Home » Trending » Horoscop săptămânal 5 – 11 aprilie 2021. Săgetătorii încep noi relații

Horoscop săptămânal 5 – 11 aprilie 2021. Săgetătorii încep noi relații

De: Madalina ManoleMarie Călin 05/04/2021 | 12:59
Horoscop săptămânal 5 – 11 aprilie 2021. Săgetătorii încep noi relații
Horoscop săptămânal 5 – 11 aprilie 2021. Săgetătorii încep noi relații ( foto Shutterstock )

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 aprilie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 5 – 11 aprilie 2021 se numără și cea a Săgetătorilor care au toate șansele să înceapă noi relații sau să facă pași importanți în cuplu.

Primul aspect pe care-l vom resimți din plin în această săptămână este intrarea lui Mercur în zodia Berbec. Chiar dacă ingresul a avut loc duminică, va fi din plin resimțit în această perioadă și, implicit, analizat în acest horoscop.

Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 se remarcă prin două aspecte de susținere pe care Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec, le face pe rând cu Marte, în data de 6 aprilie, și cu Jupiter, planeta oportunităților, din Vărsător, în data de 10 aprilie.

Este o perioadă favorabilă pentru a ne îmbunătăți relațiile cu ceilalți, indiferent că sunt sentimentale sau profesionale. În cuplu putem reaprinde pasiunea, putem face progrese către ceea ce ne dorim de la viața în doi și putem conduce relația pe o treaptă superioară.

Marte, planeta acțiunii aflată în zodia Gemeni

Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii aflată în zodia Gemeni, va face pe data de 9 aprilie un careu cu Neptun, context astrologic care ne aduce multă confuzie în acțiuni. Putem fi neatenți, ne risipim energia în diferite direcții și nu ne putem focusa pe ceea ce avem de făcut. În plus, vom manifesta o mare nesiguranță în activitățile pe care le avem de întreprins.

Pe data de 10 aprilie vom avea parte de un sextil între Mercur și Saturn, planeta lecțiilor de viață, din zodia Vărsător, aspect care ne va face foarte atenți la ceea ce spunem, responsabili și răbdători în comunicare. Este un moment bun pentru învățare și pentru a ne pune în practică ideile și planurile.

Săptămâna se încheie cu un alt sextil, de această dată între Mercur și Nodul Nord din Gemeni, un aspect care ne cere să venim cu ajustări în gândire pentru a ne apropia de planurile pe care le avem și ne susține în transmiterea ideilor, în manifestarea dorințelor și în negocieri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Berbec vor observa că sunt mai agitați săptămâna aceasta, și nu doar datorită intrării lui Mercur în semnul lor, care-i face vorbăreți și curioși, dar și datorită faptului că toate aspectele planetare de acum au legătură cu zodia lor, fie că sunt planete în semnul lor, fie că este vorba de guvernatorul lor, Marte.

De aceea, vor trebui să aibă mare grijă către finele săptămânii, când Marte face careul cu Neptun, pentru că din neatenție pot lua decizii proaste, pot spune lucruri pe care apoi să le regrete.

Este bine să fie prudenți și să nu meargă prea mult nici pe mâna intuiției și nici pe ceea ce spun ceilalți, dar nici ei la rândul lor să nu facă promisiuni mărețe. În plan sentimental, cei singuri pot cuceri pe cine-și doresc, șansele de a începe o relație serioasă fiind destul de mari, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot face pași să consolidarea relației.

Oricum, atât viața personală, cât și sentimentală se vor îmbunătăți și pe bună dreptate să aibă motive de bucurie, deoarece nativii se vor pregăti, la propriu și la figurat, de noi începuturi remarcabile în viața lor, odată cu Luna Nouă cu care va debuta săptămâna viitoare și care va avea loc în zodia lor.

Horoscop săptămânal Taur: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Taur au parte de foarte multe planete în tranzit prin sectorul subconștientului, acolo unde, de altfel se află și Venus, guvernatoarea lor, dar unde a intrat ieri și Mercur. Acest context poate aduce multă introspecție în viața nativilor.

Pot analiza pe toate părțile o situație, iar ceea ce îi frământă este legat de cariera lor și de finanțele lor, dar și de zona sentimentală. Oricum, pentru nativi este momentul vindecării cu adevărat, momentul depășirii trecutului, dat fiind sextilul dintre Venus și Jupiter, deși este posibil să nu conștientizeze acum asta.

Careul Marte-Neptun este destul de delicat pentru sectorul financiar, în sensul că nativii pot cheltui mulți bani fără rost, de aceea ar trebui să stea departe de portofel, mai ales dacă este vorba de investiții serioase. În schimb, își vor găsi motivația interioară pentru a se responsabiliza vizavi de cariera lor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de multe planete în tranzit prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, iar ieri acestora li s-a alăturat și Mercur, guvernatorul lor. Este o perioadă în care nativii caută să-și consolideze relațiile cu cei apropiați, în timp ce alții caută asociați alături de care să-și promoveze ideile și proiectele.

Își fac noi cunoștințe și intră în noi cercuri, în noi organizații cu care împărtășesc aceleași idealuri. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună pentru latura sentimentală a vieții, dat fiind că Venus, guvernatoarea iubirii lor, și Jupiter, guvernatorul relațiilor lor, se susțin între ele, iar Venus face aspect bun și cu Marte din semnul lor.

Se pot lega noi povești de iubire cu persoane din anturaj sau cunoscute prin intermediul anturajului, posibil chiar prin intermediul mediului online, iar cei care sunt parte a unui cuplu se pot bucura de pasiune și armonie în relația lor.

Însă, marea atenționare a săptămânii acesteia vine din partea careului Marte-Neptun, deloc de ignorat, dat fiind că Marte este în zodia lor, iar Neptun pe casa carierei.

Este nevoie de multă prudență în tot ce ține de sectorul profesional pentru că își pot disipa energia către fleacuri, pierzând din vizor lucrurile cu adevărat importante.

Posibil ca nu tot ceea ce fac acum să le iasă așa cum trebuie. Ar fi de preferat să evite acțiunile majore legate de carieră, de exemplu o schimbare de direcție profesională. Dacă o au în plan și vor să o facă, primul pas este să semneze un precontract înainte de a-și da demisia și să se asigure că nu dau ceea ce au pe iluzii.

Horoscop săptămânal Rac: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de un mănunchi de planete în sectorul carierei, iar ieri acestora li s-a alăturat și Mercur. Este o perioadă extrem de favorabilă pentru nativi să iasă în față, să se facă remarcați, să se afirme.

Trebuie să evite conul de umbră în care au stat până acum și să spună lucrurilor pe nume, să discute cu superiorii pentru a-și îmbunătăți condiția. Grație sextilului Mercur-Saturn se pot aștepta la oferte noi de colaborare, la noi contracte.

Nativii trebuie să ia în calcul că Marte, care le guvernează chiar cariera, este tensionat de Neptun, deci cumva există o teamă de afirmare, o teamă de a prelua o nouă funcție sau noi responsabilități, însă Racii trebuie să depășească această frică pentru că se anunță noi și remarcabile începuturi profesionale săptămâna viitoare și nu ar trebui să le rateze.

Horoscop săptămânal Leu: 5 – 11 aprilie 2021

Săptămâna aceasta, cei născuți sub semnul Leului pot avea ocazia să se reapropie de partener, fie prin discuții despre viitor, despre crezuri și credințe, aspirații, fie prin activități noi, prin pasiunea căreia vor avea ocazia să-i dea frâu liber acum.

Venus, care le guvernează comunicarea, și Jupiter, care le guvernează iubirea, sunt în aspecte de susținere.

Cei singuri trebuie să iasă mai mult din casă sau să folosească aplicații de dating pentru că au șanse mari să-și găsească un partener, însă comunicarea trebuie să fie serioasă și să dea dovadă de responsabilitate.

Pe de altă parte, mai multă atenție la acțiunile unor asociați și la pretențiile acestora, care pot fi destul de mari. Este o perioadă în care nativii se bucură de un mănunchi de planete în casa filozofiilor de viață și pot profita pentru a se dezvolta personal sau profesional, pentru a învăța lucruri noi, pentru a studia ceea ce le place.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe planete în sectorul banilor și bunurilor materiale deținute cu alții sau care provin de la alții (credite, moșteniri, acte, procese, datorii și împrumuturi, asigurări, taxe, impozite etc) iar aici a intrat ieri și Mercur, guvernatorul lor.

Prin urmare, atenția, interesul și preocupările nativilor se vor canaliza în aceste direcții. Posibil ca cineva să le ceară bani sau ei să aibă nevoie de sprijin, însă este și multă teamă la mijloc, multe angoase legate de aceste contexte financiare și trebuie să fie responsabili în decizii.

Responsabilitate trebuie să aibă și în comunicarea cu partenerul de viață, mai ales dacă se abordează teme legate de bani și viață intimă. Este un moment bun să reaprindă pasiunea în cuplu și ar trebui să profite.

La locul de muncă vor vrea să exceleze, să facă totul ca la carte și vor primi și laude, însă careul Marte-Neptun le cere să nu întreprindă acum mari acțiuni legate de schimbarea carierei, decât dacă stabilesc totul printr-un precontract pentru a se asigura că nu dau ceva ce au pe un vis.

Horoscop săptămânal Balanță: 5 – 11 aprilie 2021

Pentru cei născuți în zodia Balanță se anunță o săptămână bună în plan sentimental, însă cu unele atenționări. Dat fiind că au multe planete în sectorul relațiilor, inclusiv o au pe Venus, guvernatoarea lor, și ieri a intrat tot aici și Mercur, balanța clar se înclină în favoarea celorlalți.

Nativii acordă un prea mare interes partenerului de viață, colaboratorilor și pun la suflet tot ce li se spune. Venus face sextil cu Marte și Jupiter, deci șansele de a cunoaște noi persoane cu care să înceapă relații sunt foarte mari.

De asemenea, și în cuplu se poate reaprinde pasiunea și se pot stabili direcții de viitor, însă trebuie să țină cont că există multă confuzie sentimentală, dar și profesională.

Toate planetele din sectorul relațiilor se supun energiei marțiene, iar Marte este în cuadratură cu Neptun, deci cumva există multă neclaritate și neatenție. Nativii se pot pune prea mult în slujba altora și pot pierde atenția asupra propriei lor vieți, iar profesional pot pierde oportunități.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de multe planete în sectorul muncii și al sănătății, iar aici de ieri a intrat și Mercur. Acest context astrologic aduce multă agitație la locul de muncă, mult stres, multe contexte de rezolvat, dialoguri de purtat și sarcini de îndeplinit.

Interesul prea mare acordat acestui sector de viață poate aduce dezechilibre, dat fiind că Marte, guvernatorul lor, este cuadrat de Neptun. Posibil ca energia să fie disipată în prea multe direcții, deci ar fi bine să urmeze un plan de acțiune.

În plus, dorința de a face bani este mare, iar cei care sunt plătiți în funcție de numărul de ore lucrate sau au comision pot exagera cu zâmbetul pe buze. În plan sentimental este o perioadă de pasiune, reînflăcărare, iar unii nativi pot lua decizia de a se muta împreună cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 – 11 aprilie 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător săptămâna aceasta se anunță impresionantă prin aspectele pe care le fac planetele. Nativii au parte de un buchet de planete în sectorul iubirii, iar ieri a intrat aici și Mercur, chiar guvernatorul relațiilor lor.

Este o perioadă excelentă pentru a-și clarifica neînțelegerile în cuplu, pentru a se împăca cu persoana iubită și a face planuri solide de viitor, poate chiar prea entuziaste și prea visătoare.

Cei singuri au ocazia să înceapă noi relații acum mai mult ca niciodată, grație aspectelor planetare, dar trebuie să-și și dorească asta și să facă pași în acest sens. Venus din casa iubirii este susținută de Marte din casa relațiilor, apoi tot Venus este susținută de Jupiter, guvernatorul lor.

Totodată, Mercur este susținut de Saturn și de Nodul Nord, cel care arată direcția pe care trebuie să meargă anul acesta și care, de asemenea, este în sectorul relațiilor și căsătoriei.

Deci, contextul este creat, trebuie doar să-și deschidă inima și să aibă curaj să iubească. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă distracțiilor, activităților cu copiii, poate chiar discuțiilor în cuplu despre copii. Este o perioadă de creativitate, iar negocierile vor fi în favoarea lor, putând obține noi contracte de colaborare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de un mănunchi de planete în sectorul locuinței și familiei, iar Mercur a intrat și el ieri tot acolo. Sunt posibile fel și fel de discuții cu cei dragi, însă constructive, de natură să rezolve contexte și să lămurească neînțelegeri.

Sunt cazuri unde se ajunge la împăcări sau la un acord comun legat de un bun de patrimoniu. În plan sentimental se vor simți mai mult apreciați de partener și cei care sunt în relații aflate la început pot face pași în față, timizi, dar siguri. Careul Marte-Neptun poate aduce unele tensiuni la locul de muncă, din cauza unor neînțelegeri.

Posibil ca nativii să transmită mesaje care să fie înțelese eronat sau ei să înțeleagă eronat un mesaj și să acționeze ca atare.

Însă, dat fiind faptul că Saturn, guvernatorul lor, face un aspect benefic cu Nodul Nord din casa muncii, nu este exclus ca unii nativi să obțină o avansare la job, să ajungă la acel ideal profesional pe care și l-au tot planificat.

Mulți Capricorni se pot angaja acum sau pot rezolva o problemă de sănătate care-i frământa.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte comunicativi, sociabili, însă atenți la ceea ce spun. Nu se aruncă în promisiuni și declarații pe care nu și le-ar putea asuma sau, cel puțin, așa ar trebui.

Cei care sunt singuri au parte de puțin mai multă confuzie în zona sentimentală, dat fiind careul pe care Marte îl face cu Neptun și ar fi bine să nu se arunce în noi relații prea ușor pentru că se pot dovedi a veni cu lecții de viață, lecții necesare lor, dat fiind că Saturn din zodia lor face sextil cu Nodul Nord din zona iubirii.

În cuplu pot profita de context pentru a vorbi cu sinceritate cu partenerul de viață despre relația pe care o au și ar trebui să aibă grijă să nu aibă pretenții prea mari de la celălalt.

Din punct de vedere financiar trebuie să aibă grijă la tendința de a cheltui prea mult pe distracții. De evitat speculațiile financiare și jocurile de noroc pentru că se pot pierde bani.

Horoscop săptămânal Pești: 5 – 11 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de un mănunchi de planete în sectorul financiar, iar acolo de ieri a intrat și Mercur, guvernatorul relațiilor lor.

Pe de o parte, este o perioadă în care nativii pot să mai scape din temerile financiare pe care le au și pot fi mai stimulați să-și crească veniturile și chiar pot avea parte de negocieri noi.

Pot reuși acum să facă niște economii, iar pe de altă parte s-ar putea să fie forțați să investească în casă sau să ajute familia. Posibile tensiuni interioare sau conflicte cu cei dragi ca urmare a cuadraturii Neptun-Marte, dat fiind că Neptun le este guvernator, iar Marte se află în sectorul casei și familiei.

În cuplu pot apărea discuții constructive ce țin de bani, viață intimă și fidelitate, dar și de valoarea pe care partenerul le-o acordă, efectul acestora fiind recâștigarea încrederii în propria lor persoană, însă stima de sine nu se recâștigă de pe o zi pe alta și trebuie să ia și asta în calcul.

Atenție la tentația de a vorbi prea mult despre trecut. Acolo este o ancoră puternică trasată de Saturn de care se pot desprinde acum cu ajutorul lui Jupiter, guvernatorul lor. Se pot ierta pe ei și îi pot ierta pe alții.

Parteneri
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e inumană: primele informaţii
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…”
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor...
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o persoană la alta
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o...
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au încercat să se apere. Scenele de groază i-ar putea marca pe viaţă
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au...
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti....
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care...
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată...
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre”
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni...
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi...
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu COVID, iar starea lui se agravase
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și să îl muște în timpul cursei
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și...
„Ai fi o starletă porno de valoare
„Ai fi o starletă porno de valoare"! Alexandra Stan, atacată dur de fani după o...
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca...
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de angajaţi în România şi care este cel mai important lucru învăţat de ea în perioada pandemiei
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta acasă surpriza
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta...
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii