Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 20 – 26 septembrie 2021. Gemenii se simt nefericiți

Horoscop săptămânal 20 – 26 septembrie 2021. Gemenii se simt nefericiți

De: Madalina Manole 19/09/2021 | 20:20
Horoscop săptămânal 20 – 26 septembrie 2021. Gemenii se simt nefericiți

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 septembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 20 – 26 septembrie 2021 se numără și cea a Gemenilor care se simt nefericiți.

Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 se remarcă aspectele pe care le face planeta Mercur, din zodia Balanță, cu Pluto retrograd din Capricorn, dar și cu Jupiter retrograd din Vărsător. Aceste aspecte ne fac să spunem cuvinte grele, radicale, transformatoare, dar ne și ajută să fim iertați pentru ceea ce spunem. Putem avea idei bune care apar în urma unei frustrări mari.

Pe data de 21 septembrie se formează Lună Plină în zodia Pești, eveniment care ne susține foarte mult să încheiem relații toxice și nefuncționale, chiar și relații de destin, karmice și dureroase. Pe data de 22 septembrie avem parte de echinocțiul de toamnă, aspect care marchează intrarea Soarelui în zodia Balanță și nevoia noastră de a ne conecta la cei din jur va crește.

Dn punct de vedere sentimental, Venus, planeta iubirii din Scorpion, va face o opoziție cu Uranus retrograd din Taur, aspect care poate aduce atât o dragoste la prima vedere, neașteptată, cât și o ruptură bruscă, mai ales în relațiile în care este multă posesivitate și libertatea este acaparată.

Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 se încheie cu un trigon între Marte din zodia Balanță și Saturn retrograd din Vărsător, aspect care ne susține în modul de acțiune, oferindu-ne răbdare, perseverență și o mai mare claritate a faptelor noastre.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au parte de multe aspecte care se petrec în zona relațională, iar acest context îi stimulează să rezolve probleme pe care le au în cuplu sau în relațiile de afaceri. Este foarte probabil ca în cuplu să aibă loc conflicte, izbucniri, care să aducă rupturi. Mulți nativi pot conștientiza acum că sunt într-o relație toxică și că faptul că își oferă iubirea în mod necondiționat nu face altceva decât să-i rănească pe ei și nicidecum să-i ajute pe alții.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 septembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta poate aduce multe frustrări profesionale, multă muncă, mult stres și chiar suprasolicitare. O serie de planuri pe care și le-au făcut nativii se pot da peste cap, dar se pot culege și roadele unor proiecte creative în care s-au implicat. În plan sentimental pot să apară situații neprevăzute, conflicte care să conducă la rupturi, mai ales pornite din gelozie și posesivitate. De evitat dragostea la prima vedere.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de frustrări legate de zona profesională. Nativii nu văd clar care sunt obiectivele lor sau nu știu cum să și le atingă. Pot avea neplăceri legate de funcție, de statut și pot apărea fel și fel de probleme cu autoritățile din viața lor, poate chiar cu reprezentanți ai unor instituții ale statului. Pe de altă parte, în plan sentimental, își doresc cu toată ființa să fie fericiți, să iubească și să fie iubiți, însă contextul astrologic al săptămânii le poate aduce stări de nemulțumire, senzația că nimic nu îi bucură într-adevăr și își pot pierde încrederea în anumite persoane.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să nu-și acorde prea ușor încrederea săptămâna aceasta și să aibă grijă la ce li se propune și în ce proiecte se implică. S-ar putea ca preocuparea majoră să devină casa și familia, poate chiar unii nativi să facă o renovare sau să se mute sau să rezolve chestii ce țin de acte de patrimoniu. În plan sentimental pot să apară unele tensiuni și s-ar putea ca acestea să ia naștere din gelozii și suspiciuni.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu devin foarte curioși și își pun multe întrebări, lor și altora, fiind mai dornici să învețe lucruri noi, să caute explicații la ceea ce trăiesc. Nativii pot deveni chiar iscoditori și pot spune lucrurile mult prea sincer și direct. Este o eprioadă în care ar trebui să fie mai atenți la negocieri și dacă au desemnat un contract, ar trebui să se grăbească sau să-l amâne până luna viitoare. Atenție și la cheltuieli!

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în Fecioară s-ar putea să treacă prin momente tensionate în relații, în special în relația de cuplu. Nativii pot trăi dezamăgiri, pot fi confuzi, pot conștientiza că se află într-o relație toxică și vor să schimbe ceva. S-ar putea să fie nevoiți să facă niște compromisuri ca lucrurile să mai funcționeze în continuare. Mai multă grijă la cheltuieli. Deși pot apărea noi surse de venit sau discuții, idei despre posibilitatea creșterii bugetului, și cheltuielile pot crește pe măsură.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor, aspect care le va aduce multă energie. Nativii trebuie să aibă grijă la modul în care comunică cu cei din jur pentru că pot deveni conflictuali,  mai ales dacă au acumulat multă tensiune interioară. Sunt mai irascibili și pot deveni foarte direcți în exprimare, mai ales în fața persoanei iubite sau a copiilor. Este o perioadă bună pentru sport, pentru a-și consuma energia în mod constructiv. Atenție la suprasolcitarea de la locul de muncă. Poate fi un moment bun să facă schimbări în program, să mai renunțe la sarcini. Mulți nativi pot cheltui bani acum pentru a se pune mai mult în valoare, inclusiv fiind vorba de o schimbare a modului în care arată. Poate încep o dietă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion resimt din plin nevoia de a sta singuri, de a se retrage din tumutul și agitația cotidiană. Este o perioadă în care trebuie să pună mai mult preț pe odihnă și pe meditație. În plan sentimental, devin mult mai suspicioși și mai dispuși să dezgroape secrete, să caute explicații ale unor situații trăite. Atitudinea de detectiv se poate activa acum, însă pot fi mințiți destul de ușor, mai ales de persoana iubită și de copii. Dacă apar tensiuni în cuplu, nu sunt deloc excluse rupturile, mai ales în cazul în care nativii nu înțeleg atitudinea nonconformistă a partenerului. De evitat îndrăgosteala bruscă, mai ales de persoane diametral opuse, rebele.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să aibă grijă la reputația și statutul lor pentru că pot trece prin situații care să le afecteze imaginea. Și în familie pot apărea neînțelegeri, jocuri de culise, iar starea emoțională poate fi copleșitoare. Nativii pot trăi sentimente de nesiguranță. În relațiile de prietenie pot apărea momente tensionate, răscolitoare, care să readucă în prezent antipatii sau simpatii. Mai multă odihnă este de bun augur acum, chiar și o schimbare legată de rutina zilnică.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă intensă în plan profesional și sunt sfătuiți să nu devină autoritari. Este o perioadă bună pentru afirmare, pentru a primi aprecieri și a se face remarcați. Posibil să poarte discuții financiare importante și să facă negocieri avantajoase pentru că au o mare putere de convingere. În plan sentimental pot apărea unele atracții bruște, dar cărora ar fi de preferat să nu li se dea curs deocamdată. Pot avea parte de surprize din partea persoanei iubite sau a copiiilor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător își recapătă încrederea în ei înșiși și se simt mai stăpâni pe o situație, mai capabili să ia o decizie și chiar pot lua decizii importate. Sunt susținuți să învețe lucruri noi, să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă, să mai renunțe la unele atitudini rigide. Din punct de vedere profesional pot să apară unele schimbări neașteptate. Totodată, nativii sunt sfătuiți să-și schimbe modul în care-și cheltuiesc banii. Pot culege roadele unor acțiuni, dar de preferat ar fi să nu le scape banii printre degete.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 septembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Pești, săptămâna începe cu o stare de oboseală, solicitare fizică și psihică și Luna Plină din zodia lor va fi apogeul. Poate atrage atenția asupra unor probleme de sănătate, legate de integritatea lor și ar fi cazul să pună punct unui anume stil de viață. Nativii pot deveni conștienți că anumite atitudini, munca în exces, sunt adoptate doar pentru că fug de ceva și ar trebui să vadă acum care este frica lor cea mai mare. Pot fi mai confuzi emoțional, însă pot avea revelația faptului că sunt într-o situație toxică, fie legată de sti de viață, fie legată de relația în care se află. În plus, buchetul de planete din Balanță atrag atenția asupra faptului că nativii pierd energie și resurse, emoționale, financiare, etc… Atenție la acte, discuții, negocieri, tranzacții, procese. Pot apărea suprize neprevăzute, vești neașteptate care să aducă răsturnări de situație.

Parteneri
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Ce i-a spus Anamaria Prodan fiului său, Bebeto, la lansarea cărții sale de față cu toată lumea: „Nu plânge, Bebe! Noi…”
Ce i-a spus Anamaria Prodan fiului său, Bebeto, la lansarea cărții sale de față cu...
BOMBĂ! Veste ȘOC despre Ilie Năstase și Ioana. Soția lui a luat decizia, NU mai e cale de întoarcere
BOMBĂ! Veste ȘOC despre Ilie Năstase și Ioana. Soția lui a luat decizia, NU mai...
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
A murit! Covidul nu iartă, anunţul trist a fost făcut de Spitalul Universitar
A murit! Covidul nu iartă, anunţul trist a fost făcut de Spitalul Universitar
Registrul Auto anunță condițiile în care te poți prezenta la RAR cu mașina. Este obligatoriu!
Registrul Auto anunță condițiile în care te poți prezenta la RAR cu mașina. Este obligatoriu!
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E MULT MAI GRAV
NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E...
Iubirile lui Denise Rifai! Dezvăluiri GRELE. Ce nu se vede la TV când apare sexy-prezentatoarea
Iubirile lui Denise Rifai! Dezvăluiri GRELE. Ce nu se vede la TV când apare sexy-prezentatoarea
Mirel Joacă Bine a fost ucis în timp ce comitea un jaf în Italia. Românul a fost împușcat de proprietarul unui magazin
Mirel Joacă Bine a fost ucis în timp ce comitea un jaf în Italia. Românul...
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
El e vinovatul în cazul morții directorul de imagine Halyna Hutchins. Nu este la primul incident de acest fel
El e vinovatul în cazul morții directorul de imagine Halyna Hutchins. Nu este la primul...
ANUNT BOMBA despre a treia doză de Pfizer! Ce efect are asupra tinerilor
ANUNT BOMBA despre a treia doză de Pfizer! Ce efect are asupra tinerilor
Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. Nici România nu va scăpa
Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. Nici România nu va scăpa
Durere mare în FAMILIA lui Borcea. A AJUNS URGENT la SPITAL. Toată viața i-a fost dată peste cap
Durere mare în FAMILIA lui Borcea. A AJUNS URGENT la SPITAL. Toată viața i-a fost...
Horoscop marți, 26 octombrie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Astăzi ai mare grijă
Horoscop marți, 26 octombrie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Astăzi ai mare grijă
Cinci produse atractive aflate acum la reducere la Altex, eMAG și alte magazine
Cinci produse atractive aflate acum la reducere la Altex, eMAG și alte magazine
Moneda care se vinde pe OLX cu 6.000 de euro. Multor oameni nu le-a venit să creadă când au văzut
Moneda care se vinde pe OLX cu 6.000 de euro. Multor oameni nu le-a venit...
Un altfel de anunţ pentru job. Un bărbat a postat pe TikTok cererea sa inedită. Video viral
Un altfel de anunţ pentru job. Un bărbat a postat pe TikTok cererea sa inedită....
Cum intră Șoșoacă în restaurant, fără certificat verde. Chelneriței nu i-a venit să creadă
Cum intră Șoșoacă în restaurant, fără certificat verde. Chelneriței nu i-a venit să creadă
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Doliu în România! A murit marele actor! Adio, maestre
Doliu în România! A murit marele actor! Adio, maestre
Frumoasa Cristina Ich, fotografie de suflet alături de Alex Pițurcă și de fiul lor.
Frumoasa Cristina Ich, fotografie de suflet alături de Alex Pițurcă și de fiul lor. "Realizezi...
A petrecut seara în bar și a doua zi a văzut că are o înțepătură în picior! A aflat un lucru șocant și a mers instant la spital
A petrecut seara în bar și a doua zi a văzut că are o înțepătură...
Când vor avea bucureștenii apă caldă și căldură? Nicușor Dan: ”O să fim puțin mai bine decât am fost iarna trecută”
Când vor avea bucureștenii apă caldă și căldură? Nicușor Dan: ”O să fim puțin mai...
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii
Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii
Carmen de la Sălciua, replică acidă pentru femeia care o acuză că i-a spart familia. Ce spune artista
Carmen de la Sălciua, replică acidă pentru femeia care o acuză că i-a spart familia....
Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească
Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l...
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de ani medicului de la Urgențe
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de...