Președintele Academiei Române: ”România, o enclavă de latinitate la porțile Orientului”
Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021. Mercur retrograd în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021. Mercur retrograd în zodia Vărsător

De: Madalina Manole 29/01/2021 | 23:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021. Mercur retrograd în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 30 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în zodia lor.
Mercur, planeta comunicării, își începe de astăzi mersul retrograd prin zodia Vărsător și va continua până pe data de 21 februarie 2021.

În toată această perioadă, Mercur retrograd ne invită la o reevaluare a unor planuri de viitor, o revizuire a unor proiecte și relații, de prietenie sau de iubire, dar și la o reanaliză a modului în care comunicăm și gândim. Este o perioadă în care putem renegocia contracte, în care putem reîntâlni persoane din trecut, o perioadă în care ne vom da seama, posibil chiar în urma dialogurilor interioare, că trebuie să ne schimbăm total un tipar de gândire pentru a evolua spiritual și a progresa profesional.

Va trebui ca în perioada aceasta să fim mai atenți la mesajele pe care le transmitem, dar și la modul în care le interpretăm pentru că putem fi mai confuzi și putem fi înțeleși greșit de ceilalți.

În perioada de retrogradare a lui Mercur în Vărsător vă sfătuiesc să nu vă achiziționați aparatură electrică, electronică și electrocasnică, dar în special obiecte care au legătură cu comunicația și comunicarea, deci telefoane, mașini și să fiți foarte atenți la tot ce ține de comunicare online, mailuri, site-uri, plăți făcute online. De asemenea, dacă renegocierea unor contracte este un aspect benefic acum, negocierea unor noi contracte nu este indicată.

Totodată, relansarea unor site-uri, unor proiecte online sau lansarea acestora în condițiile în care ați amânat și tergiversat momentul este susținută de Mercur retrograd în Vărsător. Tot ce ține de tehnologie va fi amprentat de retrogradarea lui Mercur, ceea ce poate însemna că odată cu revenirea lui în mers direct pot apărea adevărate inovații la acest capitol.

Urmează o perioadă foarte intensă la capitolul rațiune, dat fiind că Mercur retrograd va face conjuncții cu Soarele, Venus și Jupiter, toate aflate în Vărsător, și va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă din Vărsător. Este, probabil, una dintre cele mai puternice retrogradări ale lui Mercur din ultimii zeci de ani, deci poate veni cu idei ingenioase, cu soluții inedite și viziuni originale, cu iluminări, cu adevărate revelații și conștientizări. Zodiile care vor resimți cel mai puternic acest Mercur retrograd sunt Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și Gemeni și Fecioară, dat fiind că Mercur le este guvernator.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu retrogradarea lui Mercur să se împace cu prieteni cu care au fost certați, dar și să facă ordine în anturajul lor și să elimine acele persoane cu care nu mai empatizează la nivel de convingeri și ideologii. O serie de planuri de viitor pot căpăta o nouă perspectivă, iar nativii pot avea idei bune despre cum să-și relanseze niște proiecte, mai ales dacă acestea au legătură cu tehnologia sau mediul online, cu mass media sau televiziunea. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce nativilor ocazia de a cunoaște o persoană prin intermediul spațiului online cu care să lege o prietenie ce ulterior poate trece la alt nivel.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Mercur retrograd în Vărsător în zona carierei și imaginii profesionale. Nativii vor reanaliza cu multă atenție situația lor profesională și vor revizui acele aspecte care nu le sunt pe plac, de aceea nu este exclus să apară tensiuni cu superiorii. Mulți nativi pot lua acum în calcul o schimbare a direcției în carieră. Este o perioadă bună să-și revizuiască niște obiective de viitor, niște planuri avute, dar și strategia prin care vor să ajungă la ele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei ingenioase, îndrăznețe despre cum să se afirme profesional.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de această retrogradare a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, printr-un sector al filozofiilor de viață. Nativii au ocazia acum să-și reanalizeze niște convingeri, să-și revizuiască niște mentalități învechite și noi orizonturi de viitor li se deschid în față. Totodată, este posibil ca unii nativi să-și dorească să învețe ceva nou, să exploreze noi domenii, să obțină noi diplome. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce adevărate revelații și momente de conștientizare a unor situații.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul finanțelor, al banilor deținuți împreună cu alții, al moștenirilor, partajelor și litigiilor. Nativii sunt sfătuiți să-și reanalizeze creditele, datoriile, să-și plătească taxele, impozitele restante, să evite împrumuturile și să-și facă ordine în tot ce ține de buget comun cu cineva, poate chiar cu partenerul de viață. Mercur retrograd le poate aduce neplăceri celor care nu sunt la zi cu acestea. Totodată, modul în care se raportează la resursele altora este o temă de reflecție acum, dar și viața intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și revizuiască o atitudine față de o relație ascunsă, secretă, chiar extraconjugală.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Mercur retrograd în Vărsător întocmai în sectorul relațiilor, indiferent că sunt relații de cuplu sau relații profesionale. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la comunicarea cu ceilalți pentru că vor avea tendința de a fi foarte conflictuali și impunători și pot exagera cu autoritatea. Trebuie să ia în calcul că având parte de foarte multe planete în casa opusă lor, cea a relațiilor, sunt complet dezechilibrați și tendința este de a deveni agresivi. Lecția lor este aceea de a găsi echilibrul cu ceilalți, iar acest echilibru vine din empatie, înțelegere și sprijin acordat, umanitarism. Pot ieși la suprafață probleme în cuplu, în căsnicii, pot apărea conflicte cu colaboratorii, se pot încheia contracte. Este absolut necesar să-și revizuiască modul de comunicare cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor resimți din plin retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin Vărsător în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot deveni mai conflictuali cu colegii de muncă, însă și o serie de nemulțumiri profesionale se pot accentua acum, motiv pentru care devine o perioadă favorabilă reanalizării locului de muncă cu tot ce presupune acesta. Este nevoie de o revizuire a programului de lucru, a sarcinilor și responsabilităților, dar și a locului de muncă la propriu. Vor fi nativi care vor lua decizia de a-și schimba jobul, însă sunt sfătuiți să nu o facă până pe 21 februarie. Renegocierea unor aspecte legate de salarizare este binevenită. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția asupra sănătății în toată această perioadă. Este posibil ca stresul profesional să crească și este recomandat ca nativii să-și reevalueze starea de sănătate, dar mai ales stilul de viață, căruia trebuie să-i aducă îmbunătățiri considerabile.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul iubirii, al copiilor și al creativității. O serie de nativi vor fi tentați să se întoarcă la o fostă iubire în urma unor dialoguri și reanalize, în timp ce alții își vor revizui atitudinea față de iubire, față de modul în care se raportează la viața sentimentală. Relația cu copiii va avea, de asemenea, nevoie de reconfigurare. Creativitatea va fi la cote înalte, iar nativii vor avea idei îndrăznețe, inovative despre proiectele lor artistice. Este necesar, în schimb, să-și reorganizeze timpul liber, să-și reanalizeze implicarea în activitățile distractive, pasiuni și hobby-urile. De evitat speculațiile financiare, mai ales dacă sunt legate de online, criptomonede. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții importante în plan sentimental, poate chiar legate de viitorul relației, de progresul său.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul familiei și locuinței. Sunt posibile tensiuni cu cei dragi care apar ca urmare a unor viziiuni complet diferite, ca urmare a diferenței de generație și mentalitate. Este o perioadă care le cere revizuirea atitudinii față de familie, dar și față de ideea de a avea o familie. Aspecte care țin de casă pot fi îngreunate acum, în special dacă este vorba de contracte. Mare atenție la semnarea contractelor de cumpărare a locuinței. De referat ar fi ca acestea să fie amânate până pe 21 februarie sau să fie analizate în amănunt. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că în această perioadă pot apărea frustrări emoționale și cauza acestora ar putea fi trecutul, copilăria. Traumele copilăriei se pot reactiva pentru a fi analizate și vindecate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul comunicării. Pentru nativi va urma o perioadă intensă la nivel de rațiune și conștiință. Pe de o parte vor trebui să-și revizuiască modul în care comunică cu cei din jur, iar pe de altă parte este nevoie de o revizuire a tiparelor de gândire și comportament. Sunt posibile confuzii, frământări, tensiuni cu ceilalți. Mai multă atenție la negocieri pentru a nu ieși în pierdere, dar și la deplasări, care pot veni cu neplăceri și impedimente. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere reevaluarea unor decizii luate anterior. Partea cu plus a acestei perioade de retrogradare este că le va stimula imaginația, gândirea și le poate aduce idei bune, soluții și mai ales revelații și schimbări de perspectivă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la modul în care-și cheltuie banii și să-și revizuiască modul în care-și administrează bugetul, dar și modul în care-și câștigă existența. Partea cu minus este că ot pierde bani, iar partea cu plus este că pot avea idei ingenioase despre cum să-și îmbunătățească bugetul. Pot găsi soluții la neajunsurile bănești. Totodată, o reevaluare a talentelor personale le poate aduce ocazia de le monetiza. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să profite de această perioadă pentru a-și revizui încrederea de sine, stima de sine.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Mercur retrograd întocmai în zodia lor, iar acest aspect le cere o reevaluare completă a sistemului de valori și credințe, a modului în care gândesc și comunică cu cei din jur. Este o perioadă care le cere mai multă atenție la starea de sănătate pentru că stresul poate fi mare acum. Revizuirea raportării la propria lor persoană, dar și la ceilalți este importantă. Dialogurile interioare pot aduce revelații nativilor, momente de conștientizare și iluminare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că au tendința în această perioadă de a fi mai conflictuali, mai confuzi și nu ar fi bine să ia decizii majore.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se vor lupta la scenă deschisă cu trecutul lor, cu traumele lor, cu fricile, angoasele și anxietățile lor. Va fi o perioadă care-i va solicita psihic, va crește nivelul de stres și este foarte probabil ca unel probleme de sănătate mai vechi să reapară, de aceea revizuirea acestui sector este esențială, inclusiv reorganizarea stilului de viață și acordarea unei atenții mai mari odihnei. Este foarte probabil ca în această perioadă să revină în viața lor persoane, foste iubiri, foste relații. Insomniile, agitația interioară se poate intensifica. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se axeze mai mult pe partea spirutuală a vieții. Vor avea o intuiție remarcabilă și vor trăi adevărate revelații, dacă-și permit asta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Incredibil! Vedetă ziua, prostituată seara! Colegii de la Insula Iubirii, şocaţi de cele aflate
Incredibil! Vedetă ziua, prostituată seara! Colegii de la Insula Iubirii, şocaţi de cele aflate
FOTO. Antonia a încins atmosfera cu apariția ei. Cum arată în costum de baie!
FOTO. Antonia a încins atmosfera cu apariția ei. Cum arată în costum de baie!
Ce iese la ALCOOLTEST dacă bei VIN FIERT? Surpriza unui polițist
Ce iese la ALCOOLTEST dacă bei VIN FIERT? Surpriza unui polițist
De ce fac românii infarct. Boala care ne distruge inima
De ce fac românii infarct. Boala care ne distruge inima
Boala care amorțește mâna. Mulți o facem din cauza locului de muncă
Boala care amorțește mâna. Mulți o facem din cauza locului de muncă
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Rusia CUTREMURĂ toată Europa! Decizia momentului la nivel MONDIAL: Da, este sigur
Rusia CUTREMURĂ toată Europa! Decizia momentului la nivel MONDIAL: Da, este sigur
Răsturnare de situație în cazul averii colosale a Paule Iacob. Cine este moştenitorul secret care a revendicat cele 10 milioane de euro
Răsturnare de situație în cazul averii colosale a Paule Iacob. Cine este moştenitorul secret care...
BANCUL ZILEI. Alinuța: Mama, azi la școală ne-au făcut testul de virginitate!
BANCUL ZILEI. Alinuța: Mama, azi la școală ne-au făcut testul de virginitate!
Culiță Sterp, primele declarații după ce s-a scris că a ucis un om: „M-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa”
Culiță Sterp, primele declarații după ce s-a scris că a ucis un om: „M-ați făcut...
Dezvăluire uluitoare făcută de Johnny Depp: Am făcut-o doar o dată...
Dezvăluire uluitoare făcută de Johnny Depp: Am făcut-o doar o dată...
Scandal în UE. Ungaria şi-a folosit dreptul de veto şi a blocat pachetul de ajutor de 18 miliarde de euro pentru Ucraina / Viktor Orban cere deblocarea banilor pentru ţara sa în schimbul votului
Scandal în UE. Ungaria şi-a folosit dreptul de veto şi a blocat pachetul de ajutor...
Ungurii zdruncină toată Europa! Viktor Orban a dat ordinul care aruncă totul în aer
Ungurii zdruncină toată Europa! Viktor Orban a dat ordinul care aruncă totul în aer
Exclusiv. Cum a fost eliminat Victor Ponta de la Palatul Victoria. Tragedia care l-a scos din joc
Exclusiv. Cum a fost eliminat Victor Ponta de la Palatul Victoria. Tragedia care l-a scos...
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
O mamă din Târgu Jiu și-a urmărit fiica de 16 ani la meditații și a avut un adevărat șoc. I-a prins în fapt!
O mamă din Târgu Jiu și-a urmărit fiica de 16 ani la meditații și a...
Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Ne vedem în instanță, nimeni nu e mai presus ca legea”
Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Ne vedem în instanță, nimeni nu e...
Cristina Pucean spune adevărul! Ce i-a făcut Bogdan de la Ploiești? „Om fără scrupule”
Cristina Pucean spune adevărul! Ce i-a făcut Bogdan de la Ploiești? „Om fără scrupule”
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără haine
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără...
Vești proaste pentru români! Câți lei va costa 1 litru de ulei, înainte de Crăciun
Vești proaste pentru români! Câți lei va costa 1 litru de ulei, înainte de Crăciun
Vameșii au văzut o tânără „ciudată”. Au dezbrăcat-o și au încremenit!
Vameșii au văzut o tânără „ciudată”. Au dezbrăcat-o și au încremenit!