Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021. Mercur retrograd în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021. Mercur retrograd în zodia Vărsător

De: Madalina Manole 29/01/2021 | 23:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021. Mercur retrograd în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 30 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în zodia lor.
Mercur, planeta comunicării, își începe de astăzi mersul retrograd prin zodia Vărsător și va continua până pe data de 21 februarie 2021.

În toată această perioadă, Mercur retrograd ne invită la o reevaluare a unor planuri de viitor, o revizuire a unor proiecte și relații, de prietenie sau de iubire, dar și la o reanaliză a modului în care comunicăm și gândim. Este o perioadă în care putem renegocia contracte, în care putem reîntâlni persoane din trecut, o perioadă în care ne vom da seama, posibil chiar în urma dialogurilor interioare, că trebuie să ne schimbăm total un tipar de gândire pentru a evolua spiritual și a progresa profesional.

Va trebui ca în perioada aceasta să fim mai atenți la mesajele pe care le transmitem, dar și la modul în care le interpretăm pentru că putem fi mai confuzi și putem fi înțeleși greșit de ceilalți.

În perioada de retrogradare a lui Mercur în Vărsător vă sfătuiesc să nu vă achiziționați aparatură electrică, electronică și electrocasnică, dar în special obiecte care au legătură cu comunicația și comunicarea, deci telefoane, mașini și să fiți foarte atenți la tot ce ține de comunicare online, mailuri, site-uri, plăți făcute online. De asemenea, dacă renegocierea unor contracte este un aspect benefic acum, negocierea unor noi contracte nu este indicată.

Totodată, relansarea unor site-uri, unor proiecte online sau lansarea acestora în condițiile în care ați amânat și tergiversat momentul este susținută de Mercur retrograd în Vărsător. Tot ce ține de tehnologie va fi amprentat de retrogradarea lui Mercur, ceea ce poate însemna că odată cu revenirea lui în mers direct pot apărea adevărate inovații la acest capitol.

Urmează o perioadă foarte intensă la capitolul rațiune, dat fiind că Mercur retrograd va face conjuncții cu Soarele, Venus și Jupiter, toate aflate în Vărsător, și va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă din Vărsător. Este, probabil, una dintre cele mai puternice retrogradări ale lui Mercur din ultimii zeci de ani, deci poate veni cu idei ingenioase, cu soluții inedite și viziuni originale, cu iluminări, cu adevărate revelații și conștientizări. Zodiile care vor resimți cel mai puternic acest Mercur retrograd sunt Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și Gemeni și Fecioară, dat fiind că Mercur le este guvernator.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu retrogradarea lui Mercur să se împace cu prieteni cu care au fost certați, dar și să facă ordine în anturajul lor și să elimine acele persoane cu care nu mai empatizează la nivel de convingeri și ideologii. O serie de planuri de viitor pot căpăta o nouă perspectivă, iar nativii pot avea idei bune despre cum să-și relanseze niște proiecte, mai ales dacă acestea au legătură cu tehnologia sau mediul online, cu mass media sau televiziunea. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce nativilor ocazia de a cunoaște o persoană prin intermediul spațiului online cu care să lege o prietenie ce ulterior poate trece la alt nivel.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Mercur retrograd în Vărsător în zona carierei și imaginii profesionale. Nativii vor reanaliza cu multă atenție situația lor profesională și vor revizui acele aspecte care nu le sunt pe plac, de aceea nu este exclus să apară tensiuni cu superiorii. Mulți nativi pot lua acum în calcul o schimbare a direcției în carieră. Este o perioadă bună să-și revizuiască niște obiective de viitor, niște planuri avute, dar și strategia prin care vor să ajungă la ele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei ingenioase, îndrăznețe despre cum să se afirme profesional.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de această retrogradare a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, printr-un sector al filozofiilor de viață. Nativii au ocazia acum să-și reanalizeze niște convingeri, să-și revizuiască niște mentalități învechite și noi orizonturi de viitor li se deschid în față. Totodată, este posibil ca unii nativi să-și dorească să învețe ceva nou, să exploreze noi domenii, să obțină noi diplome. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce adevărate revelații și momente de conștientizare a unor situații.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul finanțelor, al banilor deținuți împreună cu alții, al moștenirilor, partajelor și litigiilor. Nativii sunt sfătuiți să-și reanalizeze creditele, datoriile, să-și plătească taxele, impozitele restante, să evite împrumuturile și să-și facă ordine în tot ce ține de buget comun cu cineva, poate chiar cu partenerul de viață. Mercur retrograd le poate aduce neplăceri celor care nu sunt la zi cu acestea. Totodată, modul în care se raportează la resursele altora este o temă de reflecție acum, dar și viața intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și revizuiască o atitudine față de o relație ascunsă, secretă, chiar extraconjugală.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Mercur retrograd în Vărsător întocmai în sectorul relațiilor, indiferent că sunt relații de cuplu sau relații profesionale. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la comunicarea cu ceilalți pentru că vor avea tendința de a fi foarte conflictuali și impunători și pot exagera cu autoritatea. Trebuie să ia în calcul că având parte de foarte multe planete în casa opusă lor, cea a relațiilor, sunt complet dezechilibrați și tendința este de a deveni agresivi. Lecția lor este aceea de a găsi echilibrul cu ceilalți, iar acest echilibru vine din empatie, înțelegere și sprijin acordat, umanitarism. Pot ieși la suprafață probleme în cuplu, în căsnicii, pot apărea conflicte cu colaboratorii, se pot încheia contracte. Este absolut necesar să-și revizuiască modul de comunicare cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor resimți din plin retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin Vărsător în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot deveni mai conflictuali cu colegii de muncă, însă și o serie de nemulțumiri profesionale se pot accentua acum, motiv pentru care devine o perioadă favorabilă reanalizării locului de muncă cu tot ce presupune acesta. Este nevoie de o revizuire a programului de lucru, a sarcinilor și responsabilităților, dar și a locului de muncă la propriu. Vor fi nativi care vor lua decizia de a-și schimba jobul, însă sunt sfătuiți să nu o facă până pe 21 februarie. Renegocierea unor aspecte legate de salarizare este binevenită. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția asupra sănătății în toată această perioadă. Este posibil ca stresul profesional să crească și este recomandat ca nativii să-și reevalueze starea de sănătate, dar mai ales stilul de viață, căruia trebuie să-i aducă îmbunătățiri considerabile.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul iubirii, al copiilor și al creativității. O serie de nativi vor fi tentați să se întoarcă la o fostă iubire în urma unor dialoguri și reanalize, în timp ce alții își vor revizui atitudinea față de iubire, față de modul în care se raportează la viața sentimentală. Relația cu copiii va avea, de asemenea, nevoie de reconfigurare. Creativitatea va fi la cote înalte, iar nativii vor avea idei îndrăznețe, inovative despre proiectele lor artistice. Este necesar, în schimb, să-și reorganizeze timpul liber, să-și reanalizeze implicarea în activitățile distractive, pasiuni și hobby-urile. De evitat speculațiile financiare, mai ales dacă sunt legate de online, criptomonede. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții importante în plan sentimental, poate chiar legate de viitorul relației, de progresul său.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul familiei și locuinței. Sunt posibile tensiuni cu cei dragi care apar ca urmare a unor viziiuni complet diferite, ca urmare a diferenței de generație și mentalitate. Este o perioadă care le cere revizuirea atitudinii față de familie, dar și față de ideea de a avea o familie. Aspecte care țin de casă pot fi îngreunate acum, în special dacă este vorba de contracte. Mare atenție la semnarea contractelor de cumpărare a locuinței. De referat ar fi ca acestea să fie amânate până pe 21 februarie sau să fie analizate în amănunt. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că în această perioadă pot apărea frustrări emoționale și cauza acestora ar putea fi trecutul, copilăria. Traumele copilăriei se pot reactiva pentru a fi analizate și vindecate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul comunicării. Pentru nativi va urma o perioadă intensă la nivel de rațiune și conștiință. Pe de o parte vor trebui să-și revizuiască modul în care comunică cu cei din jur, iar pe de altă parte este nevoie de o revizuire a tiparelor de gândire și comportament. Sunt posibile confuzii, frământări, tensiuni cu ceilalți. Mai multă atenție la negocieri pentru a nu ieși în pierdere, dar și la deplasări, care pot veni cu neplăceri și impedimente. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere reevaluarea unor decizii luate anterior. Partea cu plus a acestei perioade de retrogradare este că le va stimula imaginația, gândirea și le poate aduce idei bune, soluții și mai ales revelații și schimbări de perspectivă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la modul în care-și cheltuie banii și să-și revizuiască modul în care-și administrează bugetul, dar și modul în care-și câștigă existența. Partea cu minus este că ot pierde bani, iar partea cu plus este că pot avea idei ingenioase despre cum să-și îmbunătățească bugetul. Pot găsi soluții la neajunsurile bănești. Totodată, o reevaluare a talentelor personale le poate aduce ocazia de le monetiza. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să profite de această perioadă pentru a-și revizui încrederea de sine, stima de sine.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Mercur retrograd întocmai în zodia lor, iar acest aspect le cere o reevaluare completă a sistemului de valori și credințe, a modului în care gândesc și comunică cu cei din jur. Este o perioadă care le cere mai multă atenție la starea de sănătate pentru că stresul poate fi mare acum. Revizuirea raportării la propria lor persoană, dar și la ceilalți este importantă. Dialogurile interioare pot aduce revelații nativilor, momente de conștientizare și iluminare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că au tendința în această perioadă de a fi mai conflictuali, mai confuzi și nu ar fi bine să ia decizii majore.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se vor lupta la scenă deschisă cu trecutul lor, cu traumele lor, cu fricile, angoasele și anxietățile lor. Va fi o perioadă care-i va solicita psihic, va crește nivelul de stres și este foarte probabil ca unel probleme de sănătate mai vechi să reapară, de aceea revizuirea acestui sector este esențială, inclusiv reorganizarea stilului de viață și acordarea unei atenții mai mari odihnei. Este foarte probabil ca în această perioadă să revină în viața lor persoane, foste iubiri, foste relații. Insomniile, agitația interioară se poate intensifica. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se axeze mai mult pe partea spirutuală a vieții. Vor avea o intuiție remarcabilă și vor trăi adevărate revelații, dacă-și permit asta.

Parteneri
BOMBĂ! Razvan Simion, relație SECRETĂ cu o vedeta Antena 1, desi Lidia Buble inca ii trimite mesaje
BOMBĂ! Razvan Simion, relație SECRETĂ cu o vedeta Antena 1, desi Lidia Buble inca ii...
Încă un cutremur puternic în România de 8 martie! Al cincilea seism din ultimele zile. Avertismentul specialiștilor privind marele cutremur
Încă un cutremur puternic în România de 8 martie! Al cincilea seism din ultimele zile....
Diana Șoșoacă, amenințări halucinante după revenire. Pe cine acuză
Diana Șoșoacă, amenințări halucinante după revenire. Pe cine acuză
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar o adolescentă
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar...
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Acest lucru nu a fost cunoscut de nimeni. De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat
Acest lucru nu a fost cunoscut de nimeni. De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed...
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să achite nicio rată. Au rămas atât cu banii, cât şi cu casa cumparata din ei. Cum îşi iau ţepe băncile
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să...
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului:
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului: "Doare, tati, doare...
PSD și-a ales candidatul pentru prezidențiale. Nume-bombă pronunțat
PSD și-a ales candidatul pentru prezidențiale. Nume-bombă pronunțat
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea cu bărbații, drogurile și alcoolul au desfigurat-o. Nici tu nu o recunoști
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea...
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Un actor celebru din România, lovit crunt de COVID-19: A fost ca un fel de film horror! Nu puteam să respir
Un actor celebru din România, lovit crunt de COVID-19: A fost ca un fel de...
Interviul exploziv al Prințului Harry și Meghan Markle cu renumita Oprah Winfrey. Live tex
Interviul exploziv al Prințului Harry și Meghan Markle cu renumita Oprah Winfrey. Live tex
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul”...
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă a restricţiilor DOCUMENT
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul la scurt timp după descoperire
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul...
EXCLUSIV! Gina Pistol naște săptămâna asta! Bagajul e la ușă, bebe e pe drum iar Smiley dă din casă: ”În sarcină, a avut poftă de...”
EXCLUSIV! Gina Pistol naște săptămâna asta! Bagajul e la ușă, bebe e pe drum iar...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta cu Meghan și Harry
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta...
„Fără griji și cu mulți bani, ca la 39 de ani
„Fără griji și cu mulți bani, ca la 39 de ani"! Cât de sexy a...
Ce ii face Georgiana lui Jador dupa ce acesta a fost grav accidentat si nu a mai aparut alaturi de Faimosi la Survivor Romania 2021
Ce ii face Georgiana lui Jador dupa ce acesta a fost grav accidentat si nu...
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de muncă străine de la cel de-al doilea război mondial
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de...
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie într-un business de succes
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie...
George și Mădălina au părăsit Puterea dragostei! Ce concurenți au fost devastați de veste
George și Mădălina au părăsit Puterea dragostei! Ce concurenți au fost devastați de veste
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...