Home » Horoscop » Horoscop zilnic 27 aprilie 2021. Super Luna Roz în zodia Scorpion

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021. Super Luna Roz în zodia Scorpion

De: Madalina Manole 27/04/2021 | 07:21
Horoscop zilnic 27 aprilie 2021. Super Luna Roz în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion au parte de formarea fenomenului de Lună Plină în zodia lor, cu impact puternic asupra vieții personale și relaționale.

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Scorpion, lunația fiind denumită și Super Luna datorită faptului că Luna, fiind mult mai aproape de pământ, pare mult mai mare ca de obicei. Luna Plină este un moment în care acțiunile noastre ajung la apogeu și culegem roadele, un moment în care un capitol se încheie pentru a face loc altuia. Luna Plină în Scorpion încheie un capitol deschis în urmă cu aproximativ jumătate de an, atunci când a avut loc Luna Nouă din Scorpion, deci ne putem aminti ce sedințe am sădit atunci pentru a ști ce recoltă avem acum.

Luna Plină din zodia Scorpion vorbește despre culegerea unor roade financiare, dar și despre dezechilibre financiare, despre conflicte emoționale și sentimentale, despre dependențe, obsesii, despre traume și frici, despre anxietăți și regrete. Acum vom trăi mai acut sentimentul de nesiguranță, teama de a pierde pe cineva drag sau de a pierde un bun material. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 APRILIE – 2 MAI 2021. BALANȚELE POT CULEGE ROADE FINANCIARE)

Tot ce este toxic în viața noastră se încheie, indiferent că este vorba de o relație, de iubire sau profesională, indiferent că este vorba de obiceiuri nocive, de dependențe. Dacă noi nu suntem dispuși să facem aceste schimbări și opunem rezistență, atunci s-ar putea ca Universul să contribuie, dat fiind că este o Lună Plină de esență karmică. Faptul că se petrece pe o axă a sănătății și spiritualității poate scoate la suprafață tot ce este mai urât și mai bolnăvicios în noi pentru a ne forța să ne vindecăm și ne cere să facem curățenie în interior și exterior pentru a ne putea regenera. Fricile de acum, problemele de sănătate se pot vindeca prin reconectarea la spiritualitate.

Totodată, la această Lună Plină din Scorpion ies la suprafață manipulările, minciunile, secretele și posibilitatea de a descoperi o infidelitate a partenerului de viață sau o fraudă, o înșelăciune a unui partener de afaceri este mult mai mare. (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2021)

Super Luna Plină Roz va impacta puternic semnele fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și pe cei care au ascendentul aici sau au planete în astrograma natală în aceste semne. Totodată, va fi resimțită mai puternic de persoanele născute în jurul datei de 27, indiferent de zodia lor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot culege niște roade financiare acum, mai ales ale unor proiecte începute în toamna anului trecut. Este o perioadă a abundenței, însă există și posibilitatea unor surprize financiare, a unor pierderi financiare, mai ales dacă banii proveneau de la partener. Se pot încheia relații extraconjugale, ascunse, aventuri și relații bazate pe interes și pe manipulare. Unii nativi pot lupta pentru a intra în posesia unei moșteniri, a unui credit, a unui bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pot afla unele secrete ale partenerului sau pot descoperi lucruri ascunse despre acte, procese, litigii în care se află.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Plină din Scorpion chiar în sectorul relațiilor lor, Soarele, aflându-se, prin opoziție, în zodia lor. Nativii sunt impactați direct de această lunație și pot încheia acele relații toxice, care nu-i mai reprezintă. Nativii nu vor accepta parteneri autoritari, posesivi și geloși, care le minimizează dorința de libertate și independență. Taurii trec acum de la durere la putere. Totodată, pot avea parte de unele surprize pe parte profesională și vor face schimbări în relația lor cu ceilalți, în special cu autoritățile, cu superiorii. Pot culege roadele unor colaborări, contracte începute în toamna anului trecut.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de Luna Plină din Scorpion în sectorul muncii și al sănătății. Pe de o parte, nativii pot culege roadele unor activități legate de job, pot culege roadele unor proiecte începute în toamna anului trecut sau pot încheia acum un proiect, pot renunța la un loc de muncă care nu-i mai reprezintă. Unii nativi realizează că pentru a face ceea ce le place sau pentru a fi mai eficienți, mai trebuie să învețe ceva sau să obțină o diplomă. Horoscopul de azi le atrage atenția că această lunație va fi resimțită foarte intens, mai ales dacă au probleme de sănătate, și poate aduce unele simptome surpriză, oboseală, stres. Este momentul să se debaraseze de niște obiceiuri toxice și să aducă unele schimbări în rutina zilnică pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Odihna este esențială acum.

Horoscop Rac

Cum Luna le este guvernatoare, și cei născuți în zodia Rac vor resimți din plin Super Luna Roz de acum și s-ar putea să fie mai obosiți, mai ales dacă se agită și exagerează cu distracțiile. Sectorul iubirii este cel activat de lunație și poate aduce nativilor culegerea roadelor unei povești de iubire. Poate fi un apogeu al unei relații începute în toamnă sau, din contră, dată fiind cuadratura cu Saturn, poate semnifica un final al unei povești superficiale. Pot avea parte de surprize din partea prietenilor și pot fi provocați. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți acum, iar la modul general, Racii trebuie să păstreze un echilibru între viața sentimentală și distracțiile cu prietenii.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de momente tensionate la această Lună Plină din Scorpion și acestea pot avea legătură cu familia sau locuința. Se pot activa frici legate de pierderea unei persoane dragi, iar în alte cazuri nativii este posibil să-și dorească să se mute de lângă părinți sau să renoveze casa. Copilăria, trecutul, amintirile, traumele și temerile nativilor se pot activa acum pentru a fi conștientizate și eliminate din viața lor. Posibile tensiuni cu superiorii pot lua naștere acum, iar profesional pot să apară evenimente neprevăzute. Sunt și nativi care din cauza carierei își schimbă domiciliul.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot ptimi vești importante în perioada acestei lunații și ar trebui ca nativii să fie foarte atenți la tot ce discută cu cei din jurul lor pentru că pot primi idei, pot afla soluții la ceea ce-i frământă. Un context început în toamna anului trecut, de exemplu legat de niște acte, acum se poate clarifica și se pot primi verdicte. Sunt nativi care culeg roadele unui proiect de comunicare, PR/Marketing. Horoscopul zilei le cere să evite tensiunile cu colegii, vecinii, rudele apropiate.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de Luna Plină din Scorpion chiar în sectorul financiar și este un moment care, pe de o parte, poate aduce culegerea unor roade financiare, mai ales dacă este vorba de un proiect început în toamna anului trecut, iar pe de altă parte poate veni cu unele surprize neașteptate, mai ales dacă au datorii, credite neachitate, taxe, impozite și pensii alimentare neplătite, sau procese, litigii, bunuri materiale sau alte avantaje materiale de obținut. Totodată, poate fi vorba de o recoltă în urma cultivării unor talente și abilități.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de Luna Plină chiar în semnul lor, iar acest aspect poate aduce încheierea unei etape de viață și trecerea la un alt nivel. Este un moment în care nativii culeg roadele a ceea ce au sădit în toamna anului trecut. Poate fi o perioadă în care unii nativi își schimbă înfățișarea, imaginea. Totodată, nu este exclus să apară surprize în relații, despărțiri bruște în cuplu și înșelăciuni, nemulțumiri în procese, contracte și colaborări, în situații ce țin de o locuință. Nativii trebuie să ofere mai multă libertate și independență partenerului de viață.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de Luna Plină pe o casă a trecutului și subconștientului, dar și a sănătății. Nativii pot culege roadele propriilor lor emoții schimbătoare, înșelăciuni, secrete sau ei pot fi cei care află unele secrete care-i destabilizează emoțional și psihic. Se pot încheia relații ascunse, extraconjugale, dar și unele planuri financiare făcute. Aspectul impactant și destabilizator vine din zona sănătății. Stresul psihic, oboseala cronică, insomniile și stările anxioase, fricile, angoasele, toate se pot manifesta acum cerând vindecare și regenerare prin schimbarea stilului de viață și a rutinei zilnice. Pot apărea probleme în comunicare, ce țin de deplasări sau acte.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de Luna Plină din zodia Scorpion în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii pot culege roadele unui proiect, mai ales dacă acesta a fost demarat în toamnă și se pot bucura de apogeul unor acțiuni demarate atunci. Pot primi susținere de la prieteni sau pot obține avantaje prin intermediul unei asociații din care fac parte. Posibil ca unele planuri să întâmpine obstacole din cauza banilor. Pe de altă parte nu este exclus ca o relație de prietenie să se trasnforme în iubire sau viceversa.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Super Luna Plină Roz în sectorul carierei, iar acest aspect le poate aduce tensiuni cu superiorii, dar și ocazia de a culege roadele unor acțiuni profesionale, strategii demarate în urmă cu jumătate de an. De aceea unii nativi pot primi o funcție, o avansare, iar alții pot face o schimbare de carieră care să vină la pachet și cu o schimbare de domiciliu. Horoscopul zilei de 27 aprilie le cere să găsească un echilibru între familie și profesie, în caz contrar pot avea parte de tensiuni cu părinții. Oricum, pot veni surprize din partea celor dragi.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot culege roadele unor situații petrecute în toamna anului trecut în care s-au ghidat (sau nu) după principii, convingeri, credințe și prejudecăți. Este un moment spiritual pentru nativi, iar provocările de acum țin de karmă, de acțiuni din trecut și de contexte pe care le-au ținut secrete. Cumva este momentul ca nativii să lase în spate niște filozofii de viață, niște crezuri și mentalități și să fie deschiși explorării unor noi orizonturi și schimbării unor tiparede gândire. Pe de altă parte, unii nativi pot obține o diplomă acum sau pot primi vești din străinătate. Oricum, contextul momentului poate aduce mesaje, dialoguri și informații care surprind.

 

Parteneri
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă
O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
Marele sportiv al ţării, de fapt un monstru! Şi-a ucis iubita. Înfiorător: i-a injectat o substanţă şi a aruncat-o de pe pod. Primele detalii
Marele sportiv al ţării, de fapt un monstru! Şi-a ucis iubita. Înfiorător: i-a injectat o...
CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine îl înșeală Olivia Steer pe Andi Moisescu! S-a aflat totul
CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine îl înșeală Olivia Steer pe Andi Moisescu! S-a aflat totul
Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:
Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:
De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă
De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP la serviciu
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP la serviciu
Persoanele cu această grupă de sânge sunt mai predispuse la cheaguri de sânge
Persoanele cu această grupă de sânge sunt mai predispuse la cheaguri de sânge
Horoscop INEDIT. Află care e cea mai favorizată zodie, DUMNEZEU veghează asupra lor
Horoscop INEDIT. Află care e cea mai favorizată zodie, DUMNEZEU veghează asupra lor
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer,...
Sărbătoare mare mâine! Cui să îi spui La mulți ani
Sărbătoare mare mâine! Cui să îi spui La mulți ani
Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?
Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia intr-un lux colosal FOTO
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia...
Vești proaste pentru acești români! Este vorba despre cei care nu se vaccinează
Vești proaste pentru acești români! Este vorba despre cei care nu se vaccinează
Germania trimite o undă de şoc în toată lumea! Un nou virus ne va lovi. Va fi mai grav decât COVID
Germania trimite o undă de şoc în toată lumea! Un nou virus ne va lovi....
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Horoscop 6 mai 2021. Zodia care face o schimbare importantă în carieră
Horoscop 6 mai 2021. Zodia care face o schimbare importantă în carieră
Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă de Florin Cîţu
Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă...
A murit regele maneliștilor! Este durere mare printre cântăreți
A murit regele maneliștilor! Este durere mare printre cântăreți
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la final
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la...
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a convins-o să facă, în public - VIDEO
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a...
FOTO. Anda Adam, imagini incendiare de Paște! Cum s-a lăsat pozată vedeta
FOTO. Anda Adam, imagini incendiare de Paște! Cum s-a lăsat pozată vedeta
Motivul uluitor pentru care nevasta a divorțat de Bill Gates după 27 de ani de căsnicie
Motivul uluitor pentru care nevasta a divorțat de Bill Gates după 27 de ani de...
„Bombă
„Bombă"! Daniela Crudu nu s-a putut abține: Apariție interzisă minorilor în costum de baie minuscul
Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul acestei mutări neașteptate
Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul...
DEZVĂLUIRI despre scandalul uciderii ursului Arthur de un prinţ austriac
DEZVĂLUIRI despre scandalul uciderii ursului Arthur de un prinţ austriac
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină care moare şi dispare
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase,...
Delia Matache, mesaj îngrijorător pe internet: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge!”
Delia Matache, mesaj îngrijorător pe internet: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul...
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
Alertă MONDIALĂ! O rachetă va lovi Pământul. A fost scăpată de sub control în spațiu
Alertă MONDIALĂ! O rachetă va lovi Pământul. A fost scăpată de sub control în spațiu
Este cel mai apreciat model Volvo în acest moment. Suedezii nu fac față cu producția
Este cel mai apreciat model Volvo în acest moment. Suedezii nu fac față cu producția