dacă și-au schimbat recent locul de muncă sau, pe de altă parte, convingerile lor să nu empatizeze cu sarcinile pe care trebuie să le desfășoare. Nativii nu sunt dispuși la compromisuri. Este important să aibă răbdare la locul de muncă și să nu se grăbească să tragă concluzii săptămâna aceasta. Când Soarele intră în Pești va activa sectorul relațiilor și le va oferi nativilor o mai mare dorință de a se conecta la partener și de a petrece timp alături de acesta. Și relațiile profesionale pot fi privite într-o lumină mai blândă. Financiar, nu este momentul cheltuielilor.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Balanță traversează o săptămână destul de încordată în plan sentimental. Nativii se simt limitați, blocați de trecut pentru a lega ceva nou sau, în cuplu, sunt tensiuni financiare și reproșuri legate de cheltuieli. Situația se va mai îmbunătăți în viața amoroasă abia după ce Mercur își încheie retrogradarea. Profesional, odată ce Soarele va intra în zodia Pești, sporul la muncă va crește, nativii vor fi mai eficienți și mai dornici de a face lucrurile să funcționeze. Tranzitul susține și starea de sănătate, mai ales prin prisma unor conștientizări ce țin de schimbarea stilului de viață.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să depună un real efort pentru a nu intra în conflicte cu cei dragi. În familie este nevoie de maturitate, de multă răbdare, mai ales dacă sunt la mijloc contexte care vizează viața de cuplu a nativilor. Comunicarea cu familia se va îmbunătăți abia către finele săptămânii. Cu partenerul se pot ridica, pe de altă parte, probleme ce vizează siguranța relației și poate fi nevoie de o altă abordare a ideii de familie în sine, a ideii de căsătorie, de exemplu, de construire a căminului. Cei singuri vor fi mai avantajați sentimental, odată ce Soarele va activa zodia Pești pentru că vor fi mai dornici de flirt, de descoperire a emoțiilor unei noi iubiri. Tot acest aspect îi va ajuta să fie creativi, sensibili, să dea frâu liber spiritului artistic și să se dedice mai mult unor hobby-uri avute. Financiar, pot avea ajutor de la cineva în rezolvarea unei probleme cu actele, cu un credit, poate pot primi sau returna un împrumut.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător reușesc să ajungă la un consens cu partenerul de viață la începutul săptămânii, însă comunicarea, la modul general, nu va fi punctul lor forte, mai ales că Mercur retrogradează în acest sector. Nativii pot fi mai conflcituali și pot apărea discrepanțe majore între ideile lor și modul în care le pun în practică. Pot fi limitați de contexte să se exprime, iar certurile cu colegii pot lua amploare. Dintr-o altă perspectivă, vor fi nativi care vor fi obligați de un conetxt să-și schimbe stilul de viață și rutina zilnică. Mai multă atenție la deplasări pentru că pot apărea situații neprevăzute. Când Soarele va activa zodia Pești, interesul pentru casă și familie va crește și pot conștientiza și motivul unor stări emoționale mai neplăcute pe care le-au avut. Totodată, se pot lumina și unele contexte din trecut și le pot vedea cu alți ochi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să se confrunte cu unele limitări financiare și nu este vorba că nu au bani, ci că nu au bani să-i cheltuie așa cum își doresc, să-i cheltuie pe distracții, de exemplu. O speculație financiară făcută acum îi poate costa scump pe nativi. Pe de altă parte, copiii pot veni cu cerințe prea mari și prea greu de satisfăcut. Nu terbuie să apeleze la economii decât pentru lucrurile cu adevărat importante. Soarele în tranzit prin Pești le va susține curiozitatea și interesul pentru zona intelectuală, dar îi va ajuta și să vadă alături de cine mai merită să rămână în tovărășie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător se tem pentru siguranța și stabilitatea lor. Pe de oparte, ar face schimbări, dar pe de altă parte, se simt limitați și le lipsește întocmai curajul. Oricum nu este momentul marilor decizii săptămâna aceasta, dar este o perioadă excelentă pentru analizarea lor în profunzime. Familia poate veni cu pretenții prea mari cărora nativii nu lepot face față deocamdată. Una spect legat de locuință, de cămin este destul de imprevizibil. Când Soarele va activa zodia Pești, nativii vor vedea altfel o situație financiară. Li se va lumina un drum de îmbunătățire a veniturilor, deci fără grabă deocamdată în negocieri.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 februarie 2021

Cei născuți în zodia Pești se vor bucura din plin de ingresul Soarelui în zodia lor, mai ales că se află îtr-o perioadă în care trec prin drame de conștiință și frământări greu de ținut în frâu. Săptămâna aceasta ar putea depista care sunt blocajele și limitările trecutului, ce-i ține pe loc și nu-i lasă să avanseze în direcția dorită. Li se cere mai multă atenție la comunicare, la negocieri și deplasări pentru că graba strică treaba, însă nici tăcerea prea multă nu este de bun augur. Sentimental, este o săptămână pasională, poate chiar nativii dau frâu liber unei dorințe pe care o țineau ascunsă, unei aventuri, în alte cazuri.

Parteneri
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Cel mai negru coșmar pe care l-ar trăi România. Un celebru economist a spus ce urmează: E doar începutul
Cel mai negru coșmar pe care l-ar trăi România. Un celebru economist a spus ce...
Diana Șoșoacă, amenințări halucinante după revenire. Pe cine acuză
Diana Șoșoacă, amenințări halucinante după revenire. Pe cine acuză
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar o adolescentă
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar...
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să achite nicio rată. Au rămas atât cu banii, cât şi cu casa cumparata din ei. Cum îşi iau ţepe băncile
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să...
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!” Lovitura dată în doar 4 zile
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!”...
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului:
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului: "Doare, tati, doare...
Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry
Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul...
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea cu bărbații, drogurile și alcoolul au desfigurat-o. Nici tu nu o recunoști
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea...
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă
Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă
Apare un nou partid în România!? Dezvăluirea făcută de Adrian Năstase
Apare un nou partid în România!? Dezvăluirea făcută de Adrian Năstase
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul”...
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă a restricţiilor DOCUMENT
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul la scurt timp după descoperire
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul...
EXCLUSIV! Gina Pistol naște săptămâna asta! Bagajul e la ușă, bebe e pe drum iar Smiley dă din casă: ”În sarcină, a avut poftă de...”
EXCLUSIV! Gina Pistol naște săptămâna asta! Bagajul e la ușă, bebe e pe drum iar...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta cu Meghan și Harry
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta...
„Fără griji și cu mulți bani, ca la 39 de ani
„Fără griji și cu mulți bani, ca la 39 de ani"! Cât de sexy a...
Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența și de această dată!
Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența...
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de muncă străine de la cel de-al doilea război mondial
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de...
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie într-un business de succes
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie...
George și Mădălina au părăsit Puterea dragostei! Ce concurenți au fost devastați de veste
George și Mădălina au părăsit Puterea dragostei! Ce concurenți au fost devastați de veste
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...